Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bigol
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8820 dni

Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 13/04/2002 20:37
N a stronie gazeta.pl trwa relacja z meczu pyry-Orlen. Po 70 min. 1 do 0 i jesle pyry wygrają to będą w I-szej lidze i za pół roku mecz z pyrami.
A ile ludzi jest na meczu: 25 tyś i odpalili 200 rac.

bigol
kastor
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 13/04/2002 22:30
choć nie lubię ich jak psów trzeba przyznać że frekwencja niczego sobie,tyle pyr w jednym miejscu gdzie oni się zmieścili ?Ciekawe ilu będzie na meczu z POGONIĄ? TO może być hit .

papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 14/04/2002 01:42
Mieszkam w Poznaniu i wiem co tutaj się dzieje. Trzeba przyznać że tutaj jest jedna z najlepszych ekip jaka dopinguje jakikolwiek zespół. Nasza kochana Pogoń notowała taką frekwencje i oprawę tylko w czasie mistrzostwa jesieni i generalnie sponsoringu Turka, a przecież to zależy tylko od nas. Staram się być na każdym meczu, róbcie to samo i nie będziemy musieli się na nikogo oglądać.
POGOŃ&LEGIA

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
K M
Kibic
Na forum od 8954 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 14/04/2002 11:18
Po pierwsze gdziezby tam sie zmiescilo 25 tys????? heh.. maks 18-20 tys.

Po drugie... BOJCIE SIE CHAMY, MY NA WASZ AWANS CZEKAMY!!!!

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 15/04/2002 01:59
20 tys.U nas nie mozna wnosić rac.Ani odpalać.Gratuluje Lechowi awansu.A papryk ma w 100% rację.frekwencja zależy od nas.no może w 90, bo i od piłkarzy troszkę i od klubu troszkę...
Mam nadzieję że pyry się cywilizowały i nie wyjebią nam całego sektora jak pare lat temu...

Matiz
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 15/04/2002 19:32
Pyry zawsze beda pyrami i nic tego nie zmieni

POGOŃ&LEGIA FOREVER

Matiz

Pogoń & Legia
ted
Kibic
Na forum od 8861 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 15/04/2002 20:31
LECH ZDECHŁ KOLEJORZ !!!
ZA TO WYJAZDY BĘDĄ ZAJEBISTE I TYLKO TO MNIE CIESZY

NA ZAWSZE POGOŃ !

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Jarasija
Kibic
Na forum od 8779 dni

*

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 19/04/2002 15:18
KiLeR MASZ RACJĘ ICH "STADION" NIE POMIEŚĆI 25 TYŚ ZIEMNIAKÓW!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 19/04/2002 19:12
Prawdopodobnie było ich jakieś 19 tys., karnego nie było! tylko jak zwykle sędzia albo wystraszony albo przekupiony (taka feta to musieli wygrać), no a gola i tak strzelił Remień! Co te pyry by bez nas zrobiły :)

sumak
Kibic
Na forum od 8887 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 19/04/2002 20:51
Po lekturze Waszych wypocin intelektualnych mam dla Was wszystkich jedną radę : idżcie do lekarza tylko on może wyleczyć Was z kompleksów wobec Lecha. Znajomość pojemności obiektu na Bułgarskiej, zwłaszcza że na w/w meczu żaden z Was nie był sugeruje, że mecie zdolności jasnowidzenia lub ... pijecie za dużo. nARKA kompleksy z Twardowskiego ;)

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 10:21
Sumak tylko nie wiem kto z nas plakal jak byl mecz Pogońi z Legia w tamtym sezonie i przyszlo 25 tys. widzow !!! Lech plakal i zazdroscil jak chuj !!!!! Jestescie slabi i tyle co zrobic wejdziecie do 1 ligi i bedziecie placili prezesom (innych druzyn) zebyscie mieli chociaz remis ! Jak bedzie mecz w lidze Pogon-lech to zobaczymy kto wygra !!! Nie mam szacunku dla takich niemoralnych i nieinteligentnych debili jak ty. Jakbys byl taki madry i zdrowy na umysle to bys tu nie wchodzil i nie oczernial nas bo sam dobrze wiesz jak to sie konczy !!!!!!!!!!!!!!

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 10:56
sumak, ponad 20tys. ludzi na bułgarskiej podawał tylko Głos Wielkopolski i Gazeta Poznańska !, To przecież wasze Stronnicze gazety!, a normalną ilość podawały inne, niezależne jak np. Przegląd Sportowy. przykro mi :~(

exe
Kibic
Na forum od 8680 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 12:34
PS niezależny? Dobre sobie.
Wyborcza - 24 000 (w relacji na żywo dawali 25)

papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 14:23
Wyborcza podała 24 ale tylko w sportowym dodatku w Wielkopolsce!!! W Zachodniopomorskim już 19!!!
Tak samo było po meczu Amika-Pogoń, w Wielkopolskich gazetkach pisali o 1000 kibicach, a były 3 pełne sektory i inne gazety podały ilość 4000, z czego 2000 ze Szczecina!!!
Czytam wyborczą z dodatkiem Wielkopolskim, G.W. i G.P. i mam pełno przykładów na ich stronniczość i nieprawdę, ale z drugiej strony to przecież zrozumiałe...:-P,:P

sumak
Kibic
Na forum od 8887 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 20:14
Speed czy jak tam tobie na chrzcie dali na imię tak ... może i 25000 tyle, że w poprzednim sezonie ... i pewnie ta liczbę także podawały SZCZECIŃSKIE gazety, więc zgodnie z przysłowiem : " Pocałujta w d... wójta " paprykarze :p
Teraz macie taką średnią, że u nas na najgorszy mecz II LIGOWY przychodzi przynajmniej 2-3 razy tyle luda co w Szczecinie ...
Pa, przymuły i życzę sukcesów w walce z chorobą ...
nARKA
KOOOOLEEEEJOOOORZ !!!!!!!

keybi
Kibic
Na forum od 8680 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 23:06
Tak sie sklada ze bylem na meczu lecha. Dziwne co?? Pojechalem na zaproszenie mojego kumpla z ogolniaka (mieszkam w Słubicach). Musze przyznac, ze bylo niesamowicie :( Oczywiscie czuelem sie niekomfortowo i az chcialo sie rzucic na pyry
jak spiewali na Pogon. Trzeba im przyznac ze atmosfera jest, ale zobaczymy na jak dlugo. Ludzi chyba bylo wiecej niz 25 tys. Fete mieli niezla i chyba pierwszy raz w zyciu ogladalem mecz bez emocji. Gdyby w szczecinie bilety byly tansze i miasto pomagalo klubowi na Pogon przychodziloby porownywalnie duzo kibicow co na lecha. Ja i tak kocham Pogon!!!!! I bede zawsze z kluben tak jak na Radomsku. MKS!!!!!!

MKS Polonia Słubice - www.polonia.slubice.pl
Kasa w sieci - www.kasa.go.pl
Emule Sport - www.emule.go.pl
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 23:13
Czy wygrywasz, czy nie ja i tak KOCHAM CIE !! BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST !! POGON SZCZECIN MKS !!!

Zła passa, kiedys musi sie skończyc ! Oby w srode z Polonia w Warszawie

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769254500 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005