Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 23:56
Nie wiem po co te całe spięcie. Jeśli co poniektórzy maja za dużo wigoru powinni wykorzystać to jakoś pozytywnie dla klubu lub samego siebie ;-p A jak ktos coś komuś lubi wyjaśniać od tego są prywatne wiadomości chyba i można sie umówić bo jakoś te posty niewiele maja już wspólnego z tematem .
Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 14:51
Czemu musimy ogladac Lapczynskiego? W kazdym meczu babola robi, teraz przy obu rzutach wolnych zawinil. Ja tego goscia nie widze u nas, nawet na lawce.
Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 15:47
mysle że ze Sławą wyjdzie Judkowiak który leczył kontuzje i moze nie byl w formie. Łapczyński skopał te 2 bramki z sokolem a takie rzeczy nie powinny sie dziać.
Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 15:58
Chodzi głównie o to, że Łapczyński zalicza się do młodzieżowców - a jakaś określona ich ilość musi występować w składzie (3?) dlatego grał on a nie Judkowiak.
Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 16:29
Musi być trzech młodzieżowców na boisku i tzrech kolejnych na ławce... koncpecja z Łapczyńskim moze i dobra, ale Judkowiak szykowany był tutaj do roli pierwszego bramkarza, a tymczasem zagrał tylko w pierwszym meczu i jest to w stosunku do niego nie fair.
A tym, że skład można całkiem dobrze zestawić z Judkowiakiem na bramce i trzema młodzieżowcami w polu: w obronie Zawadzki plus ewetulanie Radtke, w pomocy Wójtowicz lub Orłowski i Rydzak w ataku...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Jeśli chodzi o Dymka to jeszcze, jeszcze... Ale nie rozumiem jednego. Cebulski był jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym, piłkarzem w III-ligowej Redze-Meridzie Trzebiatów, a w 4-ligowej Pogoni nawet nie wychodzi w wyjściowym składzie. Dla mnie to dziwne. A poza tym narzekamy wszyscy na postawę nazych napastników. Cebul może także grać w ataku więc czemu nie?
Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 17:40
Ja nie narzekam na postawe naszych napastnikow. Kossakowski i Przewozniak nie graja zle. Ale przyznam Ci racje ze Cebulski moglby pograc wiecej za Skorskiego.
jestem na 100% pewien ze Skóra ma dużo większy potencjał niż Cebulski.
po czym to wnosisz? w football managera za duzo grales??
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
jestem na 100% pewien ze Skóra ma dużo większy potencjał niż Cebulski.
Kowal też ma potencjał, ale co z tego jak nie pokazuje umiejętności na bosiku? Wydaje się, że Kowal i Skórski "jadą na nazwisku", bo Kowal grał w II lidze, a Skórski coś tam pograł w I i tylko dlatego mają pewne miejsce w składzie... nie musiieli o nie walczyć ani nic w tym stylu... Kowal nawet po słabym meczu grał w następnym, więc po co ma się chłopak przemęczać na boisku?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 21:24
Cebulski dostal kilka szans z ławki i wyroznial sie najczescej pyskowkami, niz gra. Jakos mnie nie przekonuje. A Skorski przynajmniej gra dynamicznie, dobrze drybluje po skrzydle i przede wszystkim haruje na boisku.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775044 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.