MOBILIZACJA : Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów, 29 października godzina 18:00 - 15/10/2016 11:39
Dzień 29 października 2016 roku będzie wyjątkowy. Tego dnia o godzinie 18, kibice Pogoni Szczecin pokaża swój potencjał.
Drodzy Bracia, my wszyscy wspólnie pokażemy sami sobie, jak i całej Polsce na co nas stać. Wypełnimy Piekiełko po brzegi i fanatycznym dopingiem poniesiemy naszą drużynę ku zwycięstwu. Sami sobie zapewnimy zabawę i niezapomniane chwile.
Na ten dzień wszystkie dzielnice, wszystkie Fan Cluby i grupy kibicowskie oglaszają pełną MOBILIZACJĘ!!!
Na meczu z Ruchem każdy kto kiedykolwiek dopingował na mlynie, powinien zmobilizować siebie i najbliższych i ponownie zasiaść w tym fanatycznym sektorze . Agresywna mlodzież, przez nieco starszych, aż po starą Gwardię - razem wszyscy!!!
Mobilizacja na ten mecz była planowana już jakiś czas. Każdemu, kto ma w sercu Pogoń na pewno zależy, aby nasze piekiełko wyglądało godnie, jak już bywało w przeszłości. Czas przestać planować i wspominać, a zacząć działać. Kibice z innych sektorów/stref będą mieli możliwość dostania się na sektor 12, więc zbierajcie się Koledzy i zapraszamy do młyna!
Kibiców z innych sektorów zapraszamy również do wspólnego dopingu! Kryta i reszta stadionu - wspólnie pokażmy szczeciński charakter.
Piłkarze zrobili nam piękną niespodziankę wygrywając z Legią. Teraz jest czas Dumy Pomorza. Na boisku i na trybunach.
Zapraszamy również do działania. Marketing klubowy jest jaki jest, więc bierzemy sprawy w swoje ręce! Poniżej będą plakaty i ulotki, które każdy z nas na swojej dzielnicy, osiedlu może rozkleić, poroznosić. Tylko od nas zależy jaka tego dnia będzie frekwencja i zaangażowanie.
Niech cały Szczecin i województwo czuje, że ten dzien nadchodzi. Przekazujcie sobie te informacje dalej(fejsbuki, telefony, szkoła, praca) - zaproście Braci po szalu, co ostatnio zapomnieli o Pogoni. Wszyscy razem ku chwale Dumy Pomorza!!!
Potrzebujemy w Szczecinie "zrywu". I taki właśnie robimy.
Od dłuższego czasu trwają przygotowania by ten mecz przeszedł do historii. Liczyliśmy na dobry termin - udało się. Sobota.
Setki telefonów w ostatnim czasie. Starszyzna, emigracja, "zarobieni".
Wszyscy jednym głosem mówią - tak, zrobimy to.
Wielopokoleniową siłą zrobimy niezapomniane widowisko. Przygotowania trwają, liczba zaangażowanych rośnie. I to Ci którzy działają obecnie, ale również to co cieszy najbardziej - Ci zaangażowani kiedyś.
Moja prośba do wszystkich. Zróbcie wszystko co w Waszej mocy, by najbliższe dwa tygodnie w zachodniopomorskim był tylko jeden temat - mecz z Ruchem.
Z technicznej kwestii dodam że prawdopodobnie będzie możliwość na ten mecz zmiany strefy.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Ps. Wczoraj dodatkowo dość mocno wychodziła "Ja Kocham Pogoń" - właśnie wczoraj miało to podwójne znaczenie, by pokazać kogo mamy w sercu.
Prośba do wszystkich by ciut wolniej śpiewać, bo możemy mieć niesamowite pierdolnięcie przy tym - dodatkowo spróbowałbym przeciągnąć ciut zakończenie " ja kocham Pogoń szczecińskąąąąąąąąą"
Odp: MOBILIZACJA : Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów, 29 października godzina 18:00 - 16/10/2016 02:07
Jeszcze do prowadzących dopingiem, nie przesadzajcie z tymi rygorami na sektorze, rozumiem że trzeba trzymać "fason" ale bez przesady, jeżeli będziemy zwracać uwagę każdemu kto używa telefonu, to w młynie zrobi się jak w szkole... Czytając komentarze na "vałce" to widać ze ostro odstrasza, panowie trzymajcie dyscyplinę, ale nie róbcie takich akcji pokazowych, a nie że my lejemy swoich na własnym sektorze...
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.