| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
J. Tomaszewski - komentator sportowy - 27/03/2002 22:23
Witam, Pogoń - pozwolę sobie załączyć maila którego przesłałem na Legia Forum (może i wśród Was znajdą się osoby które poprą akcję:
"ja w zeszłym roku, po którymś programie "gol" nie wytrzymałem i napisałem do TVP o zdjęcie Tomaszewskiego z anteny (nawet Zydorowicz jest lepszy) otrzymałem grzeczną odpowiedź że przekażą moje uwagi dalej (to był dział kontaktu z odbiorcami)- ale do czego zmierzam - może jakaś ogólnopolska akcja jet w stanie odwołać tego muła ... nie wiem ale proszę zróbmy coś:
niech każdy kto ma dość "komentatora" Tomaszewskiego pośle do TVP maila o następującej treści:
"Zwracam się z uprzejmą prośbą do TVP jako jej (sponsor w charakterze osoby płacącej abonament telewizyjny)(widz)* o zdjęcie z wizji jako osoby komentującej sport, pana Jana Tomaszewskiego. Uważam że jego komentarze godzą w mój dobry smak i świadczą o całkowitym braku przygotowania w/w osoby do pełnienia tak zaszczytnej i zarazem trudnej funkcji komentatora sportowego
Z poważaniem:
............"
*niepotrzebne skreślić
Jeśli prześle to kilkaset osób może to coś pomoże, nie raz pokazaliśmy że nasza zbiorowa akcja może zdziałać wiele. Obecnie przyznam że "wali mnie to" (jeśli chodzi o "gol'a"), bowiem oglądam canal+ ale ten człowiek to wrzód, który szkodzi każdemu kibicowi sportowemu (niezależnie od tego że kiedyś był świetnym bramkarzem - J.T rzecz jasna a nie dany kibic).
Dlatego apeluję - jeśli leży Ci na sercu polski sport (a zwłaszcza piłka nożna) - wyślij tekst w cudzysłowie do swoich znajomych z prośbą o wsparcie akcji.
A osobom wątpiącym lub nie do końca przekonanym proponuję wyobrazić sobie MŚ komentowane przez Pana J. Tomaszewskiego - mnie zimny pot oblewa ....
wiem że to wymaga pewnego wysiłu wysłania maila na adres:
[email protected] .
ale mając w perspektywie MŚ ....
wolak"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 29/03/2002 20:19
Dziękuję wszytkim którzy przyłączyli się do akcji wysyłając maila lub choćby popierając ją w duchu - wykopania pana J.T aby za nasze pieniądze nie komentował więcej meczy - jeszcze raz dzięki.
łączy nas zgoda ale i łączy cel !!!
pozdrawiam
wolak
P.S. Razem możemy coś zdziałać, w pojedynkę nic. A jak ktoś poczuł się urażony i chciałby bronić J.T. to niech zorganizuje podobną - dobrowolną akcję kibiców - tym razem poparcia dla Pana Tomaszewskiego.
Jeśli dowiem się o jakimś konkretnym rozwiązaniu naszego problemu - nie omieszkam poinformować.
|
|
|
|
|
Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 29/03/2002 21:57
"yyy, a ja mysle ze Stomil to daleko nie zajedzie na tych lysych oponach"
Zdecydowanie bardziej do roli komentatora w Golu nie pasuje Dziekanowski. Owszem Tomaszewski do mediow sie nie nadaje, ale przynajmniej w przeciwienstwie do Dziekanowskiego czasami powie cos madrego, lub sensacyjnego. Akcja dobra, tylko osoba nie ta...
"Zgodze sie z Jankiem ze...., yyyyy Stomil to daleko na tych lysych oponach nie zajedzie"
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1