Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> LEGIA POGOŃ << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
jasny
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8728 dni

LEGIA POGOŃ - 05/03/2002 19:37
JASNY[beer]
Wszyscy w piątek stawiamy się na Legi
Kobiety wchodzą za darmo!!! LEgia też!!!

JASNY[beer]
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 05/03/2002 19:40
Zabierac rodziny, dziewczyny i na mecz w piatek !!!

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: LEGIA POGOŃ - 05/03/2002 20:14
spoko spoko ... o widze ze jasny debiutuje na naszym forum :) witamy

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8810 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 05/03/2002 21:33
Kto w piątek mecz wygrywa???? hehe
Już nie moge sie doczekać,ale bedzie wypas!!!!

tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 05/03/2002 22:03
tylko byleby nikt się nie jebnął z tymi kartkami Drumiego bo była by kiszka.KTO ŻYW NA STADION!!!

pablo_mks
Kibic
Na forum od 8810 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 05/03/2002 22:06
Patrząc na ten nasz skład to wydaje mi się,że nie jest aż tak żle.Co prawda martwi mnie obecność Marka Warburga w obronie :), ale w sumie to luz.BĘDZIE DOBRZE

domel16
Kibic
Na forum od 8838 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 10:07
0-4 W DUPE ale i tak przyjde

domel16
LeOnik
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 10:23
Ciezki mecz bedzie, wynik wielka niewiadomo :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
LeOnik
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 10:23

Veni, vidi, vici
U84%
RM
LeOnik
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 10:24

:bardzo_zly: LeOnik :bardzo_zly:

Veni, vidi, vici
U84%
RM
priszka
Kibic
Na forum od 8732 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 11:17
Tsza valczyć o honot evrybady na stadion

Sir. Priszka
BJK
Kibic
Na forum od 8958 dni

*

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 12:50
POGON LEGIA!!!!!!!! WSZYSC NA MECZ>>>>>>>>
POGON POGON POGON POGOB LALALALALALALAALAL :D

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
K M
Kibic
Na forum od 8954 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 15:03
12 postow - kazdy tak samo glupi i calkowicie bez sensu. Kompletnie nic nie wnoszacy do tematu.
Troche pomyslunku... A jak nie macie co robic, tylko wypisywac glupie posty lepiej wezcie sie za czytanie ksiazek, przynajmniej to cos Wam da, a takze i innym uzytkownikom forum... Wasze kolejne wpisy beda byc moze z jakims sensem... Oby. Tego Wam i sobie zycze.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 17:55
no a twoje wpisy to zawsze sa doskonałe i nigdy nie robisz gaf .. człowiek idealny , co ty bys np. napisał w tym temacie ? bo nie wiem co innego mozna napisac jak np. wszyscy na mecz i kibicowac . a pozatym co w tym złego ? za duzo postów ? tak sie zalicie ze mało wiary przychodzi na waasze forum , troche sie nie dziwie jak tak kiler odstraszasz . bez obrazy nie nie chce sugerowac , tylko wyrazam swoje własne zdanie :)

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
koVal
Kibic
Na forum od 8936 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 17:59
hehe. No i KiLeR oberwało Ci się :).
A swoją drogą co taki nie w sosie?
pzdr.

100%EG

100%EG
tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 06/03/2002 20:57
To może byś sam wniósł coś konkretnego a nie cwaniakował.Napisz coś mądrzejszego.Czego tylko Tobie życzę.

McVeigh
Kibic
Na forum od 8871 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 07/03/2002 00:28
Kiler, to jakias popierdulka a nie Kiler...
Oczywiscie zartuje ale tak jakos mi sie przypomnialo:):)
pozdr.

Jordan
Kibic
Na forum od 8724 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 07/03/2002 12:05
(Przemo Jordan) i to jest własnie przyjazn!!!! Witaj Kibolu!!!

Przemo Jordan
Jordan
Kibic
Na forum od 8724 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 07/03/2002 12:11
Przemo Jordan Nie martw sie najwazniejsze jest spotkanie !!! PS Mam nadzieje ż bedziecie dalej istnieć

Przemo Jordan
K M
Kibic
Na forum od 8954 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 07/03/2002 12:33
:) No, ale po koleji... Rob:) : (nie wiem czy jestes Pogońhoolem z v.pl, bynajmniej tak mi sie wydaje, dlatego nie bede sie rozpsiywal). Dzieki za kopmlement:) Nie sadzilem ze jestem idealny, a moje wpisy sa doskonale, no ale jezeli Ty tak mowisz... :)(tak na marginesie, to praktycznie w ogule sie nie udzielam na tym forum, wiec nie wiem skad to wnioskujesz :) ) Ale na powaznie... Chyba jednak nie zrozumiales mojego poprzedniego wpisu. Nie chodzi mi tu o jak podales o gafy. Na mysli mialem/mam sens niektorych postow, a wlasciwie jego brak. Ja, korzystam z netu poprzez modem, dlatego wszystkie sprawy musze zalatwiac szybko i zwiezle. Dlatego szlag mnie trafia, kiedy otwierajac z pozoru ciekawy temat, "wypelniony postami" znajduje w nim jedynie wpisy typu: "Pogon lala" czy "wszsycy na mecz". Powinienes/scie szanowac swoj, a takze innych czas, bo nigdy nie wiadomo ile go jeszcze zostalo. A po za tym pewnie masz stale lacze, ja niestety musze placic spore rachunki TPSA, dlatego nie trace tylko czasu ale i pieniadze.
cyt: "co ty bys np. napisał w tym temacie ? bo nie wiem co innego mozna napisac jak np. wszyscy na mecz i kibicowac". Jezeli nie wiesz co wpisac to NIC NIE WPISUJ!!! KTOS CI KAZE? A moze chcesz zaimponowac przed kolegami iloscia postow??? Zalosne. Lepiej zastanow sie troche, pomysl i napisz z sensem 1 post, niz 4 nic nie wnoszace do tematu. A jezeli chcesz troche potrenowac pisanie na klawiaturze, wejdz na irca, badz chata - tam mozesz pisac co tylko chcesz.
Byle nie potrzebnie nie zasmiecac forum!
Dziad: nie cwaniakuje, bynajmniej nie mialem tego na celu w moim poprzednim poscie! Chcialem tylko zwrocic uwage co po niektorym, aby szanowali forum, swoj, moj, a takze innych czas i pieniadze. Jezeli tego nie zrozumiales to sorry. A co do wnoszenia do dyskusji mojego skromnego zdania... Niestety czas mi na to nie pozwala. Bo m.in. tj. wyzej napisalem korzystam z modemu, po za tym lubie robic rzeczy pozyteczne!
McVeigh: Heh, co w USA tez Kilera puszczali? A myslalem ze emigranci, nie czuja wiezi ze swoja ojczyzna i nie obchodza ich polskie filmy, kultura i sport! :) Czyzby wyjatek, a moze sztuczna poza!?

Pozdro dla obiektywnych
P.S. KoVal: Nie w sosie? Czemu? Po prostu lubie mowic/pisac to co mysle ;):) Do zobaczyska w piatek i sobote!!! Szykuj watrobe, Legia sie zbilza :)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769280428 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005