| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nienawidze lecha - 19/07/2001 14:08
Nie Nie Nienawidze Lecha.Ale niech wejdzie do pierwszej ligi bo zawsze bylo duzo lidzi i super mecze )) jednym slowem lech-pogon to wojna jak widzew-legia ) tak jush jest i tak zostanie
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nienawidze lecha - 19/07/2001 17:14
Fajnie jakby Lech awansowal , a ma taka szanse teraz , eh te mecze z lechem zawsze byly interesujace .
LeOnik czemu w kazdym temacie wpisujesz sie 2 razy ( skleroza ? )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nienawidze lecha - 20/07/2001 23:14
FanRuch: nie wkurwiony tylko glupie odpowiedzi to glupota a teakze posty.. wiec niech sie zastanowia co pisza...
co do Ciebie to widze ze spoko piszesz... gratu i fajnie ze trzymasz z Pogonia i wierzysz ze wygra. Wogole jak znalazles forum ? domyslam sie ze jestes z Chorzowa
|
|
|
|
|
Odp: Nienawidze lecha - 20/07/2001 23:25
buahaha! Pogoń faner wez ty lepiej z kolegami idz na piwo....jesli masz wystarczajaca ilosc lat zeby ci je sprzedaje. Lech w pierwszej lidze to dodatkowa dawka emocji chuliganskich no i spiew na Twardowskiego 'wy spiewacie, my bijemy' hehe
3 liga chuliganki....
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nienawidze lecha - 21/07/2001 17:28
JuN nie ze szczecina;jestem qmplem speeda mieszkalismy na jedenym podworku ale srcem jestem z ruchem.Pisalem z jego kompa jak by ktos nie mial watpliwosci ze to on pisal !!!!
co nie sperling
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nienawidze lecha - 30/07/2001 13:35
pogon-lech to zawsze byl jeden ze szlagierow ligi! szkoda ze juz go nie ma brakuje mi smrodu poznania!
pozdrowionka dla junora dudzia i spera
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Nienawidze lecha - 04/08/2001 15:54
ja jestem z poznania i mam nadzieje ze awansujemy do ekstraklasy i znów wróca super mecze z kibicami przyjezdnymi np.pogon,ruch,widzew,legia. to zawsze były super mecze.w drugiej lidze tego brak.no moze wyjazdy do sosnowca , łodzi ,gdańska a teraz gdyni sa ciekawe no ale w pierwszej lidze żadko były mecze w Poznaniu kiedy nikt nie przyjeżdzal!!! no a w drugiej lidze jak ktos przyjedzie to jest swięto !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nienawidze lecha - 07/08/2001 13:45
Ja też mam nadzieje że Pyry wrócą do ekstraklasy... Wiem że innych nalezy szanować, ale jak patrzę na nazwy coponiektórych "ekip" z 1 i 2 Ligi to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać... Mimo że nawet ci słabsi czynią postępy nie mam wątpiliwości że takie kluby jak Lech , Zagłębie Sosnowiec czy Arka powinny występować na najwyższym szczeblu rozgrywek.... Chociaż w 2 lidze nie jest źle!!!
Pozdrowienia z Łodzi ))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
Odp: Nienawidze lecha - 07/08/2001 15:09
do Pogoń faner: co byś zrobił Kurwa człowieku przestań robić z siebie pajaca! Ja też nienawidzę lecha całym sercem, ale proszę przestań pisać takie bzdety. Przecięż jasne jest, że gówno byś zrobił!
|
100%EG
|
|
|
- 1
-
|