Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
STARGARD_FC
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7514 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 20:16
ehh ponioslo mnie;/

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 21:12

Shooter napisał:  

pogoniarz ze stargardu napisał:  

Shooter napisał:  

kaktus20 napisał:  

Shooter napisał:  
A Peskovic to ze swoja szmula/zona czy z kim on stal :D albo bajerowal .

Ja pierdole wy poszliscie patrzyc na pogrzeb z kim bedzie peskovic i kogo bedzie bajerowal listosci ja pierdole !!

O co ci kur** typek chodzi?? pytam co to była za panienka z Peskovicem a ty tu kur** sie wysilasz...:/

[Dejvi: radze się uspokoić, jeśli już piszesz brzydkie słowa to rób to tak jak poprawiłem.]

to mogles podejsc i zapytac peskovica a potem zwalic konia

po 1. Jestes pusty strasznie i text dzieciaka z podstawowki...
po 2.Jak chcesz cos wskurac to nie na forum, od tego jest gadu,spotkanie.
po 3.Pytalem sie czy to jego zona czy kto to a ty zachowujesz sie jak bys juz zwalil konia, narazie pajacu,przemysl to...

Cala klutnia przez to ze w troche nieodpowiedni sposob sie spytales i chyba w nieodpowiednim czasie...

Mayday
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 21:24

JuN napisał:  
pilkarze Pogoni obecni
w dresach i adidasach, przy wejsciu do kosciola rece w kieszeni i guma do zucia w buzi

no coment

no niestety....zalosne ale prawdziwe

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 21:31
Trzeba chyba troche oczyścić temat

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 21:31

benny napisał:  

Shooter napisał:  

Shooter napisał:  

kaktus20 napisał:  

Shooter napisał:  

Ja pierdole wy poszliscie patrzyc na pogrzeb z kim bedzie peskovic i kogo bedzie bajerowal listosci ja pierdole !!

O co ci kur** typek chodzi?? pytam co to była za panienka z Peskovicem a ty tu kur** sie wysilasz...:/

[Dejvi: radze się uspokoić, jeśli już piszesz brzydkie słowa to rób to tak jak poprawiłem.]

po 3.Pytalem sie czy to jego zona czy kto to a ty zachowujesz sie jak bys juz zwalil konia, narazie pajacu,przemysl to...

Cala klutnia przez to ze w troche nieodpowiedni sposob sie spytales i chyba w nieodpowiednim czasie...

Rozumiem że poanienka Peskovića (żona/kochanka/dziewczyna) była najważniejszą osobą na tym pogrzebie...

Wyzywasz kolege od pajaców a sam jesteś nie lepszy - czcesz przykładów zerknij na swój post...

Sory, ale To nie miejsce ani czas na dyskusje o panienkach czy Peskovića czy innego piłkarzyka...

CZeść Twojej Pamięci Mistrzu Florianie!!

"CSWD" i to się nie zmieni....
krls
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 21:56

Paulinus napisał:  

benny napisał:  

Shooter napisał:  

Shooter napisał:  

kaktus20 napisał:  

Shooter napisał:  

Rozumiem że poanienka Peskovića (żona/kochanka/dziewczyna) była najważniejszą osobą na tym pogrzebie...

Wyzywasz kolege od pajaców a sam jesteś nie lepszy - czcesz przykładów zerknij na swój post...

Sory, ale To nie miejsce ani czas na dyskusje o panienkach czy Peskovića czy innego piłkarzyka...

CZeść Twojej Pamięci Mistrzu Florianie!!

