Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Protest kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
NLx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8885 dni

**

Odp: Protest kibiców - 02/09/2006 14:02

Steryd napisał:  

Szołn napisał:  

maluch69 napisał:  
brawa z niecierpliwoscia czekam na ogloszenie form protestu, ktore trafia bezposrednio we wlodarzy klubu.

Ja też. Zawsze byłem ciekaw, ile bluzgów można pomieścić na 1 metrze transparentu :P

A kto powiedzial, ze beda tam bluzgi?

Widzisz tak to jest z tymi ludzmi, najlepiej napisac wg nich "ptak chuj" i tyle. Tak samo jak bylo z dopingiem - jak go nei bylo to zle, jak sie zaczal to od razu bluzgi, vide Arka i Korona...

za plecami psów myśliwskich cała masa
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Protest kibiców - 02/09/2006 18:57

Kastor napisał:  

Steryd napisał:  

Szołn napisał:  

maluch69 napisał:  
brawa z niecierpliwoscia czekam na ogloszenie form protestu, ktore trafia bezposrednio we wlodarzy klubu.

Ja też. Zawsze byłem ciekaw, ile bluzgów można pomieścić na 1 metrze transparentu :P

A kto powiedzial, ze beda tam bluzgi?

Widzisz tak to jest z tymi ludzmi, najlepiej napisac wg nich "ptak chuj" i tyle. Tak samo jak bylo z dopingiem - jak go nei bylo to zle, jak sie zaczal to od razu bluzgi, vide Arka i Korona...

Wpisałem się z przymrużeniem oka, spokojnie :) Do tej pory prostackich transparentów na Pogoni nie było i tym się różnimy od chociażby Cracovii (tekst "Wisła - dzieci wykarmione spermą z zomowskiej pały" pobił wszelkie rekordy głupoty), oby tak pozostało na wieki ;)

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Edek89
Kibic
Na forum od 7086 dni

Odp: Protest kibiców - 03/09/2006 22:34
Ja także jestem bardzo zadowolony z powrotu dopingu, a dowiedziałem się o tym z Kuriera (rubryka Pogon Fans właśnie).

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Protest kibiców - 18/03/2007 20:04
Protest <--- Taki link dostałam dziś na gg od ?? nieznajomego... Zaczyna się znów, czy to sprawka INTERNETOWYCH wyjazdowiczów?

AMS
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Protest kibiców - 18/03/2007 20:18

JuStyNa napisał:  
Protest <--- Taki link dostałam dziś na gg od ?? nieznajomego... Zaczyna się znów, czy to sprawka INTERNETOWYCH wyjazdowiczów?

popieram to - 2007-03-18 19:44:30
popiram to co to za Pogoń wogule co oni wyprawiaja opraw wogule niema i mało wiary jak mnie nie bedzie to z polic tesz nie bedzie troche osub z polic rubcie protes i tak ma byc nie zobacza i sie naucza ze pogan ma byc z grana a nie brazylijaska lepiej było w tamtej jesieni nisz w tej wiosen nara i na mecze jusz nie jerzdze głade na ta brazylie
autor: ~lewy 89 police

A to jedyny komentarz do tego ,ktory tam sie znajduje. Dobre:)

A ja i tak wierzyc nie przestane...
D.
Kibic
Na forum od 6885 dni

Odp: Protest kibiców - 19/03/2007 12:59

Pogon v Wieden napisał:  

JuStyNa napisał:  

popiram to co to za Pogoń wogule co oni wyprawiaja opraw wogule niema i mało wiary jak mnie nie bedzie to z polic tesz nie bedzie troche osub z polic rubcie protes i tak ma byc nie zobacza i sie naucza ze pogan ma byc z grana a nie brazylijaska lepiej było w tamtej jesieni nisz w tej wiosen nara i na mecze jusz nie jerzdze głade na ta brazylie

Miodek dostałby zawału ;P

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
happy2504
Kibic
Na forum od 7653 dni

Odp: Protest kibiców - 19/03/2007 15:59

Dyzio napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  

JuStyNa napisał:  

Miodek dostałby zawału ;P

Hej LEWY 89 police- widac, ze jestes lewy..bicz
Czyzbys juz zakonczyl edukacje, a moze dopiero zaczynasz ???... Ludzie trzymajcie mnie.....Jak Ty mozesz tak kaleczyc j.polski..

Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Protest kibiców - 19/03/2007 17:42

JuStyNa napisał:  

Justyna odezwij sie do mnie na Gadu (numer w profilu) bo mam do Ciebie pytanie w zwiazku z tym linkiem... PZDR

Against modern wszystko!
Steryd
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: Protest kibiców - 19/03/2007 19:42

JuStyNa napisał:  

Strasznie infantylnie napisane. Trzy punkty zupelnie wyrwane z kontekstu, jest wiele innych postulatow, ktore sa dla nas wazniejsze.

1948
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Protest kibiców - 19/03/2007 21:52

happy2504 napisał:  

Hej LEWY 89 police- widac, ze jestes lewy..bicz
Czyzbys juz zakonczyl edukacje, a moze dopiero zaczynasz ???... Ludzie trzymajcie mnie.....Jak Ty mozesz tak kaleczyc j.polski..

Jak widać można kaleczyć i jeszcze to publikować w sieci. Do rowów kopania...:P

Cytat:  
Strasznie infantylnie napisane. Trzy punkty zupelnie wyrwane z kontekstu, jest wiele innych postulatow, ktore sa dla nas wazniejsze.

Wiem, że na chwilę obecną są rzeczy ważniejsze. Dlatego zdziwiłam się jak dostałam ten link - teraz już wszystko jasne. ;)

mksmarek
Kibic
Na forum od 7407 dni

Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 11:10
Kibice w ten weekend protestuja przeciwko karaniu klubow za odpalanie rac. obok siedzoby zarzadu Ekstraklasy wywieszono plakat-flage "To my nadajemy kolorytu szarej, polskiej piłce nożnej. Bez kibiców nie ma kasy, nie ma ekstraklasy".

Na Legia.net jakis facet poszperal albo znal kodeks i tu kopiuje jego komentarz

W Polsce, na mocy art. 118 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej, prawo inicjatywy ustawodawczej przysługuje:

Senatowi
Prezydentowi RP
Radzie Ministrów (rządowi)
posłom, przy czym Regulamin Sejmu wymaga, by projekt był zgłoszony przez:
grupę 15 posłów lub
stałą komisję sejmową
grupie 100 tysięcy obywateli.

Wiec prawnie gdyby zebrac 100 000 podpisow a kibicow bez problemu mysle ze tylu by sie znalazla to z racami juz problemow nie bedzie tylko trzeba o tym glosno mowic jak o ultraprotest.pl

kuleK
Kibic
Na forum od 7121 dni

Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 11:12
W 35 minucie meczu wychodzimy z sektora ?

Obrazek gif wstawiony na forum
kondzik
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 11:22

Nestor napisał:  

Podbijam pytanie.

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 11:32
MKSMarek wsyzstko ladnie , pieknie tylko po pierwsze 100 tys podpisow to ogromna ilosc. Po drugie po zebraniu tych podpisow trzeba jeszcze przekonac wiekszosc poslow , wiekszosc senatorow do poparcia ustawy i prezydenta do nie wetowania ustawy . Taki drobny szczegol:)

M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 12:54

kondzik napisał:  

Nestor napisał:  

Podbijam pytanie.

A czy to jest az tak wazne??przyjdziesz to siedowiesz

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 13:00
tak w sumie to na upartego ten protest nas nie dotyczy jeszcze(w koncu w IV lidze kar za race nie ma), i mysle ze wychodzenia z sektora nie ma potrzeby... no ale to zostawmy siłą wyzszym

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
kondzik
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 13:20

phoenix napisał:  
tak w sumie to na upartego ten protest nas nie dotyczy jeszcze(w koncu w IV lidze kar za race nie ma), i mysle ze wychodzenia z sektora nie ma potrzeby... no ale to zostawmy siłą wyzszym

Wszyscy za jednego jeden za wszystkich... Ja jestem za,no ale zobaczymy jak bedzie ;) JLB

mksmarek
Kibic
Na forum od 7407 dni

Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 13:48

phoenix napisał:  

ale na mapie kibicowskiej Polski sie liczymy, kibice Pogoni = uznana marka

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775337 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005