"18-letni Marcin Listkowski powraca do kadry meczowej. Kapitan reprezentacji Polski juniorów znalazł uznanie w oczach trenera Kazimierza Moskala i znów będzie brany przy ustalaniu składu na mecz ligowy w ekstraklasie. "
Ze składu wypadł Kitano, Korta ponownie nie ma w 18.
Kadra meczowa na piątkowe spotkanie z Arką Gdynia: Bramkarze: Dawid Kudła, Jakub Słowik. Obrońcy: Cornel Rapa, Sebastian Rudol, Jarosław Fojut, Ricardo Nunes, Mateusz Lewandowski. Pomocnicy: Spas Delev, Adam Gyurcso, Mateusz Matras, Kamil Drygas, Rafał Murawski, Takafumi Akahoshi, Robert Obst, Jakub Piotrowski. Napastnicy: Adam Frączczak, Łukasz Zwoliński, Marcin Listkowski.
W tabeli Arka zajmuje 5 miejsce z 18 pkt. Pogoń 9 miejsce z 14 pkt.
Zaczynamy w składzie:
66. Dawid Kudła 2. Cornel Rapa 21. Sebastian Rudol 3. Jarosław Fojut 77. Ricardo Nunes 7. Adam Gyurcsó 6. Rafał Murawski [C] 23. Mateusz Matras 14. Kamil Drygas 11. Spas Delev 9. Adam Frączczak
Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 0:3 (0:2)
35' Adam Frączczak , 38' Adam Frączczak , 95' Mateusz Matras
Ostatnio edytowany przez: Icar, 21 października 2016, 21:55 [1 raz(y)]
Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin / 21 października 2016 godzina 18:00 - 20/10/2016 18:40
Mecz zagadka.
Niby Arka obniżyła loty ale u siebie są bardzo groźni.Pewnie oczy wszystkich będą skierowane na Murasia ale nie sadze by "współwłaściciel" Gdyńskiego klubu czuł jakaś presje.
O całej sytuacji dokładniej pisze GW
jak ktoś chce to link tu:
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,35617,20857111,precedens-na-skale-swiatowa-przeciwko-arce-zagra-pilkarz-ktory.html
Wydaje się ze zagramy tym samym zestawieniem co z Legią.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 20 października 2016, 18:52 [1 raz(y)]
Marzy mi się Muraś podnoszący Puchar Polski i wchodzący na stałe do historii naszego klubu Mamy w końcu drużynę, teraz tylko powalczyć na maxa o swoje marzenia.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.