Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 07/03/2007 08:38
I zyli dlugo i szczesliwie :)

Sami przeciw wszystkim!!!
BzM
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 07/03/2007 22:25

narodowiec napisał:  

BzM napisał:  

narodowiec napisał:  
...Byłem z Toba chyba za szczery w pierwszym poście czego niedoceniłeś więc spadaj lamusie... ...juz wszyscy wiemy ze jeżdzisz na wyjazdy i kumasz dzisiejsze realia a inni moga ich niekumać hihi hihi hihi...

specjalnie dla ciebie i o takich jak ty, utwór: Mor.w.a.- Hermetyk (koło 3 minuty)

No tak twoja ksywa ...

podsumowując sprawę
skoro już tak ustalasz kto jest lamusem, a kto nie, to przy okazji jakiegoś meczu podbij do mnie to wtedy ja ustale czy ty lamus, czy nie lamus Cfaniak
ps komentarze nie są potrzebne- koniec tej sprawy

Ostatnio edytowany przez: BzM, 8 marca 2007, 11:12 [1 raz(y)]

psychopig
Kibic
Na forum od 7341 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 07/03/2007 23:02

BzM napisał:  

narodowiec napisał:  

BzM napisał:  

narodowiec napisał:  
...Byłem z Toba chyba za szczery w pierwszym poście czego niedoceniłeś więc spadaj lamusie... ...juz wszyscy wiemy ze jeżdzisz na wyjazdy i kumasz dzisiejsze realia a inni moga ich niekumać hihi hihi hihi...

specjalnie dla ciebie i o takich jak ty, utwór: Mor.w.a.- Hermetyk (koło 3 minuty)

No tak twoja ksywa ...

podsumowując sprawę
skoro już tak ustalasz kto jest lamusem, a kto nie, to przy okazji jakiegoś meczu podbij do mnie to wtedy ja ustale czy ty lamus, czy nie lamus Cfaniak

Raczej wiadomo kto lamus.Przecież tłumaczy się chłopak i z pokorą schyla głowę,że gdyby wiedział,że w iternecie to Ty, a w realu to Ty , a gdzie indziej to kto inny... i magia internetu.
Jak dla mnie post roku: "No tak twoja ksywa z tego forum nic mi niemówiła (teraz już troche więcej mi mówi, ale nie ta którą używasz na forum rzecz jasna - zreszta to jest magia internetu że niewiadomo kto jest kim - pewnie sami sie zastanawiacie kim ja jestem ) zresztą od pół roku napisałem tutaj może z 15 postów i żadko tu zaglądam bo niemam czasu na to ( to tak apropo internetowej działalności którą mi zarzucił jeden z forumowiczów ) więc niekojarze wszystkich. Oczywiście musze być tutaj sprawiedliwy i zwrócić Tobie honor lamusem na pewno nie jesteś natomiast swoje zdanie co do tego że w którymś z postów powtórzyłeś w jakiejś tam części to co ja napisałem (co jest troche nonsensowne i co niepotrzebnie wywołało zgrzyty ) podtrzymuje. Mam nadzieje że sprawa w tej chwili jest jak najbardziej wyjaśniona - przynajmniej z mojej strony" - by narodowiec.

IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 08/03/2007 03:46

BzM napisał:  

narodowiec napisał:  

BzM napisał:  

narodowiec napisał:  

No tak twoja ksywa ...

podsumowując sprawę

haha... żeby cokolwiek ustalić trzeba wiedzieć, ja nie wiedziałm, a już wiem kim Ty jesteś (stąd ten wcześniejszy post), Ty nie wiesz kim ja jestem i się raczej tego niedowiesz chyba że z telewizji Cfaniak jak ci koledzy powiedzą kto to hihi hihi - a niektórzy Twoi koledzy wiedzą, ale niechcą powiedzieć, bo nie mogą haha ...ale to zagmatwane prawda? kolejny post roku napisałem hihi ...i niech tak zostanie lepiej Jak coś to możemy o tym na privie porozmawiać, bo ja tu niemam zamiaru pisać swojego życiorysu i nie mam kompletnie czasu na zaglądanie tutaj tak samo jak na dalszą polemikę ;)

Ostatnio edytowany przez: IS, 12 marca 2007, 15:43 [5 raz(y)]

n
Kibic
Na forum od 6892 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 08/03/2007 09:16
narodowiec, ty się po polsku (chyba, żeś nie polski) najpierw naucz pisać, bo żadko (między innymi) te Twoje posty roku wyglądają, podobnie jak tok Twojego rozumowania,

bez odbioru

Ostatnio edytowany przez: n, 8 marca 2007, 09:22 [1 raz(y)]

IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 08/03/2007 13:10

n napisał:  
narodowiec, ty się po polsku (chyba, żeś nie polski) najpierw naucz pisać, bo żadko (między innymi) te Twoje posty roku wyglądają, podobnie jak tok Twojego rozumowania,

bez odbioru

Za to o Tobie wszystko mówi flaga pod nickiem... hihi gdybym tylko chciał każdemu wypominać błędy ortograficzne i gdyby każdy nawzajem tak chcia ł je sobie wypominać to nie wiem co by było. Jak niemasz nic ciekawego do napisania w temacie to się nieloguj specjalnie tutaj ;)

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 09/03/2007 08:08

n napisał:  

bez odbioru

zmien ten herb bo w oczy kuje.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8953 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 09/03/2007 18:00
zesrajcie sie wszyscy... ty zmien herb, ty flage, ty nie bluzgaj a ty sie naucz pisac.... co to kurwa przedszkole? tak dla przypomnienia: temat o meczu z LKSem...

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768788362 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005