Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 14:02
czy wytkniecie bledu ort to napinanie sie? Jesli ktos mi wytyka blad to moge chyba tylko podziekowac i starac sie poprawic... Tymczasem Wasz naczelniak wmawia mi ograniczonosc. Uzmyslawiam Wam tylko ze wcale nie jestescie takie kozaki na jakich sie kreujecie.
Pierwsza część twojej wypowiedzi faktycznie tyczyło się własnie tego, lecz niestety dalsza część to już było napinanie się. A my sie kreujemy na kozaków ? skąd ci to przyszło do głowy wógle.
Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 14:08
ale o co ci czlowieku chodzi?! cos ci nie pasuje to idz sobie na inna strone badz tez forum gdzie znajdziesz ludzi z ktorymi bedziesz umial rozmawiac a nie tu robisz zament!
sluchaj gosciu nie wiem kim jestes i jaki cel jest Twoich działań, od momentu konfliktu z v.pl zalogowales sie u nas i Twoje wpisy wciaz uderzaja albo w nasza strone lub we mnie, wciaz cos ci nie pasuje, masz jakas chora obsesje na tym punkcie
jesli uwazasz, ze moje materialy sa slabe i maja bledy to ich nie czytaj, przenies sie po prostu na inna strone, według Ciebie lepszą i tyle
ograniczony - to wlasnie napisalem, nie wypowiadzasz sie w innych tematach tylko wtedy kiedy jest to zwiazane ze mna lub nasza strona, robisz z siebie wielka glowe, zatrudni sie wiec w konkurencji lub na ofi i pokaz klase, pisz, rob materialy, podpisz sie wlasnym nazwiskiem, zobaczymy co potrafisz, a jak sobie wymyslisz ze ci sie nie chce to po prostu zamilcz!
moje dane osobowe znajduja sie w stopce redakcyjnej, chcesz sie ze mna spotkac, pogadac?
kozakiem moze nie jestem, wiec zobacze z jakim kozakiem bede mial mozliwosc konforntacji
Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 23:18
sluchaj gosciu nie wiem kim jestes i jaki cel jest Twoich działań, od momentu konfliktu z v.pl zalogowales sie u nas i Twoje wpisy wciaz uderzaja albo w nasza strone lub we mnie, wciaz cos ci nie pasuje, masz jakas chora obsesje na tym punkcie
jesli uwazasz, ze moje materialy sa slabe i maja bledy to ich nie czytaj, przenies sie po prostu na inna strone, według Ciebie lepszą i tyle
ograniczony - to wlasnie napisalem, nie wypowiadzasz sie w innych tematach tylko wtedy kiedy jest to zwiazane ze mna lub nasza strona, robisz z siebie wielka glowe, zatrudni sie wiec w konkurencji lub na ofi i pokaz klase, pisz, rob materialy, podpisz sie wlasnym nazwiskiem, zobaczymy co potrafisz, a jak sobie wymyslisz ze ci sie nie chce to po prostu zamilcz!
moje dane osobowe znajduja sie w stopce redakcyjnej, chcesz sie ze mna spotkac, pogadac?
kozakiem moze nie jestem, wiec zobacze z jakim kozakiem bede mial mozliwosc konforntacji[/cytat]
Widzisz, staram Ci sie pokazac, ze nie jestes taki nieomylny. Wytaczasz jakies wojny v-ce, Twoi klakierzy nasladuja, a sam popelniasz bledy. Uswiadamiam Ci takze, ze nie potrafisz sie przyznac do bledu, popelniles orta, piszesz wymijajaco, przynac sie nie przyznasz. Tyle.
Widzisz, staram Ci sie pokazac, ze nie jestes taki nieomylny. Wytaczasz jakies wojny v-ce, Twoi klakierzy nasladuja, a sam popelniasz bledy. Uswiadamiam Ci takze, ze nie potrafisz sie przyznac do bledu, popelniles orta, piszesz wymijajaco, przynac sie nie przyznasz. Tyle.[/cytat]
ale ja doskonale wiem, ze nie jestem nieomylny, popelniam bledy i to czesto, a czy jest ich wiecej czy mniej od konkurencji to juz ocena czytelnikow
pamietaj, najpierw jestem zwyklym kibicem Pogoni, potem "dziennikarzem" choć to może za duże słowo, jeszcze 3 lata temu nie wyobrazałem sobie, ze bede prowadzil internetowy serwis Pogoni
nie jestem zadnym polonistom, ale bardzo razacych, podkreslam razacych bledow ortograficznych nie popelniam, na pewno zdarzaja sie literowki
sens w tym, ze denerwuje sie za kazdym razem jak ktos jako kibic Pogoni, niby czytelnik naszej strony, zamiast dyskutowac na tematy zwiazane z klubem, wytyka i krytykuje nasza dzialalnosc
co do wojny z v.pl to jesli nie masz z nimi nic wspolnego to prosze nie mieszaj sie, ja juz sobie wszystko z nimi wyjasnilem, sprawy nie ma!
a co do przyznania sie do bledu, no coz jesli ktos je zauwazy, pisze komentarz (nie zlosliwy) pod newsem , ze jest blad, albo udziela sie w temacie Opinie odnosnie serwisu, nikt nie jest zlekcewaznony
i prosze Cie jesli juz masz zabieracc glos w tych sprawach, to nie w tematach, ktore tego nie dotycza....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768814851 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.