A co sie dziwisz, chłopak jest przecież wschodzącą gwiazdą, kluby biją sie o niego więc ma prawo mieć swoje kaprysy i zachcianki
Tak na serio to nie wiem czy sie śmiać czy płakać gdy słysze że te ofermy jeszcze mają na tyle czelności aby protestować. Swoją postawą udowodnili juz nie jeden raz że jedyne na co zasługują to potężny kop w dupe
Odp: Pogoń - cracovia 0:2 - 20/05/2007 19:44
Zachowanie Eltona przypomina mi nasz duecik Grzelak-Kaźmierczak. Też protestowali grając słabiej, albo nic nie grając. Co prawda umiejętności od Eltona mają większe, ale efekt był taki sam...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
z tą roznica ze obaj sobie załatwili uwolnienie choćby narazie od Ptaka i angaż w niezłej lidzie portugalskiej,a Elton to dostanie wilczy bilet do Brazyli,a gdy dalej będzie skakał to będzie tam płynął wpław...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Pogoń - cracovia 0:2 - 20/05/2007 21:32
A ja bede alkonu bronic to jest ich praca i spróbujcie postawic sie w ich sytuacji! A co do meczu- to nic nowego nie zobaczyliśmy i już nie zobaczymy!!!!
Ostatnio edytowany przez: Czarna, 21 maja 2007, 01:07 [1 raz(y)]
Ptasior nadal chyba jest w posiadaniu ich kart zawodniczych, więc nadal są w jego szponach.
nawet mi ich nie szkoda, bo nie tak zachowują się profesjonalni piłkarze... jakimi pewnie się uważają...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Pogoń - cracovia 0:2 - 21/05/2007 20:44
A ktoś o tym meczu twierdzi, że był doping... że, nie wyśmiewano Brazyliczyków... że były brawa dla nich na koniec... fajnie ktoś ma...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779503 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.