Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
antek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8733 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 15:02
Piłkarze zachowali sie jak frajerzy, bo takiego meczu nie mozna przegrac(no mozna ale majac kilkanascie lat...). Pozycja bramkarza w naszym klubie potrzebuje wzmocnienia, bo w porownaniu z golkiperami naszych przeciwnikow nasi bramkarze sa po postu slabi(za utrate bramek nie winie naszego bramkarza). Porazka pokazla tylko, ze przeciwnicy graja maksymalnie skoncentrowani i jezeli popelniamy juniorskie bledy to punkty beda nam uciekaly, bo pomimo niezlej gry to nie my mamy kolejne 3 pkt.Druzyna byla zbyt pewna siebie i to sie zemscilo. Za porazke nie mozna winic indywidualnie zadnego z zawodnikow (choc ewidentnie niektorzy popełniali szkolne bledy), problem lezy w glowach pilkarzy ewentualnie w nastawieniu ich przez trenera. Mysle ze niama co rozpaczac i nalezy uznac porazke za blad przy pacy, aczkolwiek blad ktory da komu trzeba do myslenia. Co do dopingu to stal na wyskokim poziomie (biorac pos uwage sredia wieku kibicow pod zegarem jak i ich liczbe oraz klase rozgrywkowa - tutaj ukłon w strone Sandała za to ze jest i caly trud jaki wklada w organizacje dopinu.) Oprawa rowniez mogla sie podobac, chociaz race bardzo szybko gasna, wiec jezeli istnieje mozliwosc to przydalo by sie zaltwic takie dlugo dystansowe (jak za dawnych lat...). Mam nadzieje ze nastepne mecze beda do przodu i w dwumeczu o awans do wyzszej klasy rozgrywkowej spotkamy sie z rezerwami Gdańskiej Lechii...

Pozdrawiam

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 17:17
ludzie miedzy soba gadali ze po meczu mialo byc ustawka 10x10, plotka tylko czy mozna podac jakies wyniki konkretne

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 17:20

phoenix napisał:  
ludzie miedzy soba gadali ze po meczu mialo byc ustawka 10x10, plotka tylko czy mozna podac jakies wyniki konkretne

1 miejsce dobre masz te wpisy dobre:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 17:39

antek napisał:  
Pozycja bramkarza w naszym klubie potrzebuje wzmocnienia, bo w porownaniu z golkiperami naszych przeciwnikow nasi bramkarze sa po postu slabi(za utrate bramek nie winie naszego bramkarza).

Mamy dobrego bramkarza. Tylko nie wiedziec czemu broni ten slabszy. Wiem , ze jest przepis o grze 3 mlodych zawodnikow , ale ogrywajmy mlodych w polu i nie niszczmy kariery bramkarzowi , ktory moze cos osiagnac . Wiec przyjscie kolejnego bramkarza nic nie zmieni , bo i tak musi bronic mlody . Takie podejscie moze sie zemscic , jak trafimy na przyzwoitego rywala w barazach . Bramkarz popelni jeden czy dwa bledy i mozna juz tego nie odrobic . Moze zbyt przesadnie krytykuje Łapczyńskiego , ale ja zaufania do niego nie mam . Na dzien dzisiejszy Judkowiak jest o 2 klasy lepszy . A , ze wszedl w poprzednim meczu i puscil bramke . Nic dziwnego . Bramkarz wszystkiego nigdy nie wyciagnie , a do tego bramkarz , ktory nie gra tylko dlatego , ze jest ciut za stary.

Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 17:44

phoenix napisał:  

HaHaHa 1 miejsce .. Ty to robisz specjalnie? :D

Against modern wszystko!
antek
Kibic
Na forum od 8733 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 18:21
goral1982 mi chodzi o to, ze bramkarze jacy pojawiaja sie na Twardowskiego (niestety meczy wyjazdowych praktycznie nie gramy...) prezentuja sie duzo lepiej niz nasi bramkarze. Moze to kwestia mobilizacji, moze szczescia, w kazdym razie zaden z naszych golkiperow mnie nie przekonuje. Wszystko co ma wpasc wpada...

Pozdrawiam

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 18:28

antek napisał:  
goral1982 mi chodzi o to, ze bramkarze jacy pojawiaja sie na Twardowskiego (niestety meczy wyjazdowych praktycznie nie gramy...) prezentuja sie duzo lepiej niz nasi bramkarze. Moze to kwestia mobilizacji, moze szczescia, w kazdym razie zaden z naszych golkiperow mnie nie przekonuje. Wszystko co ma wpasc wpada...

Pozdrawiam

Dokladnie wiem co co ci chodzi i po czesci sie zgadzam z tym co mowisz. Ale tak naprawde widzielismy tylko jednego bramkarza w naszych barwach . Judkowiak zagral jezeli sie nie myle tylko 45 minut(moge sie mylic bo widzialem tylko mecze , ktore odbywaly sie w weekendy) . Zeby tak wiecznie nie krytykowac Lapczynskiego dodam w jego obronie to , ze on interweniuje kilka razy w ciagu meczu .I ta jedna zla interwencje pamieta sie dobrze . A bramkarze naszych rywali przez okragle 90 minut sa rozgrzewani przez naszych zawodnikow i maja okazje sie wykazac . To tez ma jakis wplyw.

kuleK
Kibic
Na forum od 7121 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 18:32
Na v.pl w jednym z komentarzy napinane bylo ze Fani ze Stargardu stracili flage Pogoni wie ktos cos o tym ?

