Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kłótnia........... Beep vs V << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zibi72
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8923 dni

Kłótnia........... Beep vs V - 02/12/2001 08:45
He he rozmowy miedzy beep a v przypominaja mi cos:).
Rozmowy miedzy miastem a Bekdasem!![punch]
Panowie zachowujecie sie jak amatorzy!!!
Co do polaczenia witryn to jestem przeciw!!!
CO do zdrowej wspolpracy to jestem za!
Flage mozemy uszyc razem trzeba tylko consensusu!!
Proponuje spotkanie po Nowym Roku w pierwszy poniedzialek tygodnia w salce KSP!
Mozna wtedy wyjasnic pewne sprawy !!
Aha a co do flagi to jestem za jedna ale wielka!!!
Prosze o konkretne odpowiedzi!
--------------------------------------------------
Pozdro:)

Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8961 dni

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 02/12/2001 11:20
Przytoczę tutaj odpowiedz naszego redaktora Kilera, bo jest po prostu znakomita w 60 % bo można jeszcze pisać i pisać o tym.

> Temat ten poruszany byl juz wczesniej (tj. teraz czyli nieoficjalnie), z wiadomym skutkiem. Znajac dobrze stanowiska obu stron (po jednej stoje) musze stwierdzic ze polaczenie sie obu witryn jest praktycznie niemozliwe. A to dlatego ze niektore osoby zarzadzajace serwisem(ami) traktuja konkurencje niczym najwiekszego wroga, czesto stosujac chwyty poniezj pasa. Szczerze powiem ze dziwi mnie to bardzo, a to z tego wzgledu ze jak by nie bylo... jestesmy fanami jednego klubu i robimy to dla jednej i tej samej idei - POGONI!!! Zatem niszczac siebie w jakims stopniu ktos niszczy Pogon, bo interesuja go tylko wlasne sprawy.

Co najbardziej mnie zdzwilo(wkurw***) w tym wszystkim, oj bylo tego wiele, o ktorym uzytkownicy obu witryn nie wiedzieli. Jednak jedno zauwazyc mogli wszyscy smiertelnicy... cenzura! Z ktorej niedawno zrezygnowala v.pl, czyzby w koncu ktos dostrzegl ze ta taktyka nie przysporzy im sympatii uzytkownikow?

Sereck: przestan mowic ciagle o tym ze ktos cie zabanowal na naszym forum. Sluchaj jezeli wchodzisz na forum z nickiem Pogoń.beep.pl_to_huje (o tresci postow nie wspomne!) to jakiej reakcji oczekwiales?

Mnie naprawde to wszystko juz bawi, wiadomo ze z toba nikt nie jest sie w stanie dogadac, robmy swoje, rozpowszechniajmy dobre imie Pogoni w necie, ale fair. Bez chamskich zagrywek. A ww. temat lepiej skonczyc, chyba ze znalazles jakis kompromis.
Tak w ogule to jezeli nie jestesmy w stanie sie polaczyc, zawsze mozna ze soba wspolpracowac. Na zdrowych, wczesniej ustalonych warunkach. No, ale wydaje mi sie ze ty swoje zdanie juz wypowiedziales???(i to nie w obecnym temacie na forum).
Swoja droga jezeli uda sie zorganizowac grupe kibicow Pogoni w ktorej beda intarnauci(obecnie trwaja rozmowy), wydaje mi sie ze wspolpraca jest calkiem mozliwa<Jeden,drugi,trzeci.. wyjazd razem. Jedna, druga, trzecia.. flaszka wypita razem i zdania na poszczegolne tematy sie zgadzaja

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8961 dni

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 02/12/2001 11:33
Chciałem jeszcze do tego dodać zachowania konkurencji, jak np.:
1. Pisanie nowego newsa z tytułem Konkurencja i wypisywanie tam naszego błędu który popełniliśmy, tego już w ogóle nie rozumiem... i zostawiam bez komentarza
2. Zrobienie działu autografy które było w całości wzięte od nas i podpisanie autorem R_O_I_N_U_J_O_T_A_N_Y_T_O_C_I (czytane od tyłu: I CO TY NA TO JUNIOR)
3. Oraz te co wypisał kiler czyli między innymi: wchodzenie na forum z nickiem Pogoń.beep.pl_to_huje (itp.)
4. A o cenzurze na ich forum to już chyba nie muszę mówić
- punktów by się zebrało jeszcze parę ale nie mam ochoty już dalej pisać

Teraz pytanie do Zibiego czy uważasz to za uczciwą konkurencję ?
Wszystkie nasze ruchy jakie „robiliśmy” (podkreślam robiliśmy) nigdy nie robiliśmy jako pierwsi i to nie my wypisywaliśmy e-maile sami do siebie z oskarżeniami że zgapiliśmy forum, stronę itp.

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

Zibi72
Kibic
Na forum od 8923 dni

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 02/12/2001 12:15
Narazie znam tylko twoje zdanie wiec poczekam na wypowiedzi strony.
Co do przytaczanych faktow to wiem o 1 2 4 !
------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdro:)

Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
NLx
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 03/12/2001 21:11
Zlikwidujcie najlepiej obydwa serwisy i bedzie swiety spokoj. A zrobcie najlepiej jakas strone poswiecona wylacznie kibicom. Bedzie przynajmniej o czym poczytac.
Pozdro.

za plecami psów myśliwskich cała masa
rob :)
Kibic
Na forum od 8857 dni

**

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 04/12/2001 11:18
kastor ale zes palnął , hehe ... kto by wytrzymał , kibice nie wytrzymuja 2 tygodni bez Pogońi a co gdyby wogóle Pogońi nie było ? chyba wzrosła by liczba samobójstw ;)

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
NLx
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 04/12/2001 18:25
Nie mowie o Pogoni tylko o stronach jej poswieconych.

rob :)
Kibic
Na forum od 8857 dni

**

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 05/12/2001 11:05
to tym bardziej przeciez kibice sa spragn8ieni wiedzy o Pogońi , i szukaja róznych informacji na temat Pogońi , duzo osób siedzi na forum codziennie ( ja na przykład codziennie po pare razy wchodze na forum :)

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 05/12/2001 18:13
> Zlikwidujcie najlepiej obydwa serwisy i bedzie swiety spokoj. A zrobcie
> najlepiej jakas strone poswiecona wylacznie kibicom. Bedzie przynajmniej o czym
> poczytac.
Pozdro.

no dobry pomysl, tylko koniecznie umiesccie kilka fotek Kastora na stronce ;)
Amen

NLx
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 06/12/2001 17:23
Koniecznie! :) a co do tych informacji to mozna je przeczytac w gazecie.

eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 07/12/2001 13:47
Kastor co slychac, dawno Twojej mordy nie widzialem, cos zadko Cie ostatnio w tv pokazuja czy co?
Amen

NLx
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 07/12/2001 18:55
Poprosilem ich o to zeby mnie juz wiecej nie pokazywali. Rozumiesz... popularnosc nie dawala mi spokojnie zyc :)

Amen

eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 08/12/2001 10:35
Kastor heh, sadze, ze najbardziej dokuczalo Ci rozdawanie autografow.Wszyscy wiedza, ze nie umiesz pisac ;)

Amen

NLx
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Kłótnia........... Beep vs V - 09/12/2001 16:32
Zalatwilem szybki kurs pisania i juz nie mam problemow :)

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769294186 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005