Brawo

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 22:17
chcialem was wszystkich przeprosic za takie zachowanie w takim dniu nie potrzebnie mnie tak ponioslo:(

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 22:17
Mi jest tylko przykro, ze odszedl w takim czasie. W czasie kiedy prezydentem jest Jurczyk i to on odczytywal pozegnanie Pana Floriana jako przedstawiciel miasta. W czasie gdy na pogrzeb przychodzi druzyna Pogoni w ktorej nikt nie wie co sie stalo, dlaczego wlasciwie tu sa (pomijam ze chyba pierwszy raz byli na cmentarzu albo w kosciele, a ponoc Brazylia to katolicki kraj) i nie czekajac do konca uciekaja jak najszybciej. W czasach kiedy nawet szef klubu sie niepofatygowal. I wreszcie w czasach kiedy prawdziwi Portowcy to tylko juniorzy... Matlak rowniez zdezertorowal. Jedyny ktory zostal to Stepinski i chwala mu za to. Widzialem Lawe i Kaczorowskiego, bo stali obok mnie ale gdzie Dymek? Gdzie Majdan i Stolar? Gdzie inni starzy Portowcy? Moze ich po prostu nie widzialem a moze ich nie bylo? Pan Florian zasluzyl na cos wiecej.

Cześć Twojej Pamięci Mistrzu Florianie!!

Obrazek gif wstawiony na forum
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 22:21
jestem ciekaw gdzie byl ptak przeciez wypadalo by zeby on sie zjawil ale widac jak mu zalezy.....

RosSi
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 22:36
Czy to jest ważne kto gdzie był co robił i dla kogo. Nie! Najważniejsze jest to, że My byliśmy i oddaliśmy cześć tak zasłużonemu człowiekowi jak Pan Florian Krygier. Kiedy Pan Krygier był działaczem, trenerem
Pogoni Szczecin mnie nie było jeszcze na świecie, ale przyszedłem pożegnać się z Nim, bo poczułem taką potrzebę, bo wiedziałem ile Pan Florian zrobił nie kierując się interesami, a pasją i miłością do piłki nożnej.
Jeżeli temat ten jest o pogrzebie Floriana Krygiera, a nie o żonie Peskovica to wystarczy zignorować post kolegi wyżej i po sprawie. Nie każdy jeszcze wie jak się zachować i kiedy wybrać odpowiedni moment do zadania takiego pytania. Ale czy to ważne ? Dzisiaj pożegnaliśmy wielkiego człowieka i chwała mu za to, że był obecny z nami tak długo i tyle czasu obserwował co się dzieje w środowisku piłkarskim miasta Szczecin. Niech zimia mu lekką będzie...

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 07/04/2006 00:00
RosSi - 100 procent racji, mialem cos podobnego skrobnac

Pogoń to MY nie pilkarze, liczy sie to ze my o (śp.) Panie Florianie pamietamy i pamietac bedziemy

IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 07/04/2006 00:42
Oczywiście niesposób się niezgodzic z tymi wszystkimi opiniami krytykującymi "naszych" piłkarzy, ale pytam się jednocześnie po co te bluzgi i to jeszcze w takim temacie - piłkarze zachowali sie mówiąc łagodnie bardzo niestosownie, a ( Wy ) - czyli ci którzy ciskają mięsem pokazujecie w dodatku swoją trywialność i brak poszanowania - pilkarze zachowali się źle to przynajmniej Wy niezachowujcie się w tym temacie jak banda kretynów i prostaków. Odszedł wielki człowiek - oddajmy mu szacunek.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 07/04/2006 01:09

narodowiec napisał:  
Oczywiście niesposób się niezgodzic z tymi wszystkimi opiniami krytykującymi "naszych" piłkarzy, ale pytam się jednocześnie po co te bluzgi i to jeszcze w takim temacie - piłkarze zachowali sie mówiąc łagodnie bardzo niestosownie, a ( Wy ) - czyli ci którzy ciskają mięsem pokazujecie w dodatku swoją trywialność i brak poszanowania - pilkarze zachowali się źle to przynajmniej Wy niezachowujcie się w tym temacie jak banda kretynów i prostaków. Odszedł wielki człowiek - oddajmy mu szacunek.

tu tez niepotrzebne wrzuty...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ernestopoulos
Kibic
Na forum od 7364 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 07/04/2006 10:58
moim zdaniem sprawa z Brazylijczykami wygladala w ten sposob: przyjechali trenowac do Szczecina i ktos powiedzial im, ze trzeba isc na pogrzeb. Stad brak "wyjsciowego" ubioru, co jednak nie usprawiedliwia ich zachowania - mogli po prostu nie przychodzic. Oni nie sa w zaden sposob emocjonalnie zwiazani z klubem, nie wiedza kim byl Florian Krygier i zapewne nie wiele ich to obchodzi. I tu nie ma co sie im dziwic.

