Odp: Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin / 2 października 2016 godzina 18:00 - 02/10/2016 13:05
hehe...i teraz Icar zobaczysz że jak Ty nie założysz tematu to i tak każdy będzie czekać na Ciebie.Cóż przybył Ci nowy obowiązek
By nie było off topic.
Jedziemy tam mocno osłabieni.Osobiście mam wątpliwości co do tych kontuzji.Mam wrażenie że coraz to bardziej poza boiskowe kwestie decydują o składzie,kadrze etc.
W Polskiej piłce wszystkie chwyty dozwolone..ale jak tam wyraźnie przegramy to już teraz wiem że teoria o podziale łupów (Wy nam PP ,My wam Ligę) będzie motywem przewodnim analiz i komentarzy.Tym bardziej ze po meczu nikt nie schodził z boiska kulejąc czy na noszach.Nie jest tajemnica ze większość zawodników w Pogoni ma w umowach opcje przedłużenia umowy na lepszych warunkach po rozegraniu określonej ilości minut.
Nie chce tworzyć teorii spiskowych ale patrząc na politykę informacyjna w klubie wszystko jest niewiadomą.Mam nadzieje ze gracze którzy wyjdą na spotkanie swoja postawa i wynikiem usuną w cień te podejrzenia.
Dla mnie optymalny skład to:
Kudła-----Lewandowski,Fojut,Rudol,Rapa----Murawski,Akahoshi,Drygas,Goursco-Kitano,Fraczczak
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.