Przeczytalem newsa z strony i zastanawiem sie co z tym bojkotem?? jaka jest opinia was KIBICOW ?? czy ten bojkot wogole bedzie mial miejsce?? i czy to coś da?? A co z hasłem "POGON TO MY" co z namawieniem do dopingu? DO "12" (Wiadoma sprawa ze trzeba troche pokrzyczec na "Miedziakowego ludka") ale nie przez caly mecz i nie co 5 min. Jestem pewien że Kibice nie odwrócą się od Pogoni !?! chociaz z drugiej strony już dużo ścieżek do rozwiązania problemu na lini zarząd - Kibice nie zostalo?
Odp: Bojkot !? - 08/03/2007 09:56
Wg, mnie bojkot juz trwa.TYlko , ze jest to indywidualny bojkot sporej grupy ludzi.Nie pamietam kiedy ostatnio , na rozpoczeciu rundy bylo"az" 5 tysiecy osob . Ludzie juz maja dosyc tego cyrku . Jak wiadomo sporo osob kibicujacych Pogoni pochodzi z miejscowosci oddalonych o wiele kilometrow od Szczecina.I tam tez maja pilke na poziomie nie gorszym niz ten ktory prezentuje soba brazylijska spolka . Po co jechac wiele kilometrow ogladac kopanine na 4 ligowym poziomie i do tego w miejscu w ktorym ciebie nie chca.
Odp: Bojkot !? - 08/03/2007 09:59
Wydaje mi sie ze niema juz innego wyjscia...jestem jak najbardziej ZA. Pamietam slowa Ptaka kiedys powiedzial ze jak spadniemy to 2 ligi i eksperyment z brazylijczykami sie nie uda to sie wycofa z futbolu ale chyba nie po to budowal w brazylii jakies osrodki zeby od tak sobie trenowac brazylijczykow bedzie tu siedzial latami,zreszta podczas niedawnej rozmowy z prezesem, powiedzial: jak bede wyniki to kibice zmadrzeja i zaczna chodzic dopingowac i skonczy sie to wszystko wiec pewnie caly czas czekaja az ta BRAZYLIJSKA maszyna zaskoczy i zacznie jakos grac,a jak zacznie grac to kibice zaczna przychodzic ,ladniejsza gra wygrane mecze itd. mniej negatywnych komentarzy, taki punkt widzenia maja te rzgowskie marionetki, wtedy sie to w miare uspokoji,choc nie dla mnie,ostatnio w Geancie widzialem 5 czarnych i kur.. nawet pogadac niemozna bylo,zarli te pizze smiali wyglupiali jak 5-letnie dzieci i jak tu sie utozsamiac z nimi,opieprzyc za slaby mecz czy pogratulowac dobrego wystepu,kosz z owocami kupic?...BOJKOT!? TAK obojetnie w jakiej formie bylo do przodu....
Odp: Bojkot !? - 08/03/2007 10:34
temat do zamkniecia przyjdzie odpowiedni czas to sie odblokuje a teraz niepotrzebne sa nam wywody internetowcow szukajacych sensacji
Na Gdynie!!!
Moj syn ma 5 lat i prosze go nie obrazac... zreszta na ostatnim meczu pytal sie mnie jak to jest ze polska gra z brazylijczykami a ja kibicuje brazylii ... on byl za Polakami a co do bojkotu to nie bedzie potrzebny coraz wiecej kibicow ma dosyc traktowania ich jak osobnikow bioracych udzial w dziwnym eksperymencie za ktory jeszcze trzeba placic ... ludzie przestaja chodzic na Pogon i identyfikowac sie z obecnie grajacymi tam osobnikami ... bojkot raczej nie bo po co?? protest... juz to przerabialismy ...jedyna przyszlosc Pogon Nowa
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768788308 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.