| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
koniec mitu Engela? - 29/03/2002 01:09
Mam nadzieje ze nie ale zastanawia wie slaba postawa kadry.Jest juz prawie kwiecien iwszyscy sa w trakcie lig wiec wedlug cyklu przygotowan powinni byc w dobrej formie wiec co waszym zdaniem nawalilo?Moze trzeba troche swiezej krwi ze nikt sie za pewnie nie czul bo mam wrazenie ze paru chlopcow czuje sie zbyt pewnie.Arab
|
Arab
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koniec mitu Engela? - 29/03/2002 17:30
eee tam po prostu to był sparing , nie sprezyli sie i dostali po dupsku , to powinno byc dla nich lekcja ze na mistrzostwach swiata z nikim nie bedzie łatwo .
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: koniec mitu Engela? - 29/03/2002 23:48
Nasi gwiazdorzy olali sobie ten mecz, (mam nadzieje). Engel jest Kozak, chociaz tak po prawdzie to gdyby Wójcikowi dolozyc bramki Oliego, zamiast pasywnosci Juskowiaka to taz by awansowal ! To daje troszke do myslenia, nieprawdaz?
Pozdrawiam
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: koniec mitu Engela? - 30/03/2002 14:35
wszyscy nasi grupowi rywale dostali w dupe to znaczyt ze mecze w gruie beda nudne i smetne ale za to chociaz z udzialem Polski !!!!!!! Nie ma co plakac !
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: koniec mitu Engela? - 04/04/2002 22:26
engel juz jest nudny, mial 1.5 roku aby sprawdzic innych pilkarzy a on sie uparl na 25 i meczy ich do upadlego, a co qrwa bedzie jak swierczewski bedzie bez formy a kaluzny kontuzjowany ch... bombki strzeli i dostana nawet od usa. Wojcik nie byl zly a nawet byl lepszy tylko nie mial oliego Dudek tez nie gral w Liverpool a hajto w Schalke. Poza tym grupa na <ME> byla 100 razy trudniejsza. Ukraina to pryszcz teraz dostaje od wszystkich norwegia byla w kryzysie a rywalizowalismy z bialorusia . Jakby mi ktos powiedzial ze bialorus bedzie naszym rywalem o wejscie to z gory bym zalozyl ze jedziemy na Ms. Drumlak powinien dostac szanse bo jest duzo lepszy od rzeznika z lodzi czyt Bak
|
dondiego
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koniec mitu Engela? - 06/04/2002 20:44
eee tam drumlak wcale nie jest taki dobry , miewa przebłyski , ale ni ezawsze , wczoraj jak byłem na treningu to wogóle sie nie starał , albo jakas lekka kontuzje ma (jesli ktos cos wie na ten temat to prosze o uswiadomienie tego na forum) albo po prostu olewka n awszystko i luzik .. . tylko ze na meczu z wisła nie bedzie tam łatwo i nie wystarczy jeden dobry rajd
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: koniec mitu Engela? - 06/04/2002 22:02
dobrze prawisz.mnie też Engel wkurw.ia uparł się jak cep i ani rusz.Jest naprawdę kilku wartościowszych graczy w lidze od np. Krzynówka...Ale USA to dla mnie faworyt do awansu z I miejsca.My możemy sobie powalczyć najwyżej o drugie.A lekko nie będzie.
|
|
|
|
- 1
-
|