| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:3 - 04/11/2001 16:53
ale przyznajcie ze w 1 połowie prezentowali sie dobrze ... a w drugiej dno , i jeszcze jedno nie wiem czemu kibice gwizdali jak bednarz był przy piłce rozzegrał on całkiem dobre spotkanie ( nie liczac 2,3 akcji ) a olszewski chyba był stremowany tym ze gra przeciwko legii troche mało pewnie bronił , natomiast kaziu klasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE BEST zawodnik dobrze ze Pogoń go ma bo by jeszcze wiecej przegrali , atak 3/10 dymkowski tak sobie grał raczej cienko kosmalski tez nie prezentował sie zbyt dobrze , chociaz 1,2 strzały mu sie udały , obrona cienko grała ( oprócz kazia ) , mosór połowe akcji pieprzył a połowe nie
rzeciwiscie portowcy nie grali ambitnie nie kciało im sie grac a Legia tez cieniutko sie prezentowała mogla wygrac 6:0 lub 7:0
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:3 - 04/11/2001 17:17
mecz taki sobie,pogoda jeszcze gorsza...mimo wszystko I połowa o wiele ciekawsza.no nic to było do przewidzenia.Ważne że nie spadniemy.W tym sezonie...
PS.To skandal że na moim stadionie za moje pieniądze jestem obrażany przez jakiegoś "przyjaciela" Pogoni który łaskawie za torbę Bosmana pozwala zająć mojemu klubowi II miejsce.Oczywiście za wielką Legią.Zenada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:3 - 05/11/2001 17:24
Moim zdaniem Pogoń nigdy nie gra z Legią na 100%. Portowców stać zdecydowanie na więcej, co nie raz już udowodnili. W meczu na Łazienkowskiej też chyba sobie trochę odpuścili. Czy wam też się tak wydaje?
PS:Nie martwcie się, jeszcze będą dwa mecze przyjaźni na wiosnę-będzie okazja do rewnżu.
Szamo
|
Szamo
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:3 - 05/11/2001 17:33
Moim zdaniem Pogoń nigdy nie gra z Legią na 100%. Portowców stać zdecydowanie na więcej, co nie raz już udowodnili. W meczu na Łazienkowskiej też chyba sobie trochę odpuścili. Czy wam też się tak wydaje?
PS:Nie martwcie się, jeszcze będą dwa mecze przyjaźni na wiosnę-będzie okazja do rewnżu.
Szamo
|
Szamo
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:3 - 05/11/2001 21:49
moim zdaniem Pogon-Legia to najlepsza zgoda w Polsce, a Pogon tak lubi Legie, ze im mecz odpuscila ale na serio to by grali w ostatniej kolejce o mistrza
PS brakuje herbu BAŁTYKu GDYNIA !!!!!!!!!!!!
cortes BAŁTYK GDYNIA
|
cortes_SKS
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:3 - 05/11/2001 23:33
mecz w pierwszej polowie byl byl nawet niezly , wydaje mi sie ze gdyby kosmalskiemu udalo sie szczelic bramke to spotkanie potoczylo sie troche innym torem a tak po dwuch nieudanych akcjach chlopak sie zdeprymowal i mial juz do konca miekie nogi! drugim powodem przez ktory nie zdobyolismy bramki jest dymek , moim zdaniem jest troszke juz za stary a napewno na taka druzyne jak Legia potrzeba troche szybszych pilkarzy (np : kaczorowski) dymkowi wyszedl tylko jeden strzal i to wsystko , troche chyba za malo jak na ekstraklase!
Naszym poprostu nie poszlo choc atakowli to Legia strzelala bramki ! pozatym sedzia tragedia, jak mozna takich ludzi dopuszczac do meczow?
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|