| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Valencia - Legia 6:1 - 02/11/2001 08:27
mysle ze to nie jest najlepszy znak bo Legia juz po 30 min opusciła z tonu i grała gorzej niz w lidze , i przez to ma jeszcze zapas sił na POGOŃ dobrze ze Legia strzeliła chociaz jedna bramke honorowa a w niedziele Pogoń wygra na pewno !!!!!!!!!!
na zawsze POGOŃ !!!!!!!!!!!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Valencia - Legia 6:1 - 02/11/2001 09:17
a co Legia mogła zagrac? hiszpanie byli znacznie lepsi technicznie, nasi nie potrafili nawet utrzymac sie przy pilce dluzej niz kilkanascie sekund. po pierwszej połowie myślałem ze bedzie z 8:0. brawa dla warszawskich kibiców za doping i race.
|
|
|
|
|
Odp: Valencia - Legia 6:1 - 02/11/2001 23:25
ja wiem... Legia powinna zagrac to co umie.A umie dużo wiecej niz pokazała w tym dennym meczu.Oby sie nie przebudziła w Szczecinie.Kibicom - dzieki za doping - za racę (na boisku) zjeby - chamówa znów niestety wyszła i to znów na pucharach...szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Valencia - Legia 6:1 - 03/11/2001 10:36
nieprawda polska nie musi sie niczego wstydzic to co pokazała Legia w 1 meczu było godne uznania walka,walka i 1 jeszcze walka valencia miala sie czego wstydzic ledwo remis z tak nie znana druzyna
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Valencia - Legia 6:1 - 05/11/2001 14:23
Ja się nie wstydzę ... to była drużyna z Warszawy, a nie Repra. Z tą drużyną nigdy się nie identyfikowałem ... i jako kibic Lecha nigdy nie będę identyfikował ...
Warszawa dała ciała, a Polska to tylko oglądała w TV ... to wszystko.
|
|
|
|
- 1
-
|