| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: powolanie na mecz a kamerunem - 03/11/2001 10:42
i bardzo dobrze majdan (chyba) jest w dobrej formie na pewno lepiej od matyska sie prezentuje matysek w lidze w 2 meczach 6 lub7 bramek puscił , a drumlak i stolarczyk nic o tym nie słyszałem ...
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: powolanie na mecz a kamerunem - 03/11/2001 12:36
drumlak i stolarczyk - to chyba żart...jesli nie ma lepszych w pierwszej lidze to ja dziekuję.A Majdan i owszem,ale współczuję mu - pyry go zgnoją i to będzie koniec "kulturalnego" dopingu na bulgarskiej...Zamontują barany w końcu u siebie krzesełka?
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: powolanie na mecz a kamerunem - 03/11/2001 23:06
nie zgnoimy.......majdana!!! a z finlandia to... była nasza porazka(kibiców lecha) niestety. ale teraz sie zrehabilitujemy bo chcemy goscic czesciej reprezentacje!!! w pierwszy dzien przedsprzedazy stalo sie po 2 godziny w kolejce po bilety!
|
plastic
|
|
|
|
Odp: powolanie na mecz a kamerunem - 04/11/2001 08:10
Do wlascicieli tej strony , jesli ktos chce sie zalogowac jako lech poznan wyrzucajcie od razu przeciez oni nie wiedza co pisza to glaby !!!!!!!!!!!! Pozdrowienia Eker Pogon Fan aktualnie Chicago!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: powolanie na mecz a kamerunem - 05/11/2001 15:55
Sumak i reszta mieniaca sie niebieskim herbem druzyny.Najprawdopodobniej ostrzezen juz dostawac nie bedziecie,bo za bardzo rozgosciliscie sie na forum Pogoni...i zaczynacie wszystkich wkurwiac.Doslownie jeszcze jeden wasz wpis,ktory komus z redakcji sie nie spodoba i lecicie.Oczywiscie wszyscy - odpowiedzialnosc zbiorowa.Cya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: powolanie na mecz a kamerunem - 07/11/2001 08:38
JuN : skoro uważasz mój wpis powyżej za nieodpowiedni to wyp... mnie z tego forum - chyba masz takie uprawnienia? To co napisałem powyżej to prawda, a "prawda w oczy kole" ...
nARKA "obiektywni kibice" Portowców
|
|
|
|
|
Odp: powolanie na mecz a kamerunem - 07/11/2001 20:45
kibic nigdy obiektywny nie będzie bo i po co.Ty sam jesteś wpatrzony w swój klub.A chodzi o to by nie opluwano nas na naszym własnym forum,bo np. Ja tego NIE robię na forum innych drużyn.Jeśli tu się logujesz to pamietaj ,że to forum kibiców Pogoni,a np. Ligi Polskiej.To tyle,jak tego nie rozumiesz to NARKI...I nie przejmuj sie tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: powolanie na mecz a kamerunem - 08/11/2001 16:21
moim zdaniem przed sypniewskim do kadry powinni zostac powolani drumlak i.... zurawski! ale dlaczego tak nie jest to jest sekretem j. engela.... wydaje mi sie ze on ma jednak swoich faworytow(pupili?) tylko skad sie wzia sypniewski? dobrze strzelil pare bramek.. ale ile zmarnowal( zwlaszcza ostatnio)?!
|
plastic
|
|
|
|
Odp: powolanie na mecz a kamerunem - 09/11/2001 18:07
no ale cienias kukiełka...wystarczy wspomniec dwie z czterech straconych bramek z Ukrainą. nie przepadam za tym gosciem. Sypniewski chyba tez nie jest najlepszym pomyslem, ale moze ktos mu pomaga w zmianie klubu ))
|
|
|
|
- 1
-
|