Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Swiatelko dla Pogoni? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
K M
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8955 dni

Swiatelko dla Pogoni? - 09/12/2001 18:32
Tak podsumowali spotkanie niedzielne z udzialem wszystkich zainteresowanych stron. Dalsze rozmowy maja sie odbyc 19-20 grudnia. Czy zakoncza sie jak zwykle.... Czy moze Bedkas ponownie zacznie wykladac pieniadze na Pogon, a my bedziemy sie cieszyc z silnej druzyny walczacej o mistrza!??! Bylo by wspaniale. Ale nie zapeszajmy. Mam nadzieje ze te swieta dla wszystkich kibicow Pogoni beda szczesliwymi!

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
ted
Kibic
Na forum od 8862 dni

Odp: Swiatelko dla Pogoni? - 09/12/2001 18:58
Podsumowali to znaczy kto ?

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Swiatelko dla Pogoni? - 09/12/2001 21:13
Na mysli mialem media. A dokladniej kronike!

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Swiatelko dla Pogoni? - 10/12/2001 14:03
Eh ja juz sam nie wiem. Jedni mowia ze rozmowy byly korzystne (tzn. ich kontunuacja 19-20 grudnia ma przyniesc efekty), a inni ze po raz kolejny to samo - czyli nic konkretnego!

texpol
Kibic
Na forum od 8838 dni

Odp: Swiatelko dla Pogoni? - 11/12/2001 19:42
o co naprawde w tym wszystkim chodzi. kto kabinuje a kto chce zarobic. mieszkam joz osiemnascie lat w stanach i wiem ze nie ma nic za darmo. po pierwsze nie mozliwe zeby turek zrobil cos z milosci do polski czy szczecina. na pewno mial na oku doze pieniadze. ktos wposcil jego w maliny i teraz takie sa tego konsekwencje. kto zawalil sprawe w ten sposub ze nie mozna skurczybyka nabic na pal i wystawic na pokaz wszystkim inwestorom ktorzy beda probowali zrobic to samo w przyszlosci. jak wladze miejskiemoga podpisac cokolwiek z kim kolwiek z czego nie beda mogli sie w zaden sposob wycofac. ostatecznie to cudzoziemiec ktory poczyna sobie w polsce lepiej niz we wlasnym kraju. rozwala zespol i sie z tego nasmiewa. nic nie sawladze miejskie zalatwic dopoki ten skorczybyk trzyma wszystkie karty w reku. wszystko zalezy od turka dobrej woli. zwazywszy ze to cudzoziemiec i w druzynie zostaje niewielu zawodnikow za ktorych moze zarobic godziwe pieniadze nie wroze naszej Pogońi nic dobrego. no chyba ze w koncu uda mis sie wygrac w toptka to wtedy cos zmienimy. akurat glowna wygrana jest dwadziescia siedem milionow wygranych.

poltex
texpol
Kibic
Na forum od 8838 dni

Odp: Swiatelko dla Pogoni? - 11/12/2001 19:47
o co naprawde w tym wszystkim chodzi. kto kabinuje a kto chce zarobic. mieszkam joz osiemnascie lat w stanach i wiem ze nie ma nic za darmo. po pierwsze nie mozliwe zeby turek zrobil cos z milosci do polski czy szczecina. na pewno mial na oku doze pieniadze. ktos wposcil jego w maliny i teraz takie sa tego konsekwencje. kto zawalil sprawe w ten sposub ze nie mozna skurczybyka nabic na pal i wystawic na pokaz wszystkim inwestorom ktorzy beda probowali zrobic to samo w przyszlosci. jak wladze miejskiemoga podpisac cokolwiek z kim kolwiek z czego nie beda mogli sie w zaden sposob wycofac. ostatecznie to cudzoziemiec ktory poczyna sobie w polsce lepiej niz we wlasnym kraju. rozwala zespol i sie z tego nasmiewa. nic nie sawladze miejskie zalatwic dopoki ten skorczybyk trzyma wszystkie karty w reku. wszystko zalezy od turka dobrej woli. zwazywszy ze to cudzoziemiec i w druzynie zostaje niewielu zawodnikow za ktorych moze zarobic godziwe pieniadze nie wroze naszej Pogońi nic dobrego. no chyba ze w koncu uda mis sie wygrac w totka to wtedy cos zmienimy. akurat glowna wygrana jest dwadziescia siedem milionow zielonych

poltex
borsuk
Kibic
Na forum od 8960 dni

**

Odp: Swiatelko dla Pogoni? - 11/12/2001 22:22
Juz mnie to wkurwia! tyle razy sie zbierali i debatowali i chuj z tego wyszedl!!!! w/g mnie wszyscy tu w chuja tna i to bardzo bo czy zeby walnac kilka glupich podpisow trzeba az tyle razy sie zbierac i tylko nie potrzebnie kibicom nadzieje robic??? wydaje mi sie ze nie(choc moge sie mylic).

BEKDAS-MIASTO CHUJ BY WAS STRZELIL:)

pozdro

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
ted
Kibic
Na forum od 8862 dni

Odp: Swiatelko dla Pogoni? - 12/12/2001 20:33
Święte słowa !!!

FORZA POGOŃ

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769294201 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005