Pogoń Szczecin - Lech Czaplinek - 30/09/2007 13:03
Już w środę 3 października 2007 o godzinie 18:00 przy ulicy Twardowskiego odbędzie się mecz pomiędzy Pogonią Szczecin a Lechem Czaplinek ! W tym temacie komentarze , filmy , zdjęcia itp. ! Wszyscy na stadion !
Odp: Pogoń Szczecin - Lech Czaplinek - 03/10/2007 20:27
wynik robi wrażenie-brawo. jedna rzecz mnie tylko nurtuje-łatwo przewidzieć to że jak Pogon bedzie wysoko prowadzic w pierwszej połowie to w drugiej odpuszczają. Nie to że sie nie chce,ale nic na siłe-troche szkoda bo dwucyfrówka mile widziana. Chyba nie chcą dobijać druzyny przeciwnej.I jeszcze jedno-ciekaw jestem czy reguła zostanie podtrzymana i w sobote z Błękitnymi męczarnie...
Odp: Pogoń Szczecin - Lech Czaplinek - 03/10/2007 20:37
No i samodzielny lider jest nasz brawo Pogoń!mam nadzieje ze w sobote nie potwierdzi sie regula ze dobre mecze przeplatamy z gorszymi i równie pewnie odprawimy z kwitkiem Błękitnych
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775368 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.