Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Znamy spadkowiczów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tatran
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8933 dni

Znamy spadkowiczów - 27/04/2002 23:00
No właśnie.Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?osobiście szkoda mi Śląska.Stomil w pełni sobie na spadek zasłużył.Juz w zeszłym sezonie sie wyślizgał.Zamiast Śląka widziałbym w 2.lidze np. KSZO.:(

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: Znamy spadkowiczów - 27/04/2002 23:02
Uwazam podobnie, szkoda Slaska w drugiej lidze :)
Ale godne uwagi ze Lech wszedl do pierwszej !! Zaaawsze ciekawe byly mecze na Twardwowskiego pomiedzy Pogon - Lech :D

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

Arab
Kibic
Na forum od 8712 dni

Odp: Znamy spadkowiczów - 28/04/2002 02:29
Arab ;napewno ciekawsze niz Metro Stars vs San Jose czysie zgodzisz ze mna Dziad?

Arab
tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Znamy spadkowiczów - 28/04/2002 10:24
Arab, nie mam pojęcia, choć nie wiesz jak bardzo chciałbym wiedzieć , tzn. pooglądać sobie mecze Metro Stars ... :) Czy kibice San Jose wyrywają krzesełka i demolują stadion gospodarzy?Nie? No to kompletna nuda, bo pyraki to potrafią.A z ciekawszych neczów z Lechem przypominają mi się w tej chwili dwa.3:2 - przegrywamy na 4 min przed końcem 2:1 i pyk,pyk, po rajdzie Rycaka(?) w ostatniej minucie 3:2!No i chyba 4:3 - karny w doliczonym czasie po symulce Drumiego... miód...Ale w tym sezonie nie liczyłbym na za wiele.Jak sie nic nie zmieni dostawać będziemy wjeby aż miło :(

papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: Znamy spadkowiczów - 28/04/2002 13:56
JuN ja tam wole ich w II :)

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Steryd
Kibic
Na forum od 8828 dni

**

Odp: Znamy spadkowiczów - 28/04/2002 14:12
mi szkoda slaska.kolejny klub ktorego kibice do nas przyjezdzaja spada do 2 ligi.za kilka lat liga bedzie sie skladac z takich wiosek jak amica,groclin,rks

1948
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Znamy spadkowiczów - 29/04/2002 16:09
Spasc powinna Wisla Krakow i Stomil Olsztyn a wejsc powinna Garbarnia/Szczakowianka i Swit Nowy Dwor Mazowiecki :)

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
legia_mistrz
Kibic
Na forum od 8671 dni

Odp: Znamy spadkowiczów - 29/04/2002 18:10
> Arab, nie mam pojęcia, choć nie wiesz jak bardzo chciałbym wiedzieć , tzn.
> pooglądać sobie mecze Metro Stars ... :) Czy kibice San Jose wyrywają krzesełka
> i demolują stadion gospodarzy?Nie? No to kompletna nuda, bo pyraki to potrafią.A
> z ciekawszych neczów z Lechem przypominają mi się w tej chwili dwa.3:2 -
> przegrywamy na 4 min przed końcem 2:1 i pyk,pyk, po rajdzie Rycaka(?) w
> ostatniej minucie 3:2!No i chyba 4:3 - karny w doliczonym czasie po symulce
> Drumiego... miód...Ale w tym sezonie nie liczyłbym na za wiele.Jak sie nic nie
> zmieni dostawać będziemy wjeby aż miło :(jakie wjeby,co miło????? Pogoń powiezie pyry 3 z przodu !!!!

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Znamy spadkowiczów - 09/05/2002 11:59
:)

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769250593 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005