| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
KAZIU WEGRZYN :((( - 21/03/2002 17:05
I juz Wegrzyna przestalem lubiec stracil u mnie wiele zeby odrazu caly klub wystarczylo bekdasa
Nasza Pogon Najlepsza W Polsce jest!!!!!!!!
|
Pogoń Walcząca!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: KAZIU WEGRZYN :((( - 21/03/2002 17:45
ZAPOMNIAŁEŚ O MIELCARSKIM .KAZIU POWINIEN SIĘ DOGADAĆ Z KLUBEM. SZYBKO SKREŚLASZ LUDZI.POSTAW SIĘ WJEGO SYTUACJI,ON JEST PRAWE EMERYTEM PIŁKARSKIM PRZEMYŚL TO.
|
WIERNY KIBIC POGONI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KAZIU WEGRZYN :((( - 22/03/2002 09:50
upadek to tylko droga do odzyskania pieniedzy, ale zdecydowanie zla droga... Nie w takim moemencie i nie w taki sposob, powinni to robic ci dwaj pilkarze! Jak teraz musza sie czuc obecni Portowcy? Gdy nie maja pieniedzy na leki, a w klubie liczy sie kazda zlotowka! Tym bardziej ze trwa akcja "Pogon Walczaca", w chwili gdy wszyscy zwiazani emocjonalnie z Pogonia jednocza sie i wspieraja klub, panowie W. i M. pokazali swe prawdziwe oblicze!
Oczywiscie nalezy im sie ta kasa, al tak jak powiedzialem nie w tym momencie, nie w taki sposob!
P.S. Te pare zloty ich nie zbawi - wystarczy spojrzec na ich konta, zwlaszcza Mielcarskiego! Wstydzcie sie, mialem dla was wielki szacunek, niestety wraz z wasza beznadziejna postawa odszedl na zzawsze!
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: KAZIU WEGRZYN :((( - 22/03/2002 11:07
Ludzie czy on upadł na ten swój płaski łep. Przecierz mógł jeszcze trochę poczekać dopuki doputy nie wyjaśni się sprawa z Bekdasem.
Na zawsze wierny PORTOWCOM
|
Na zawsze wierny PORTOWCOM
|
|
|
|
Odp: KAZIU WEGRZYN :((( - 23/03/2002 00:58
Legia Fans Yelonky - i to dowodzi, że grajkom nie wolno ufać. Zjarąbiaście Wam zazdrościłem, że macie takiego Majdana czy Dymkowskiego czy Moskalewicza... Zawsze robili wynik chociaż za często na zmianę,. Ale identyfikowali się z klubem. U nas z obecnych chyba tylko Kucharz i Zielu tak naprawde kochają swój klub... A może przesadzam?
LEGIA WARSZAWA I POGOŃ SZCZECIN !!!
|
Legia Fans Yelonky
|
|
|
|
Odp: KAZIU WEGRZYN :((( - 23/03/2002 02:04
Hmmm...ja bym jeszcze dodał Jarzębowskiego!Bardzo mi imponuje Vukovic-cały czas powtarza o przywiązaniu do Partizana,o jego kibicach...Takich i nam potrzeba!Pozdro dla Pogoni!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-