Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> BARWY TO RZECZ ŚWIĘTA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
vomer
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8848 dni

BARWY TO RZECZ ŚWIĘTA - 04/11/2001 19:13
JAK TAK MOZNA ! ŻEBY KIBIC POGONI ROBIŁ S SIEBIE TAKIEGO PACHOŁKA ! widzialem dzisiaj wielu kibicow którzy są na meczach zawsze w barwach Pogońi a tu taki klops że wiekszośc (z tych niby najwierniejszych) poprzebierało się w barwy legi a szalik Pogońi zostawił w domu na pułce ! JA JESTEM ZA ZGODĄ ale to jest śmieszne kibice legi jakoś (w 90%)niemieli barw Pogońi . JA NIGDY NIE UBIORE SZALIKA INNEJ DRURZYNY (JA KOCHAM POGOŃ!!!)

vomer
McVeigh
Kibic
Na forum od 8872 dni

Odp: BARWY TO RZECZ ŚWIĘTA - 04/11/2001 21:04
Jestes strasznie tepym osobnikiem. O co ci chodzi gosciu? To ze na mecz z Legia wielu ludzi zaklada ich barwy jest forma okazywania przyjazni. Bedac w Warszawie, jakis czas temu, pamietam ze duza ilosc kibicow Legii miala barwy Pogoni, i jakos nikt z ich strony tego nie krytykowal. Probujesz siac ferment, szukasz poparcia swojej chorej teorii - wejdz na forum Lecha i to opisz, oni napewno odpowiedza ci ze chodzenie w barwach Legii jest BE! A ponadto jak cie to wkur... to czemu nie powiesz tego otwarcie na meczu, do ludzi ktorzy sa w innych barwach niz Pogonii? Czyzbys obawial sie ich reakcji, internetowy napinaczu?

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8961 dni

Odp: BARWY TO RZECZ ŚWIĘTA - 04/11/2001 22:58
Dobrze mówisz :)

Na forum od 20478 dni

Odp: BARWY TO RZECZ ŚWIĘTA - 05/11/2001 09:00
Pewnie,ze dobrze mowi...Ja tez mialem barwy Legii,ktore dostalem od jednego z Legionistow w Warszawie o obiecalem ze na meczach przyjazni bede je nosil.Jednoczesnie on otrzymal odemnie barwy Pogoni obiecujac mi to samo.Mysle ze to fajnie...a jak ktos nie potrafi sie pogodzic z porazka na boisku to trudno...Przeciez gdybysmy wygrali to niebyloby tej dyskusji.

pozdro

Na forum od 20478 dni

Odp: BARWY TO RZECZ ŚWIĘTA - 05/11/2001 09:01
Pewnie,ze dobrze mowi...Ja tez mialem barwy Legii,ktore dostalem od jednego z Legionistow w Warszawie o obiecalem ze na meczach przyjazni bede je nosil.Jednoczesnie on otrzymal odemnie barwy Pogoni obiecujac mi to samo.Mysle ze to fajnie...a jak ktos nie potrafi sie pogodzic z porazka na boisku to trudno...Przeciez gdybysmy wygrali to niebyloby tej dyskusji.

pozdro

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: BARWY TO RZECZ ŚWIĘTA - 05/11/2001 18:02
McVeigh 100%racji. Ten vomer to jeden z kolejnych szydercow i pojebańców chcacych zepsuć atmosferę na lini Legia-Pogon. Szkoda slow i czasu na takich palantow!

LALALALALALALALA
LALALALALALALALA
HEJ CWKS, HEJ MKS
NASZA ZGODA NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!!
piwo

Swoja droga nasza zgoda jest bardzo meczaca!.... Do dzisiaj po tych 4 dniach do siebie dochodze!

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769302633 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005