| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 17:57
... jak w temacie, strona konkurencji a dokladnie tamto forum zyje na maxa, a u Ciebie JuN jest error, jak myslisz czym to jest spowodowane?? Jest przeciez wiele tematow do rozmow, malo ludzi tu wchodzi czy jak??
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 18:03
JUN musisz skorzystać z doradcy od marketingu i ruszyć z jakąś akcją np. Baner na stadionie albo jakiś moduł w głosie, kurierze, zainwestuj a wyciągniesz więcej. Pewnie zaraz napiszesz że cię nie stać ale twój brat to już ponoć jest rekinem biznesu to ci pożyczy , zawsze można wziąść kredyt na rodziców i się potem zwinąć. Powodzenia
|
|
|
|
|
Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 18:07
Maglowanie tematow o Bekdasie juz kazdego znudzilo, aktualne tematy sa poruszone: Msza, powrot do pracy, frekwencja na wiosne a takze pare o nowych zgodach.. nie rozumiem.. w czym tkwi rzecz zapisanych uzytkownikow forum na dzien dzisiejszy jest ponad 620
Nie posiadam takich funduszy aby kupic reklame na stadionie badz jak ktos proponowal wczesniej reklame w znanym portalu... wciaz szukamy sponsora dla serwisu
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 18:18
Zalezy od systemu, od paru di jak zrobilismy troche inny wyglad forum (kolory itp) to takze zrobilsimy ze trzeba sie zalogowac tylko raz i pamieta, mi np pamieta juz 4 dni i nie musze sie logowac
Pozdro UM Cobras 
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 19:11
Ja rowniez zalogowalem sie tylko raz i caly czas jestem zalogowany... tak wiec wszystko dziala,a co do forum konkurencji - to jesli ma sie wypowiadac tu Pogońhool i jasny (nic nie ujmujac tym dwom Panom) tylko po to zeby to forum zylo - to ja dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-