Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 03/06/2009 00:16
mój pierwszy wyjazd, ale na pewno nie ostatni ;] W wagonie troche osob sie spekalo bo chodzil D. i mowil ze kto jest 1 raz to stawia vode(haha) wszystko było zajebiste po za tym, ze np. bebniarz w drugiej polowie gdzies zniknal i musieli go zmieniac inni(chociaz jednemu-ostatniemu sie to udalo i powinien wziasc beben na nastepnym meczu) oraz troche zdziwilo mnie to po co czekalismy te 1,5h na start pociagu skoro i tak nikt nie wychodzil do sklepu bo padalo? ;/
p.s. zapraszam w czwartek na 12 do urzedu! bedzie spotkanie z wladzami miasta na temat sportu w Szczecinie.
Odp: PS on Tour: Wyjazd do Zielonej Góry! - 04/06/2009 09:43
moj pierwszy wyjazd!
na spadek do 2ligi MOTOROGON 2;0 bodajze 89-90
stawiałem jak glupi,wracajac juz kasy nie miałem!
nienormalna policja,pogoda fatalna,cały kraj do przejechania!
mecz porazka,miejscowi nie mogac sie do nas dostac obrzucali nas wszystkim co bylo<pamietam wracajac na dworzec leciało w nas MLEKO!!!policja palowała jak leci........
spadek do ligi nizej..........w sumie tragedia!!!!
a ja i tak...........po przerwie letniej wsiadłem na kolejny wyjazd tym razem na szlaku 2 ligi....
dlatego szacunek dla tych co wsiada po raz drugi do pociagu.....i kolejny kolejny raz.....
stawialiscie i wam bedzie stawiane....
szydza z was wyzywaja od nie normalnych,bo-bo jezdzicie!lecz to co najpiekniejsze tej adrenaliny nikt wam nie odbierze.......pozdrawiam i po rychłym powrocie do zobaczenia na szlaku nie normalnych...
Odp: PS on Tour: Wyjazd do Zielonej Góry! - 04/06/2009 12:07
dobra, wezcie juz się przestańcie mazać!
rodzisz się - masz chrzest, idziesz do gimnazjum, liceum, jesteś kotem w akademiku - masz chrzest, jedziesz pierwszy raz na kolonie, tudzież obóz jakiś i tez kurwa masz chrzest! więc się przestańcie mazać, ze ktoś was troche pomęczył o wóde i porył troche głowe. sami pozniej bedziecie to samo robić innym jak znam życie!!! tak już było jest i pewnie będzie, trzeba poprostu znać swoje miejsce i tyle!
ja jeszcze tylko chciałem złożyć podziękowania dla SKPS, za eleganckie ogarniecie całego wyjazdu (oraz za brak wąsów, przynajmniej oficjalnie), ale także tym którzy pojechali pociągiem, za to że trzymali fason i pociąg wrócił bez uszkodzeń!
Odp: PS on Tour: Wyjazd do Zielonej Góry! - 04/06/2009 21:30
Mój pierwszy wyjazd też nie był lekki (Poznań w PP 01/02 k.12:11) ale jakoś poszło i idzie dalej, pewnie nie wszyscy pamiętają jak to było 8 lat temu, pierwszaków zapewniam że inaczej, oj inaczej... Więc nie wymiękać tylko jeździć!!!! Wyjazd do Zielonej na najwyższym poziomie. Podziękowania i pozdrowienia dla organizatorów
ja jeszcze tylko chciałem złożyć podziękowania dla SKPS, za eleganckie ogarniecie całego wyjazdu (oraz za brak wąsów, przynajmniej oficjalnie), ale także tym którzy pojechali pociągiem, za to że trzymali fason i pociąg wrócił bez uszkodzeń!
pzdr!
Wyjazd do Zielonej na najwyższym poziomie. Podziękowania i pozdrowienia dla organizatorów
Szkoda tylko ze nie wszyscy sie dostosowali i polecialy 2 hamy za ktore trzeba bedzie zaplacic ok 1000 zl.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762032 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.