Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
W.ZPY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6479 dni

Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" - 16/09/2009 22:16
Witam !

Jeszcze kilka lat temu okazywała się gazetka Pogoni Szczecin, lecz z niewiadomych mi przyczyn znikła. Dlatego wychodzę z pomysłem co wy myślicie o podjęciu ponownego jej wypuszczenia. Część kasy z gazetki (np. 1 zł od każdej) zostało by przekazywane na oprawy i cele kibicowskie. Gazeta miała by spore wzięcie. Więc jak wy to widzicie ? Pozdro

Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Gazetka "POGOŃ" - 16/09/2009 22:24
Wydawany juz jest biuletyn SKPS.

W.ZPY
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Gazetka "POGOŃ" - 16/09/2009 22:31
Tak jest wydawany, ale nie każdy ma możliwość być na meczu i go dostać. Wcześniej gazetkę można było dostać w wielu kioskach w naszym woj. Sam kupowałem zawsze każdy numer. Dobrze było by przemyśleć jej ponowne wydanie. Jestem przekonany, że wiele osób by ją kupowało, a i chłopaki dostawali by zawsze jakąś kasę na oprawkę.

Andzia trzymaj się!!
J.
Kibic
Na forum od 6061 dni

*

Odp: Gazetka "POGOŃ" - 16/09/2009 22:32

Wybran napisał:  
Witam !

Jeszcze kilka lat temu okazywała się gazetka Pogoni Szczecin, lecz z niewiadomych mi przyczyn znikła. Dlatego wychodzę z pomysłem co wy myślicie o podjęciu ponownego jej wypuszczenia. Część kasy z gazetki (np. 1 zł od każdej) zostało by przekazywane na oprawy i cele kibicowskie. Gazeta miała by spore wzięcie. Więc jak wy to widzicie ? Pozdro

Pomysł ani oryginalny ani nowy.

No ale jeśli już piszesz taki temat na forum to wydaje mi się, że zwracasz się do kibiców, czyli na przykład Stowarzyszenia. A zapewne wiesz, że SKPS wydaje już biuletyn meczowy, czyli coś a'la gazetka, o wdzięcznej nazwie "MY PORTOWCY". Jedna, dwustronna kartka A4 z informacjami o rywalu, oraz relacją z meczu poprzedniego. To jest póki co początek działań "gazetkowych" Stowarzyszenia, ale działania te są ograniczone przez finanse... Bo wydanie profesjonalnego magazynu, a wydaje że o takim piszesz, to koszty dużo większe niż ta złotóweczka którą wpisałeś w treść swojego posta.
Chcesz rozwoju tego biuletynu to dorzuć się do puszki. Chłopaki stoją zawsze na stadionie, przy wejściach, rozdając biuletyny i zbierając na ich dalszy rozwój.

Bardziej profesjonalnego magazynu wymagałbym raczej od klubu, no ale o Marcie B. i marketingu klubu ze Szczecina powiedziano już chyba wszystko. Chcesz się o to spytać to wyślij maila do klubu...

zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Gazetka "POGOŃ" - 16/09/2009 22:37

Wybran napisał:  
Tak jest wydawany, ale nie każdy ma możliwość być na meczu i go dostać. Wcześniej gazetkę można było dostać w wielu kioskach w naszym woj. Sam kupowałem zawsze każdy numer. Dobrze było by przemyśleć jej ponowne wydanie. Jestem przekonany, że wiele osób by ją kupowało, a i chłopaki dostawali by zawsze jakąś kasę na oprawkę.

Zgodze sie ze nie kazdy ma mozliwosc byc na meczu dlatego biuletyn dostepny jest na stronach SKPS.

My Portowcy

Profesjonalne pismo jest ciezko ogarnac z paru powodow choc moze kiedys uda sie zrealizowac taka inicjatywe. Po pierwsze pieniadze czyli odwieczny problem wiekszosci rzeczy- taka gazetka to koszt paru zlotych a przeliczajac to na sztuki to juz pewnie pare set zlotych albo min jakies 3000 zl. Do tego dolicz ze trzeba miec sprzet jak aparat, dyktafon itd, zaplecze gdzie mozna by pismo redagowac poniewaz przy profesjnoalizacji nie idzie ogarnac moim zdaniem takiego pisma w domu:) No i chyba najwiekszy problem to sklad osobowy- czyli zorgnizowac redakcje, reporterow, paparazzi itd ktrzy by za darmo chcieli by pisac, cykac zdjecia itd nie wliczajac juz pobocznych spraw jak drukarnie, materialy, dystrybucja.
Jakby byly lepsze mozliwosci to w przyszlosci czemu nie, ale tak naprawde ciezko, bowiem nasze Stowarzyzenie nie posiada az tak szerokiej kadry, ktora moze robic wszystko za klub.

