Koniec kariery Sergio Bataty??!! - 18/04/2006 13:52
Jeżeli rzezywiście to się okaże prawdą to wyrazy współczucia dla tego chłopaka naprawde kawał zdrowia na Pogoni zostawił.... Szkoda też ze nie będzie mógł zagrac w barwach Pogoni już jako Polak SERGIO jesteśmy z Tobą!!!!!!!!
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Koniec kariery Sergio Bataty??!! - 18/04/2006 15:20
Ta i pamietam ze kiedy ostatnio gral to dobrze (nawet bardzo dobrze) gralo mu sie na pozycji stopera. Szkoda, naprawde szkoda bo moglby wniesc duzo do druzyny, tym bardziej ze zna jezyki - na plus na pewno byloby z komunikacja. Bardzo mlody wiek jak na koniec kariery, a Sergio napalil nam sie na reprezentacje
Widac ze w Brazylii lekarze nie lepsi od naszych kopaczy
Odp: Koniec kariery Sergio Bataty??!! - 18/04/2006 16:13
Szkoda, ale z ta kontuzjogennoscia bylo u niego tragicznie. Pierwszy lepszy faul konczyl sie kontuzją. Nie wiem, ale dobrym wyjsciem bylaby jedna porzadna operacja gdzies w Niemczech. Tam sa bardzo dobrzy specjalisci, ktorzy przeciez doprowadzili Ronaldo do pełnej sprawnosci (2 razy zerwane wiezadla w ciagu 8 miesiecy).
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Koniec kariery Sergio Bataty??!! - 18/04/2006 16:28
To co robił w II lidze to mistrzostwo świata.. Najbardzije podobały mi sie jego dryblingi w narożniku pola karnego kiedy to przechodził obroncow jak tyczki i albo strzelał albo podawał co zazwyczaj konczyło sie bramką. Niektore z jego bramek to stadiony świata a zwłaszcza ta z arką u siebie co wygraliśmy 5:1. Szkoda chłopaka bo chęci do gry ma wieksze niz niejeden z naszych pseudokopaczy... Pzdr
Odp: Koniec kariery Sergio Bataty??!! - 18/04/2006 16:30
Kiedyś na jednym z treningów za Baniaka Darek Dalke powiedział że gdy Ptak przywiózł Batatę do Polski to chciał na początek wyprostować mu nogi i naprawić kolana. Pojechali do jakiejś kliniki w Niemczech gdzie ogladał Batate jakiś profesor. Powiedział że gdy podejmie się naprawy jego nóg to napewno nie będzie grał w piłkę i niewiadomo czy będzie chodził. Te ciągłe kontuzje spowodowane były tym że chłopak tak ma zbudowane kości i mieśnie. Szkoda!
SERGIO Seixtas Batata- koniec kariery dobrego piłkarza - 19/04/2006 00:27
Ostatnio na stronach o tematyce piłkarskiej w tym i na stronach Pogon Szczecin podano informację o tym, że stan zdrowia Sergio Bataty jest fatalny, i że prawdopodobnie skończy on już graćw piłkę. Ja wyrażam szacuneczek dla tego piłkarza, bo jest naprawdę dobry i aż miło było patrzeć jak grał gdy był w dobrej formie. Szkoda by było takiego talentu i takiego piłkarza, to jest naprawdę klasowy piłkarz, a gdyby nie ta kontuzja to taki Amaral czy Cl4eisson, to nawet nie byliby godni całować mu podeszwy od buta. SERGIO WRACAJ I ZDOBYWAJ BRAMKI! ZAGRAJ DLA NASZEJ REPREZENTACJI! TRZYMAM KCIUKI ZA SERGIO A WYDawajcie swoje opinie na temat tego piłkarza...niech chłopak ma coś od nas kibiców...
Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie
Odp: Koniec kariery Sergio Bataty??!! - 19/04/2006 06:56
zamiast leczyc sie w brazyli ja na jego miejscu przeszedł bym sie do Pana Pawłowskiego...on postawi każdego na nogi i zlikwiduje każdy uraz..Niedawny przykład Bartka Ławy, chłopak też już miał nie grać <koniec kariery , wózek inwalidzki itp > ale nasz Szczeciński specjalista postawił go na nogi i Bartek już biega za piłka...
Gdzieś kiedyś przeczytałem ze Batata ma stawy jak 80-latek i ze to cud że on wogóle moze sie poruszać o własnych siłach...osobiście w Pogoni zamiast bataty na stoperze widziałbym Piotrka Hernackiego...ale cóż ja trenerem jeszcze nie jestem:p...trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia...
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
zamiast leczyc sie w brazyli ja na jego miejscu przeszedł bym sie do Pana Pawłowskiego...on postawi każdego na nogi i zlikwiduje każdy uraz..Niedawny przykład Bartka Ławy, chłopak też już miał nie grać <koniec kariery , wózek inwalidzki itp > ale nasz Szczeciński specjalista postawił go na nogi i Bartek już biega za piłka...
Gdzieś kiedyś przeczytałem ze Batata ma stawy jak 80-latek i ze to cud że on wogóle moze sie poruszać o własnych siłach...osobiście w Pogoni zamiast bataty na stoperze widziałbym Piotrka Hernackiego...ale cóż ja trenerem jeszcze nie jestem:p...trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia...
Fajnie by było widzieć Siwego w I składzie....
Może Kuras da szansę młodym....
Pozdro
mówisz tak jakby trener w Pogoni miał coś do powiedzenia w sprawie składu...
Fajnie by było widzieć Siwego w I składzie....
Może Kuras da szansę młodym....
Pozdro
mówisz tak jakby trener w Pogoni miał coś do powiedzenia w sprawie składu...
Moze Kuras nie da sobą pomiatac
to wtedy chyba dosc szybko bedzie szukał nowego klubu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768806868 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.