Udało nam się dojść do porozumienia z przewoźnikiem, co w okresie ferii zimowych nie jest łatwe.
Od dnia dzisiejszego, w Pubie Joker ( róg Santocka/Witkiewicza) można zapisać się na wyjazd autokarowy.
Koszt pakietu na wyjazd (bilet plus autokar) wynosi 120 PLN. Cena promocyjna do końca obecnego tygodnia. W ostatnim tygodniu zapisów, jeżeli oczywiście będą jakieś miejsca oraz bilety, cena wynosić będzie 130 PLN.
Pub jest otwarty od godziny 10:00 do godziny 21:00.
Zapraszamy
Odp: PSonTour: kierunek Gdańsk! - 31/01/2019 21:43
Warto wspomnieć i uświadomić niezdecydowanym, że mogą uczestniczyć w historycznym wydarzeniu. Nie licząc wyjazdów w niższych ligach do Polic, Świnoujścia czy Stargardu prawdopodobnie będzie to najliczniejszy wyjazd ligowy w naszej historii
Odp: PSonTour: kierunek Gdańsk! - 31/01/2019 23:21
Jaki był nasz najliczniejszy wyjazd? Na Lechu nie byliśmy czasem w ponad 1500 osób zaraz po awansie do ekstraklapy?
Oczywiście oprócz finału PP w Bydgoszczy.
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
hehe, w 97 na podstawie biletow ? chyba nie
Poza finalem Pucharu Polski w Bydgoszczy, byl chyba tez w dawnych czasach jakis mega najazd na Walbrzych? Przypomni ktos?
Wcześniej z pozaboiskowych wyczynów fanatyków Pogoni najgłośniejszym echem odbił się ich marsz przez miasto po zwycięskim dla szczecinian meczu półfinałowym pucharu Polski z Zagłębiem Wałbrzych. Kilka tysięcy fanatyków tańczyło wówczas na dachach samochodów i rozpracowywało okoliczne sklepy wchodząc do środka między innymi przez wystawy.
Tak czy inaczej, tworzy sie historia. 1948 osob - wydawalo sie abstrakcyjne, a obecnie jak najbardziej realne.Pieknie!
Odp: PSonTour: kierunek Gdańsk! - 02/02/2019 08:52
Tak jak pisze P. raczej nie na podstawie biletów. Byłem na tym wyjeździe i 1,5 koła wydaje się całkiem realne. Sami sobie z braku miejsc, powiekszyliśmy sektor gości o kilka miejscowych sektorów 😉
Co do dawniejszych czasów wiem że pod koniec lat 80tych były dwa najazdy na Widzew (zajęcie całej Niciarki) jak i Lecha (zajęcie kotła). W obu przypadkach mówiło się o ok tysięcznej hordzie kibiców ze Szczecina. Lech i Widzew wtedy się nie liczyli.
Odp: PSonTour: kierunek Gdańsk! - 03/02/2019 00:03
Ile Lechia Gdańsk może maksymalnie wpuścić gości na sektor dla przyjezdnych? I ktoś się orientuje kto u nich był w największej liczbie i ile to było głów?
Odp: PSonTour: kierunek Gdańsk! - 03/02/2019 13:43
Rekord sektora należy do Lecha, jako jedyni byli tam w ponad 2 000. Już za niecały tydzień ten sektor znowu może być podobnie wypełniony tyle, że w naszych barwach...coś pięknego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.