| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Brawo Pogoń ! - 23/03/2002 16:40
Pogoń-Odra 2:1
Ciekaw jestem,gdzie są teraz wszyscy "fachowcy",którzy przewidywali dla Pogoni rolę dostarczyciela punktów.Pogoń na 5.miejscu-jeszcze raz brawo !!!
|
Pesto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 23/03/2002 17:29
Dziekanowski zmobilizowal chlopakow )
nie oszukujmy sie, wkocnu prawie wszyscy pilkarze sa tacy sami (Wegrzyn, Mielcarski)
Walczyc Pogon Walczyc!!
do Dziekanowskiego:
ktory kurwa:?)
|
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 23/03/2002 17:52
Naprawdę niezły mecz.JEZU JAK JA SPICZNIAŁEM Z ZIMNA!Dla mnie w końcówce ewidentny faul na Drumlaku na czystej pozycji.Przy karnym przydałaby się chociaż "żółta".Odra mnie rozczarowała.Martwi kontuzja Kaczora,dziś naprawdę pobiegał sobie.Czwarty mecz z rzędu bez porażki.Brawo!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 23/03/2002 18:04
Jestem pod wrazeniem szkoda mi tylko Olszewskiego ktory przez caly mecz byl jednym z nawazniejszysz punktow naszego zespolo ( zreszta w kazdym tak jest ) a puscil bramke przez obroncow nic nie mial do powiedzenia !
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 23/03/2002 18:32
Pogon sie nie poddaje BRAWO !! Legia liderem !! Jestesmy gora! i tylko kurw.a moglo byc nas troche wiecej!!! Miejscami doping marnial
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 23/03/2002 19:04
Qrde ale zimno było,jeszcze sie trzęse.Ale spoko.Olszewski uratowal nam 3pkt,ta sytuacja z 62min bylo nie do obronienia(a jednak).
A co do dopingu.No cóż,nie był on jeszcze taki jaki być powinien ale ostatnie 10min to w zasadzie wszyscy stali i dopingowali POGOŃ tak jak należało.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 24/03/2002 04:46
Gratuluje Braciszkowie!!! O.K. oby tak dalej jebac turka i jedziemy... Zawsze Razem!!! zadne maria [wyraz wulgarny] nie beda nam tu mieszac!
pozdro dla Pogoni i Floty -zapraszamy na melanz 
Legia Warszawa to nasza Duma i Slawa!!!
|
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 24/03/2002 04:47
Gratuluje Braciszkowie!!! O.K. oby tak dalej jebac turka i jedziemy... Zawsze Razem!!! zadne maria chuj nie beda nam tu mieszac!
pozdro dla Pogoni i Floty -zapraszamy na melanz 
|
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 24/03/2002 11:14
Legia Warszawa
Gratulację !!!!
Czyż nie było by pieknie jak Legia i Pogoń otwierały by tabelę !!!!!!
Pozdro. dla prawdziwych kibiców Legii i Pogoni !!!!
|
Legia Warszawa
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 25/03/2002 10:19
Brawa dla piłkarzy i trenerów. Jest extra, tak trzyma, chociaż mocno mnie wkurzył artykuł pana Sasa w PS. "Bije z niego obiektywizm i lokalny patriotyzm" niestetety nie. Musi trochę nad sobą popracować.
Brawa, Brawa jeszcze raz za grę do końca. Sędzia dał trochę ciała pod koniec. Zresztą nawet żelazko i Boniek powiedzieli w Canale +, że Odra powinna dostać dwie czerwone kartki.
|
|
|
|
|
Odp: Brawo Pogoń ! - 25/03/2002 18:07
Gratulacje Mario Kuras za zmobilizowanie drużyny.Gratuacje Drumi za poukładanie gry (pogadamy w barze U Włodka PZU). Gratulacje Olszewski za piękne parady. Gratulacje za ambitą postawę POGOŃ. GRATULUJE WIERNY KIBIC MARIO . POZDRAWIAM KIBICÓW POGONI I LEGII. PS.ZAKOPIEMY TOPÓR WOJENNY
|
WIERNY KIBIC POGONI
|
|
|
- 1
-
|