Obrazek gif wstawiony na forum
L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 18:40

Nestor napisał:  
Na v.pl w jednym z komentarzy napinane bylo ze Fani ze Stargardu stracili flage Pogoni wie ktos cos o tym ?

Nikt nic nie stracil.

MW'03
antek
Kibic
Na forum od 8733 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 18:48

goral1982 napisał:  

antek napisał:  

Pozdrawiam

Dokladnie wiem co co ci chodzi i po czesci sie zgadzam z tym co mowisz. Ale tak naprawde widzielismy tylko jednego bramkarza w naszych barwach . Judkowiak zagral jezeli sie nie myle tylko 45 minut(moge sie mylic bo widzialem tylko mecze , ktore odbywaly sie w weekendy) . Zeby tak wiecznie nie krytykowac Lapczynskiego dodam w jego obronie to , ze on interweniuje kilka razy w ciagu meczu .I ta jedna zla interwencje pamieta sie dobrze . A bramkarze naszych rywali przez okragle 90 minut sa rozgrzewani przez naszych zawodnikow i maja okazje sie wykazac . To tez ma jakis wplyw.

Moze i nasi bramkarze maja malo okazji do pokazania swoich umiejetnosci, ale nawet jak juz to robia to wychodzi im to przecietnie. Moze nie popelniaja duzo błedow, lecz poziomem sportowym odbiegaja od reszty skladu. Brakuje interwencji na wysokim poziomie, w sytuacjach sam na sam kiedys odczuwalem emocje a teraz patrze tylko w ktora strone wleci pila...

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 18:51
Jak dla mnie nie do przyjęcia i całkowicie niezrozumiałe były bluzgi kierowane w stronę Bilińskiego z okolic krytej...

antek
Kibic
Na forum od 8733 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 19:00

Arathorn napisał:  
Jak dla mnie nie do przyjęcia i całkowicie niezrozumiałe były bluzgi kierowane w stronę Bilińskiego z okolic krytej...

Bluzgi kierowane w strone Bilińskiego swiadcza o braku szacunku do jego osoby, a jezeli ktos nie szanuje tak doswiadczonego zawodnika, ktory zrobil dla Pogoni tak wiele, lub nieszanuje jakiegokolwiek piłkarza z naszej druzyny powinien oddac szal koledze od kielbaski i wiecej nie pojawiac sie na stadionie. Pamietajmy o tym, ze nia kazdy zasiadajacy na Twardowskiego moze nazywac sie kibicem. Niektorzy sa po prostu miernymi ludzikami, ktorzy przychodza na mecz troche sie ponapinac, zjesc kielbaske i zrobic sobie zdjecie telefonem od starych...
Niestety nie wszystkim uda sie wytlumaczyc co robia zle. Niektorzy dostana po mordzie, a niektorzy dostana brawa od im podobnych i szczesliwi pojda do domu i za jakis czas znow beda tylko wkurwiac ucho...

Pozdrawiam

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
Stargard z Pogonią
Kibic
Na forum od 6728 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 19:24

Lissek napisał:  

Nestor napisał:  

Nikt nic nie stracil.

Tylko jedna droga jest słuszna - MKS POGOŃ SZCZECIN !!!
Stargard z Pogonią
Kibic
Na forum od 6728 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 19:25

Stargard z Pogonią napisał:  

Lissek napisał:  

Nestor napisał:  

Nikt nic nie stracil.

ponoć nie..................ale sytuacja głupia , bardzo

Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7238 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 20:19
Ten gościu 'trochę' wypił.I chyba sam do końca nie wiedział o co właściwie jemu samemu chodzi.

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 07/10/2007 20:38

Lissek napisał:  

Nestor napisał:  

Nikt nic nie stracil.

Glupio by bylo jakbyscie ta fane stracili, a juz udowodniliscie, ze jestescie, delikatnie to ujmujac, nierozwazni.Wiesz do kogo ze Stargardu sie zglosic i ta osoba na pewno przedtstawi Ci dlaczego.
Poza tym jakies zale na necie to kpina.

Sami przeciw wszystkim!!!
WNB
Kibic
Na forum od 7326 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 08/10/2007 16:47
Darek mistrz soczystego kolanka.:]Kmwtw:)

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Stargard z Pogonią
Kibic
Na forum od 6728 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 08/10/2007 19:25

P. napisał:  

Lissek napisał:  

Nestor napisał:  

Nikt nic nie stracil.

Glupio by bylo jakbyscie ta fane stracili, a juz udowodniliscie, ze jestescie, delikatnie to ujmujac, nierozwazni.Wiesz do kogo ze Stargardu sie zglosic i ta osoba na pewno przedtstawi Ci dlaczego.
Poza tym jakies zale na necie to kpina.

Nikt się nie żali

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 08/10/2007 20:04
Raport Radia Szczecin ( Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard )

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
anathema
Kibic
Na forum od 7189 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szczeciński - 10/10/2007 15:30
chciałem nawiązać do tego nieszczęsnego meczu,nie mogłem na nim być-i chyba całe szczęscie-przynajmniej dobrze zabawiłem sie na weselichu ;) dopiero obejrzałem skróty i Pogoń dokonała nielada wyczynu-jak można było ten mecz przegrać. Za taki mecz po prami za najbliżesz pięć wygranych meczy. Po wtóre-dość tych żółtych koszulek-co to za badziew? po trzecie- Łapczyński won do rezerw-oczywiście nie życząc źle rezerwom. No i panie Kaczmarek zalecałbym treningi strzeleckie, bo ciebie sie w końcu odstrzeli

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775366 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005