| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TRENIGI ŁAWY TO ŚCIEMA!!!! - 17/05/2002 00:19
a co balety maja wspolnego z treningiem a co nawet moze sobie chlopina poruchac nie moze bo bedzie zmeczony na drugi dzien na treningu, ty gosciu moze nie ruchales i nie piles jeszcze piwka wiec nie wiesz jaka to przyjemnosc, wazne ze wie kiedy przestac zeby zdazyc wytrzezwiec i wypudrowac jajca przed treningiem 
a tak powaznie za granica nikt nikogo nie kontroluje wazne jest by na treningu i na meczu prezentowac sie na tyle dobrze by nie wypasc ze skladu i tym sie roznimy ze kazdy robi z byle czego problem i szuka wszedzie sensacji
|
bunia
|
|
|
|
Odp: TRENIGI ŁAWY TO ŚCIEMA!!!! - 17/05/2002 18:53
za granica nikt nikogo nie pilnuje , no nie wiem ja słyszałem ze w niektórych klubach (np.barcelona) jest zakaz baletów itp. , przypomniała mi sie sytuacja jak kluivert przed jakims meczem był na dyskotece czy w hotelu z jakimis paniami a agencji i pozniej mu sie dostało i nie grał przez pare meczy , trening ławy to sciema ? no teraz gdy wszystkim sie zaczeły urlopy powinien do konca wyleczyc kontuzje (moze se balowac,ruchac i co tam chce , ale z umiarem) zeby pozniej na poczatku sezonu od razu mu sie nie odnowiła (jak ronaldo) , ale powinien tez trenowac prywatnie (moim zdaniem) zeby powrocic do dawnej formy i zeby optymalna utrzymac na poczatku sezonu .
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TRENIGI ŁAWY TO ŚCIEMA!!!! - 25/05/2002 11:46
zapewniam cie ze wtedy gdy tak podobaly ci sie rajdy Bartka lewa strona tez chodzil do pubow i dyskotek. Wiec problem nie jest w nim lecz w Tobie. A zwarzac nie zamierzam na nikogo ! Taki to juz mam charakter.
|
Ostifan
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TRENIGI ŁAWY TO ŚCIEMA!!!! - 26/05/2002 17:55
> napewno nie !!! Adrenalina smierdzi gownem lepsze loko i escape. lecz lawa jest
> z rzadka lecz w ekskaliborze
100% Pogoń Szczecin
Ale z ciebie macho masz 16 lat ic hodzisz do takich pubów no prosze jestes świetny                 
Loko lepsze to loko śmierdzi gównem stare śmieci ale co ty mozesz o tym wiedziec
Soho jest najlepsze tak na marginesie
|
Do boju MKS
|
|
|
|
Odp: TRENIGI ŁAWY TO ŚCIEMA!!!! - 29/07/2002 22:11
Bartka w zadnym nocnym lokalu jeszcze nie spotkalem. Ale ostatnio przygladalem sie jemu treningowi. Opierniczal sie chyba najnardziej z calej druzyny. Biegal powoli, niedokladnie wykonywal cwiczenia. Ale jak przyszlo do mini-gry okazywalo sie ze pod wzgledem pilkarskich umiejestnosci jest wyrozniajaca sie postacia. Jakby sie jeszcze przylozyl do treningow to mielibysmy z niego wiele wiecej pociechy niz aktualnie
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|