| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Będzie was 1000 w Poznaniu ? - 04/10/2001 11:49
Przeczytałem, że takiej liczby kibiców z Grodu Gryfa spodziewają sie organizatorzy meczu w Poznaniu. Jeśli faktycznie przybędzie tyle "szalików" to powinno być niesamowicie. Ze strony Kolejorza z pewnością trybuny będą zasypane ... no to ile kibiców Pogoni będzie na Bułgarskiej w środę ?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Będzie was 1000 w Poznaniu ? - 05/10/2001 16:46
Bedzie nas 700 i .... LECH ty SZMATO co ty na to?
a tak pozatym to do poznania pojedziemy lecha k...we zaje...iemy!!!a
kto wygra mecz ? POGON -kto? POGON -kto? POGON POGON POGN GOL MKS MKS
|
"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."
POGOŃ SZCZECIN
HWDP na zawsze HWDP
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Będzie was 1000 w Poznaniu ? - 05/10/2001 17:39
sumak szkoda ze jestes taka ciotą!!!! chkodza ze nie wiesz co sie dzialo w tamtym sezonie na meczu z LEGIA! 21 tys. ludzi i co ty na to poznanska szmato? To sa mecze a nie w poznaniu na jeden mecz zwalilo sie 18 tys. ludzi i sie szczyca!!! a wiesz z jakigo stadionu wyrzucono 20tys.serpentyn? ze stadionu POGONI pyro niemyta! to sa widowiska! I nie zapominaj ze lech jest w DRUGIEJ LIDZE!!! I tam zostanie na zawsze! bo tam jest jego miejsce!
|
POGOŃ SZCZECIN
HWDP na zawsze HWDP
|
|
|
|
Odp: Będzie was 1000 w Poznaniu ? - 05/10/2001 17:52
... rozbrajasz mnie BUJU ... (w zasadzie niezły tekst - może całkiem odpowiedni -się rymuje z buju ...), ale cóż nie każdemu "Bozia równo dawała", a u ciebie jakby zabrakło w czaszce "wkładu". Jakoś bez wulgaryzmów nie możesz się obyć - to twój problem - ale w sprawie frekwencji może się poszczycisz OSTATNIMI wynikami z Twardowskiego?
I tylko o to mi chodzi ... BUJU przyjedziesz do Pyrlandii i zobaczysz jak się pobija rekordy stadionowe ... ogólnie żal mi ciebie - jesteś zacietrzewiony jak rzadko kto.
|
|
|
|
|
Odp: Będzie was 1000 w Poznaniu ? - 05/10/2001 19:28
a moze ty sie pochwalsz wynikami z przed pol roku! Czytam w gazecie...na stadionie lecha zasiadlo 1500 widzow i lech przegral!az mi sie smutno zrobilo ) a tak pozatym to co ty sobie myslisz ze kto ty jestes jakis wielki pan nauczyciel!bedziesz mnie tu pouczac! pouczac to mozesz swojego starego cwelu! ja i tak pier..ole cie i cala pyrlandie!!!!!!Zawsze i wszedzie lech jeb..ny bedzie!!!! a tak pozatym to pier...ole cie pierd..ole cie poznanski psie!!!!!Poczekamy zobaczymy cioto!!!!
|
POGOŃ SZCZECIN
HWDP na zawsze HWDP
|
|
|
|
Odp: Będzie was 1000 w Poznaniu ? - 05/10/2001 19:41
Caly czas to samo... kazdy gada.. ze na lechu bylo 19 tys a na Pogońi 20 tys ludzi... Frekfencjia nie zalezy od cen biletow.. bo przeciez prawie kazdego przecietnego czlowieka stac zeby zapalcic 20-35 zlotych za mecz... Przeciez kazdy o tym wie jak sa wyniki sa kibice.. a jak wynikow nie ma to na stadion przychodza najbardziej wirni kibice... Jak Pogon zaczela wygrywac mecze i walczyla o mistrza to kibicow bylo duzo, a jak lech przegrywal i grozil mu spadek do 3 ligi na mecz duzo ludzi nie przychodzilo. Teraz to wszyztko sie zmienilo na lechu duzo ludu na Pogońi garstka.. i tak jest na wszystkich polskich stadionach...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Będzie was 1000 w Poznaniu ? - 06/10/2001 18:37
Tadex co ty piszesz! Jak to nie zalezy od cen biletow!!! Glupota! Ceny biletow to podstawa, moze i przecietnego czlowieka stac na wydanie 25 zl na mecz, ale zeby 3-4 razy w miesiacu? Wierny owszem wszystka kase da ale gdy wybiera sie cala rodzinka to kupe kasy!
I co niby jak sa wyniki to sa kibice A zobacz gdzie jest teraz Pogon!!! NA PIERWSZYM miejscu i gramy przyzwoicie! Tylko glownie przez ten Fylkir frekwencja stanela.
P.S. NA DZIEN DZISIEJSZY (SOBOTE) NA WYJAZD DO POZNANIA ZAPISALO SIE OK 500 OSOB!!!! I CO WY NA TO ZIEMNIAKI? BEDZIE NAS CO NAJMNIEJ 700 JAK NIE WIECEJ! (1000? CZEMU NIE! - chociaz ja przewiduje 700). Chwalicie sie frekwecja a w tyle osob kiedys byliscie w Szczecinie?
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Będzie was 1000 w Poznaniu ? - 06/10/2001 19:20
Dobra.. zle napisalem... Pogoń jest na pierwszym mjescu w swojej grupje.. ale czy gra portowcow jest dobra... z tym sie nie zgadzam... Pogoń gra w kratke.. jak dobrze pamjetam jedyne mecze w ktorych Pogoń pokazala dobra klase to mecz ze slaskiem i z amica. Wiekszosc meczow Pogońi to sa mecze gdzie jest duzo niecelnych podan.. zero strzalow... i prawie zadnej chceci do gry. I dlatego kibice nie przychodza na stadion poniewaz nie chca patrzec na gre pilka miedzy obroncami lecz dobre akcje zakonczone strzalem. takie jest moje osobiste zdanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Będzie was 1000 w Poznaniu ? - 07/10/2001 21:07
Pozdrowienia dla wszystkich fanow Pogoni ! Ludzie jak tylko mozecie to jedzcie do Poznania zeby pokazyc chlopca z 2 ligi na czym polega pilka a zarazem doping dla swojej ukochanej druzyny ja na pewno nie pojade bo jestem 10.000 tys km od Szczecina ale jak bym byl lw miescie to na pewno jestem w Poznaniu na meczu !
A tak na marginesie cale Chicago trzyma za Pogon! (chodzi o ziomkow ze Szczecina)Siema i pokarzcie sie z jak najlepszej strony!
Eker
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
- 1
- 2
-
|