Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-sms to LIPA! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
CEZAR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8817 dni

Pogoń-sms to LIPA! - 25/01/2002 15:17
Zapisałem się już dawno ,i co ....???? i nic do tej pory nie dostałem żadnego! Dzięki
Ale po co to wszystko?

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 25/01/2002 15:38
Z tego co mi wiadomo to wiekszosc dostaje smsy.... jezeli masz idee moze nie uaktywniles opcji smsow z internetu a reszte pretensji prosze kierowac do operatorow swojej sieci...

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

NLx
Kibic
Na forum od 8890 dni

**

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 25/01/2002 17:46
Cezar: tez mi odkrycie :)

za plecami psów myśliwskich cała masa
BJK
Kibic
Na forum od 8958 dni

*

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 25/01/2002 18:05
JUNior....ta wasza usluga jest do dupy....ja zapisalem sie juz dawno....i moze dostalem jednego smsa.....lipa co?
Pozdr :)

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
NLx
Kibic
Na forum od 8890 dni

**

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 25/01/2002 20:43
Ja mam tel w plusie i tez poki co dostalem jednego sms-a.

za plecami psów myśliwskich cała masa
CEZAR
Kibic
Na forum od 8817 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 26/01/2002 18:47
Ja mam tel. w plusie! Jak widzisz redaktorku to nie tylko mój problem.Nie zmieniam zdania: TA WASZA "USŁUGA" TO WIELKA LIPA! a może po prostu jest niedopracowana...to nie mój problem.czy nadal uważasz ,że mam zawracać D... mojemu operatorowi gsm?
Tak na marginesie :ja nie otrzymałem żadnego !!!sms
Może to was przerosło.
Pozdr.

kori
Kibic
Na forum od 8764 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 26/01/2002 19:21
ja codziennie dostaje smsy i mam idee

kori
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 26/01/2002 19:54
Smsy sa wysylanie codziennie, i system jest bardzo dobrze dopracowany w php i chodzi bardzo dobrze jedynymi utrudnieniami sa bramki operatorow ktore sa zatyke i nie dzialaja co jakis czas...
Ostateczna opcja jest wypisanie się z uslugi..

Jarasija
Kibic
Na forum od 8779 dni

*

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 27/01/2002 00:51
POGOŃ SMS TO FAJNA SPRAWA TYLKO, ŻE NIE ZAWSZE WIADOMO O CO CHODZI W PRZYSŁANEJ WIADOMOŚCI!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
anka_mks
Kibic
Na forum od 8792 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 27/01/2002 18:55
mam telefon w sieci era i dostaje wszystkie smsy w calosci

POZDRAWIAM
POGON & LEGIA FOREVER

tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 28/01/2002 10:01
mam fołna w plusie - nie zdarzyło mi się aby nie było wiadomości, kiedyś były po południu, teraz około południa.

CEZAR
Kibic
Na forum od 8817 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 28/01/2002 15:23
To co dla mnie pozostaje OPCJA WYPISAĆ SIĘ?! to najprostrze wyjście prawda? A przyzać się do błedu to takie trudne...
Mimo wszystko nie wypisze się i czekam na PIERWSZY SMS....

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 28/01/2002 16:13
Do błędu sie nie przyznamy bo nie jestesmy jemu winni, masz w postach wyzej potiwerdzenie ze smsy przychodza regularnie

Robin_^
Kibic
Na forum od 8762 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 28/01/2002 17:13
Jesli chodzi o sms-y to ja dostaje prawie codziennie ale ich tresc jest czasem beznadziejna,np. jestem w domu ok 16.00 w sobote po meczu z gornikiem polkowice( na ktorym bylem) a tu mi przychodzi sms ze Pogoń wygrala 2-1.
Plusem jedynie jest to ze sa za darmo bo jak bym mial za te sms-y placic to nigdy bym sie nei zapisal.
Pozdrowienia dla Fanow Pogoni

tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 28/01/2002 22:37
> Jesli chodzi o sms-y to ja dostaje prawie codziennie ale ich tresc jest czasem
> beznadziejna,np. jestem w domu ok 16.00 w sobote po meczu z gornikiem polkowice(
> na ktorym bylem) a tu mi przychodzi sms ze Pogoń wygrala 2-1.
Plusem jedynie
> jest to ze sa za darmo bo jak bym mial za te sms-y placic to nigdy bym sie nei
> zapisal.
Pozdrowienia dla Fanow Pogoni

A chciałbyś wyniki spotkań nie zakończonych? Ja też.:)Najlepiej z tygodniowym wyprzedzeniem.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 28/01/2002 23:40
hehehe :D

CEZAR
Kibic
Na forum od 8817 dni

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 29/01/2002 16:42
Jak nie mozesz przyznać się do błędu skoro jest to EWIDENTNY BŁĄD! przecież nie jest to miją winą.telefon mam sorawny,mieszkqam w Polsce i to w woj. zachodniopomorskim...WIĘC O CO CHODZI.Z uporem maniaka będe czekal na PIERWSZY SMS!!! Panie RED zrób coś albo przyznaj się,,,, to nie boli.

rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 30/01/2002 21:10
nie wiem cezar o jakim błedzie ty gadasz .... moi koledzy ze szkoły tez sie zapisali do usługi (jest ich około 15) sa w erze,ideii itd. i przychodza im sms'y regularnie ...moze masz jakis spieprzony telefon ?

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 31/01/2002 20:44
CEZAR kurwa lamusie zamknij pizde bo pierdolisz bzdury zadnego bledu nie ma wszysscy moi koledzy zapisali sie na te usloge na poczatku tylko czesc dostawala sms-y bo nie mieli aktywnego bajeru ze moga dostawac sms-y z sieci ale teraz to naprawili i dostaja sms-y wiec rusz kurwa swoja szacowna dupe i uaktywnij sobie ta usluge to bedziesz dostawal sms-y codziennie a jak bedziesz mial zamiar nic nie robic tylko czekac na tego 1 sms-a to sobie poczekasz do usranej smierci pojebany lamusie !!! Kurwa to trzeba miec talent zeby kogos oskarzac a samemu sie ma zjebane !!! i nie pierdol mi jak przeczytasz ten tekst ze masz to uaktywnione bo sam wczesniej mowiles e nie masz glupia cioto !!!!!! kurwa co za pala !!!!!!!!! Spierdalac stad bo tylko syf robicie !!!

Hold skladam temu miastu...
rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 03/02/2002 11:59
oj widze ze poniosło troszeczke nie za duzo tych wulgarnycz kurwa słów ? :D

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769284829 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005