Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ultra Protest << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Dawid.!.!.!.!.!
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7034 dni

Odp: Ultra Protest - 05/12/2006 18:36
http://www.youtube.com/watch?v=GRTpbBHllcA&watch_response

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Ultra Protest - 05/12/2006 19:03

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  
http://www.youtube.com/watch?v=GRTpbBHllcA&watch_response

co ten filmik wnosi do tematu??? od razu takie kasowac bo rozmywa porządny temat.

Moj post tez do kasacji

Pogoń_fan napisał:  
sorry... wysłało mi się niechcący 2 razy

chodzi o całokształt.. w każdym temacie pojawia się bezsensowny post.

Ps. możesz zmienić nick???

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Irriducibili
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Ultra Protest - 07/12/2006 21:20

Krakus_Pogoń fan napisał:  
Ja z kolei jestem z Krakowa.Flaga Pogoni Na moim osiedlu wszyscy są kibicami Cracovii, co znaczy, że lubią też Arkę i Lecha, za którymi nie przepadam bicz Trezeba przyznać, że w Krakowie się z was śmieją, bo:
1. uważają że macie żałosna drużynę z miernymi piłkarzami
2. jesteście w zgodzie z Legią (bez komentarza)

Ale ja kibicuję wam już od dość dawna i pojawiam się na waszych meczach jak tylko jestem w Szczecinie doping Moim zdaniem macie bardzo ciekawą drużynę, choć może za czżsto zmienia się w niej zawodników. Ale mimo wszystko jesteście bardzo fajnym i ciekawym zespołem. POZDROWIENIA Z KRAKOWA!!!

PRZESTAN sie osmieszac..

Pogon & Legia
Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Ultra Protest - 15/12/2006 00:39

Cytat:  
Hiszpańska Comisión Antiviolencia (komisja ds. przeciwdziałania przemocy) zdecydowała ukarać Barcelonę i Sevillę karą 4.500 euro oraz Real Sociedad 3.500 euro za "uchybienia w kontroli wchodzących kibiców" na swoich stadionach.

Sankcja nałożona na Barcelonę odnosi się do "nierzetelnej kontroli kibiców, co doprowadziło do wniesienia na stadion butelek z napojami alkoholowymi" podczas meczu z Villarreal 25 listopada.

Sevilla została ukarana za pojawienie się na Sanchez Pizjuan kibiców z racami świetlnymi podczas spotkania z Realem Madryt 9 grudnia.

Nie tylko w Polsce są kary za race. ;]

Jo
Kibic
Na forum od 7261 dni

Odp: Ultra Protest - 16/12/2006 15:52
Ja popieram proces o przeklinaniu na forum . Tylko czy nie będzie Ostrzeżeń i banów za przeklinanie na forum . Ja jeszcze sądzę że nikt nie chce aby znowu przyjechali Brazylijczycy do naszej Pogoni , a każdy by chciał aby drużyna złożyła się z polskich zawodników a więc my jako kibice Pogoni Szczecin powinniśmy przejść po szczecinie po protestować i po przeklinać ze chcemy Polaków w szczecinie a nie Brazylijczyków co o tym sądzicie ???????????????

Ostatnio edytowany przez: Jo, 16 grudnia 2006, 15:57 [1 raz(y)]

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Zieny
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Ultra Protest - 16/12/2006 17:58
[cytat=lotto]Ja popieram proces o przeklinaniu na forum . Tylko czy nie będzie Ostrzeżeń i banów za przeklinanie na forum . Ja jeszcze sądzę że nikt nie chce aby znowu przyjechali Brazylijczycy do naszej Pogoni , a każdy by chciał aby drużyna złożyła się z polskich zawodników a więc my jako kibice Pogoni Szczecin powinniśmy przejść po szczecinie po protestować i po przeklinać ze chcemy Polaków w szczecinie a nie Brazylijczyków co o tym sądzicie ??????

Wez się nie ośmieszaj, tak będzie lepiej

Łobez zawsze z Pogonią
Jo
Kibic
Na forum od 7261 dni

Odp: Ultra Protest - 16/12/2006 22:50
Co ty chcesz Alex ????

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Ultra Protest - 19/12/2006 12:36

lotto napisał:  
Ja popieram proces o przeklinaniu na forum . Tylko czy nie będzie Ostrzeżeń i banów za przeklinanie na forum . Ja jeszcze sądzę że nikt nie chce aby znowu przyjechali Brazylijczycy do naszej Pogoni , a każdy by chciał aby drużyna złożyła się z polskich zawodników a więc my jako kibice Pogoni Szczecin powinniśmy przejść po szczecinie po protestować i po przeklinać ze chcemy Polaków w szczecinie a nie Brazylijczyków co o tym sądzicie ???????????????

ile masz lat??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Ultra Protest - 02/01/2007 21:59

lotto napisał:  

1 miejsce Trzymaj sie - jestesmy z Tobą !! napewno wszystko bedzie dobrze

Wracajac do tematu gdzies czytalem ostatnio ze w 2 lidze Hiszpanskiej jakis klub dostal mecze bez publicznosci za odpalenie swiec dymnych eek?

Ostatnio edytowany przez: bo(L)ek, 2 stycznia 2007, 22:05 [1 raz(y)]

Ko nie pije,ten kapuje
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768788347 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005