K M
Kibic
Na forum od 8949 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 07/04/2006 11:48

Ernestopoulos napisał:  
Oni nie sa w zaden sposob emocjonalnie zwiazani z klubem, nie wiedza kim byl Florian Krygier i zapewne nie wiele ich to obchodzi. I tu nie ma co sie im dziwic.

I tu dochodzimy do pewnej rzeczy... po co oni w ogole tu sa (Brazylijczycy)? Przeciez to dokładne przeciwieństwo ideologi Floriana Krygiera - czyli brak wychowanków w Pogoni. Baranowski mowił o mistrzostwie Polski, którego F. Krygier tak bardzo chciał doczekać. Jednak wydaje mi się, że Florian Krygier bardziej byłby szczęśliwy gdyby Jego ukochana drużyna składała się z wychowanków Pogoni Szczecin.

p.s. brazylijana mogła sobie po prostu odpuścić wizytę na pogrzebie. Nieco zdziwił mnie też brak Ptaka... po raz kolejny widać, że to co mówi ma niewiele wspólnego z prawdą (list kondolencyjny na oficjalce).

Żegnaj Mistrzu. Pozostaniesz na zawsze w naszej pamięci i w naszych sercach.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7790 dni

*

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 07/04/2006 11:50

Ernestopoulos napisał:  
moim zdaniem sprawa z Brazylijczykami wygladala w ten sposob: przyjechali trenowac do Szczecina i ktos powiedzial im, ze trzeba isc na pogrzeb. Stad brak "wyjsciowego" ubioru, co jednak nie usprawiedliwia ich zachowania - mogli po prostu nie przychodzic. Oni nie sa w zaden sposob emocjonalnie zwiazani z klubem, nie wiedza kim byl Florian Krygier i zapewne nie wiele ich to obchodzi. I tu nie ma co sie im dziwic.

No i ch** że nie wiedzieli kim był może zmarły, ale każdej zmarłej osobie nalezy sie SZACUNEK

mks1948
Kibic
Na forum od 7571 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 07/04/2006 12:16

Ernestopoulos napisał:  

Nie ma co się dziwić ? no bez przesady, spoko niech sobie nie wiedza kto to był, może i nie są związani emocjonalnie z klubem w końcu grają dla kasy ale tworzą drużynę i jakas częścią klubu są. I zapewne kazali im tam przyjsc stanac bo tak wypada, ale cholera nawet gdyby to był OBCY człowiek z drugiego końca świata to pogrzeb pogrzebem i mimo wszystko jakas powage trzeba zachowac

K M napisał:  
I tu dochodzimy do pewnej rzeczy... po co oni w ogole tu sa (Brazylijczycy)? Przeciez to dokładne przeciwieństwo ideologi Floriana Krygiera - czyli brak wychowanków w Pogoni.

O jego smierci dowiedzialam się z radia i jak to oglosili zaraz po tym puscili jego wypowiedz „Wolałbym żeby w Pogoni grało więcej Polaków”

['] ['] [']

Dzn
Kibic
Na forum od 7493 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 07/04/2006 14:53
ja proponuje zablokować już ten temat bo rozmywa się to wszystko to już nie jest temat o Śp. mistrzu Florianie tylko o tym kto się źle zachował a tak niepowinno być bo to jest załatwianie tego co niepowinno wiązać się z pogrzebem i śmiercią ktoś źle się zachował trudno co się stanie to się nieodstanie

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 07/04/2006 23:10

jestem ciekaw gdzie byl ptak przeciez wypadalo by zeby on sie zjawil ale widac jak mu zalezy.....

Grzecznie mówiąc...ZAMKNIJ JUZ MORDĘ !!!!

..............TEMAT ZAMYKAMY !!! ....................

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768814874 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005