Ale każdy zna możliwości dziewczyn których na młynie nie brakuje... I wątpie żebyś akurat ty, tymbardziej w tym wieku miała odpowiedni do tego głos... A dlaczego nie chcesz zająć sektora obok ? Namów koleżanki i tam możecie śpiewać... albo krzyknij sobie w domu jak nikogo nie będzie i wyłap nutke pisku
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 22:03
A z tym wpuszczaniem od 15 lat to też się nie zgodzę.Owszem,rozumiem żeby dzieci nie wpuszczać,ale ja na każdym meczu daje z siebie wszystko,na każdym zdzieram gardło i po każdym nie mogę mówić.I nie żałuje tego.Ale jest sporo takich osób,które chodzą na młyn dla szpanu,żeby się w szkole pochwalić,że się było na młynie.
Dziękuję.
No właśnie i żeby wybić takie nieśpiewające dzieci jest jedno rozwiązanie. Ja też nie jestem zbyt stary, bo niecałe 17 lat ale jak by można było wejść od 18 to bym się nie spinał i nie rzucał jak gówno w betoniarce bo robione jest to dla dobra całokształtu
deCha szanuje, ze sie zaangazowalas, ale pewnie dostrzeglas ta pasje niedawno, i pewnie szybko Ci przejdzie(nie potzrebuje znac odpowiedzi), ale na prawde nie ma potzreby, zebys w polowie tematow sie wpisywala.Na razie ciesz sie i dopinguj poki Cie nikt nie wyrzuca z dwunastki.
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 27/09/2009 12:53
W ogóle to po co ten temat wałkować po raz enty? Kilka razy już było poruszane, więc chłopaki z MW sobie zdają sprawę, że przyda się selekcja, ale zrobią to w swoim czasie, po chuj im w kółko przypominać?
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762053 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.