| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kontrowersje dot. PW - 12/04/2002 21:38
na pewno maja troche racji ale przeciez nikt nie chce w ten sposob podwazac ich osiagniec.uwazam ze nie powinnismy sie czuc winni.jednak znajac jednak mentalnosc i przekonania starszych ludzi ,mediacja nic nie da.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kontrowersje dot. PW - 13/04/2002 17:12
Ja się z nimi nie zgadzam co do szargania symbolu. Tak jak oni kiedyś walczyli o ukochaną ojczyznę, tak my walczymy o naszą ukochaną Pogoń. I gdzie tu szarganie symboli? Nikt z tym znaczkiem nie robi nic złego.
POGOŃ WALCZĄCA FOREVER
PIGES
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Kontrowersje dot. PW - 13/04/2002 18:06
A ja sie ciesze i dziekuje kombatantom za ich protesty... Ta akcja powoli zamierala, ludzie o niej zapominali... Tymczasem taki prostest kombatantow ponownie zrobil wielki szum wokol tej akcji!!! Mozna powiedziec ze PW nieco odzyla i stala sie bardziej popularna w Polsce ( czyli zrealizowalismy to co zakladalismy ) dzieki nie komu innemu jak samym kobatantom.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Kontrowersje dot. PW - 14/04/2002 09:01
z calym szacunkiem ale chodze na mecze i widze jak co niektorzy walsza o nasz ukochany zespol, sieda i gapia sie jak w telewizor a zeby pomoc naszym powinno krzyczec te 4 tys gardel ktore bylo na stadionie(nie mowie o tej 100 najwyzej ktora ciagle dopinguje). niestety ale na gks nasz doping byl cienki.sorka ale taka jst prawda
zegar
|
zegar
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kontrowersje dot. PW - 15/04/2002 01:47
Z tym porównaniem jednak lekka przesada.Pamietajmy, że ci ludzie kładli na szali swe życie, miedzy innymi po to, bysmy teraz mogli oglądać sobie mecze piłkarskie w Szczecinie...Rozumiem ich rozżalenie, mimo iż logo PW mi się podoba.I sam pomysł akcji.Fajnie też, że dziadki (sic!) zainteresowali się piłką w Szczecinie.A tak na poważnie to spróbujmy zrozumieć ludzi.Przeżyli więcej niż my możemy sobie wyobrazić.I nie wysyłajmy ich na Powązki jak inni.Im także należy się szacunek.
|
|
|
|
- 1
-
|