Karteczki to sa na obiad w szkole : ) i nei ebde sie do tego wypowiadal bo chyba to pisales zartobliwie?
Niestety ludzie wpuszczajacy nie moga oceniac jak kto spiewa, wiec wpuszczaja tych ktorzy nie wygladaja na dzieci/gimnazjalna mlodziez ( )
Co do meczu.. zenada... Dobrze ze Kibicowsko cos pokazalismy bo zasnalbym.. byelm z kuzynem i razem stwierdzilismy, ze mecz stal na pograniczu nudy/wieeelkiej nuuuudyyy..flaki z olejami..
"gdy listkiewicz skonczy w pace to na stadion wrócą race" : ]
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 08:20
Pogon prezentowala sie przez wiekszosc meczu lepiej niz grajaca beznadziejnie Legia, ale tak jak z Lechem zabraklo szczescia. Z tym ze z Lechem mielismy sytuacje, ktorych nie potrafilismy ich wykorzystac, a tu Legia miala jedna sytuacje i ja wykorzystala, zas nam nie bylo to dane. Bolesny jest powrot po tak dobrym meczu reprzentacji do ligowej pilki. Mecz bardzo slaby, malo sytuacji, duzo gry szarpanej, malo skladnosci. Legia jest za slaba by znow powalczyc o mistrzostwo albo nawet o puchary. Nam czegos brakuje... umiejetnosci prowadzenia gry, ataku pozycyjnego, czy kontrataku. Bo fajnie wyglada jak Anderson Pedro czyu Daniel Cruz woza Legionistow zwodami tylko co z tego jak albo z tego nic nie wynika (Anderson) albo wiaze sie tez to z czestymi stratami (Cruz). I najwieksze nieporozumienie meczu - Anderson da Silva... zle sie ustawial, zawalil bramke, niepewny, slaby w powietrzu i latwy do miniecia. Dlaczego nie gra Ze Roberto?! Nie wiem, jest pilkarzem duzo lepszym od Andersona Silvy. No i nasi najlepsi pilkarze jak zwykle - Edi i Amaral. Oni bez wzgledu na wiek powinni grac za granica w jakims duzo lepszym klubie niz Pogon.
Majdan 6 - Tavares 6, Anderson da Silva 4, Julcimar 6, Cruz 7 - Lilo 7, Labedzki 5, Amaral 8, Anderson Pedro 6 - Edi 8, Elton 6.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 10:45
Tak nudnego i stojącego na żenującym poziomie meczu dawno nie widziałem.
Gra Pogoni- tragedia. Brak rozgrywającego!!! Edi z przodu to brak rozegrania, mnóstwo prostych strat piłek, bezmyślne podania i dryblingi. Generalnie- brak pomysłu na grę i brak ofensywnej gry.
Po co Kuras robił zmianę w 91 minucie meczu
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 11:10
Mam w domu małą flagę ze zdjęciem i przepasaną kirem, która była na meczu i wisiała pomiędzy 12 a 13 a póżniej na gnieździe. Właściciela lub osobę, która ma z nim kontakt proszę o wpis z namiarami
Z dopingiem to chyba przesada wiekszosc stadionu czula sie jak w Warszawie to chyba dziwne ze zapomina sie dopingowac wlasna druzyne...
To chyba na innym meczu bylismy.
Takie opinie podziela również częsć piłkarzy Pogoni...
aaha
Mi to akurat nie przeszkadzalo ,ze doping byl skierowany tez do (L)egionistow, wkoncu jestesmy w przyjazni, ale nie ktorzy wkurzali sie kolo mnie i sami probowali doping prowadzic....
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 17/10/2006 15:46
Nie ma co ukrywać, ale doping wcale nie był dobry. Na początku a i owszem nie można powiedzieć - wszyscy z chęcią i motywacją zdzierali gardła. Z coraz nudniejszą grą na boisku - doping słabł. Na meczu z Górnikiem (!Mimo o wiele mniejszej frekfencji!!!) było głośniej i jednoliciej. Co wyszło najlepiej - z pewnością "race". Imponujące racowisko, zachęta dla reszty stadionu i pokazanie, że "POGOŃ TO MY" czego niestety zabrakło. Ogólnie +-
O co wam chodzi? zapewne jest młody i mowi ze swojego punktu widzenia, przynajmniej ma jakis pomysl, chce mu sie spiewac i robil to z tego co pisze wedlug zalecen czyli na sektorze 10. Lord napewno nie wszedles na mlyn bo miales za malo na sobie gadzetow Pogoni, kryteria sa troszke inne, poki co rob co mozesz i zdzieraj gardlo ile wlezie, to samo tyczy sie innych ktorzy nie weszli na mlyn, wkoncu z czasem na niego wejdziecie wiec wypadaloby miec jakies doswiadczenie i cos soba reprezentowac na młynie.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793612 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.