Swoja droga ja juz poryszylismy temat pism, biuletyna itd to jezli ktos z Was potrafi pisac i chcialby napisac felieton, tekst itd do biuletynu badz tez ma w swoich zasobach ciekawe materialy odn. Pogoni to zapraszam do pisania i przesylania na adres mailowy do SKPS. [email protected]

RAFek
Kibic
Na forum od 8882 dni

**

Odp: Gazetka "POGOŃ" - 16/09/2009 22:44
Kolega zatrzymał się albo na etapie Ptaka i wydawnictwu PS... Było, ale się zmyło... tak jak P.tak. Na teraz masz to co koledzy Ci wkleili..

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Żelechowo
Kibic
Na forum od 5999 dni

Odp: Gazetka "POGOŃ" - 16/09/2009 23:37
a czy koledzy mogliby z puszkami stac troche dluzej?bo z racji miejsca zamieszkania nie zawsze mam okazje zdazyc wrzucic cos do puszki na poczatku meczu.a jak do tej pory udalo mi sie wrzucic raz...

NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6429 dni

Odp: Gazetka "POGOŃ" - 16/09/2009 23:42
Nie lepiej zeby stali przy kasach z puchami ? i przy okazji zachecali do kupna biletu na mlyn?

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
W.ZPY
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" - 16/09/2009 23:57
Każdy sposób, aby zachęcić ludzi do przyjścia na młyn jest dobra. Ja tak samo z miłą chęcią wrzucił bym coś do puszeczki, ale zanim zjawie się na stadionie to chłopaków już nie ma.

Andzia trzymaj się!!
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" - 17/09/2009 00:02

terefere69 napisał:  
a czy koledzy mogliby z puszkami stac troche dluzej?bo z racji miejsca zamieszkania nie zawsze mam okazje zdazyc wrzucic cos do puszki na poczatku meczu.a jak do tej pory udalo mi sie wrzucic raz...

Wybran napisał:  
Każdy sposób, aby zachęcić ludzi do przyjścia na młyn jest dobra. Ja tak samo z miłą chęcią wrzucił bym coś do puszeczki, ale zanim zjawie się na stadionie to chłopaków już nie ma.

Zawsze mozecie skorzystac z opcji bankowej:

Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin - Portowcy
Karłowicza 28
71-102 Szczecin

nasz numer konta bankowego
ING Bank Śląski
Odział w Szczecinie
ul. Milczańska 46, 70-107 Szczecin
Nr konta 13 1050 1559 1000 0023 1861 3425

Miś
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" - 17/09/2009 08:08
Lub podejść w przerwie na sektor 12 pod gniazdo i przekazać pieniążki

Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" - 17/09/2009 13:20

PL napisał:  
Swoja droga ja juz poryszylismy temat pism, biuletyna itd to jezli ktos z Was potrafi pisac i chcialby napisac felieton, tekst itd do biuletynu badz tez ma w swoich zasobach ciekawe materialy odn. Pogoni to zapraszam do pisania i przesylania na adres mailowy do SKPS. [email protected]

A czy sa jakies wymogi co do wielkości takiego felietonu, bo jak wiadomo biuletyn jest póki co malutki.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" - 17/09/2009 13:22

Animal. napisał:  

PL napisał:  

A czy sa jakies wymogi co do wielkości takiego felietonu, bo jak wiadomo biuletyn jest póki co malutki.

Wraz ze wzrostem materiałow zawsze mozna zwiekszyc objetość biuletynu, podzielic tekst na 2 numer lub zaprezentowac fragment i reszte na stronie www. Wiec napewno damy rade:) Nie obiecuje ze kazdy material sie znajdzie w wybranym numerze ale napewno najciekawsze teksty pojda do publikacji.

Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" - 17/09/2009 13:24

PL napisał:  

Animal. napisał:  

PL napisał:  

Wraz ze wzrostem materiałow zawsze mozna zwiekszyc objetość biuletynu, podzielic tekst na 2 numer lub zaprezentowac fragment i reszte na stronie www.

no okej, to gdy znajde chwile to postaram sie coś skrobnąć. Juz od jakiegoś czasu chciałem zrobic troche więcej dla Pogoni :] i tak myśle że gdyby wyszło to przy okazji meczu z Widzewem byłoby to dobre uzupełnienie tematu.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
ROJ
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" - 17/09/2009 16:08
Jak chcesz robić coś więcej dla Pogoni to skontaktuj się z SKPS i na pewno coś się dla ciebie znajdzie.
Zresztą inni jak czują taką potrzebę również.

Stifler
Kibic
Na forum od 6885 dni

Odp: Biuletyn "My Portowcy"/ Gazetka "POGOŃ" - 01/10/2009 21:52
Wielkie dzięki dla osób prowadzących biuletyn i dla tych, którzy uwzględnili nas przy tworzeniu kolejnego numeru. Ukazalismy się w biuletynie i za to ogromne podziękowania dla wszystkich za to odpowiedzialnych ! Pozdrowienia z Wysokiej Kamieńskiej !

2008 FCWK 2018
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762033 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005