Manager Online - 10/03/2006 09:35
Pewnie wiele osob gralo,badz gra, w tą kultowa juz grę wiec tak sobie pomyslałem ze może bedziemy tu opisywać taktyke,skład,ustawienie naszej druzyny w zaleznosci z kim gramy nastepny mecz, przed kazdym zblizajacym sie meczem, interesuje mnie kto jakich pilkarzy widzi na jakich pozycjach jacy sa obecnie najlepsi i gdzie najlepiej by grali,z czasem to sie rozwinie gdy bardziej ich poznamy, po meczu zobaczymy kto mial racje i kto jest najlepszym ``fachowcem`` na forum. Gra czysto pilkarska.
Wiec ja zaczne: Pogon - Amica
Jedynym ustawieniem jakim mogliby by zagrac to wydaje mi sie 4-4-2,inne raczej niema szans na powodzenie w naszej lidze dlatego:
Wynik stawiam: 3:2 po bramkach Ediego,Grzelaka i Eltona.
To jest wedlug mnie optymalna 11 na mecz z Amica,nie zabardzo widze Tavaresa na prawej pomocy ale w chwili obecnej chyba niemamy lepszego prawego pomocnika i jednak jestem za Matheusem na lewej obronie,po przerwie na boisku wpuscilbym Kazmierczaka w zaleznosci kto jak bedzie gral. Mecz juz jutro! takze zobaczymy
Odp: Manager Online - 10/03/2006 10:37
Pogon - Amica
W przeciwienstwie do Randalla w bramce postawiłbym Pskovicia i moim zdaniem na niego posatwi trener Panik. Najbardziej niewiadoma formacja jest dla mnie obrona. Niewiadomo co potrafia boczni obrońcy. Powinni zagrać w stylu Grześka Matlaka. Wspomagać ofensywne akcje naszego zespołu. Co do pomocy to chyba w chwili obecnej nie widze tu nikogo innego. W ataku napewno Edi i postawiłbym na Eltona. Dobra skuteczność w sparingach, no i nasz najwyższy napastnik.
Odp: Manager Online - 10/03/2006 11:01Pogoń-Amica
U mnie ustawienie i skłąd jak u poprzednika z tym że, zaczekał bym jeszcze ze grą od pierwszej minuty dla Eltona. Elton jest troszeczkę do tyłu z terningami i mógłby wejść w drugiej połowie, natomiast w jego miesjce wstawił bym Wagnera. Nie jestem do konca przekonany co do Minerio, nie wiem czemu, ale nie wiedzę nikogo innego.
------------------------------------Pesković-----------------------------------
-----------Valdir----------Julcimar-----------BatataII--------Matheus--------
------------------------------------Amaral------------------------------------
----------Mineiro------------------------------------------------Grzelak------
------------------------------------Cleison------------------------------------
----------------------Wagner-----------------Edi-----------------------------
Bramki: 2-1
Wagner,Edi
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Manager Online - 10/03/2006 11:09
mój typ to:
------------------------------------Neneca-----------------------------------
----------------Valdir------------Julcimar(C)------------BatataII----------
------------------------------------Amaral------------------------------------
----------Mineiro------------------------------------------------Daniel-------
------------------------------------Cleison------------------------------------
--------------------Edi---------------------------------Grzelak---------------
-------------------------------------Elton--------------------------------------
Neneca lepeij sie prezentuje to nawet wczoraj można było zobaczyć ,Boris ja zwykle ma problemy z wrzutkami a co do strzałów to odbijał je na bok zamiast łapać, co do ustaiwnia 3-4-3 tak wczoraj to wygladało wiec raczej tak zagraja z Amicą tylko Edi bedzie raczje na szpicy a po praej Fabio jak dobrze widziałem .
Wynik 3:1
Edi , Elton , Mineiro - Micański
Wynik:0:2
Ja taki skład powołał bym do meczu z Amicą Wronki....wynik ciężko obdstawić,ponieważ nie którzy z nas nawet nie widzieli wyżej wymienionych na oczy...
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Bramka to wielka niewiadoma ale Panik raczej woli grać Peskovicem ale raczej wątpie czy Ptak da wstawić go do bramki - raczej wątpie więc postawie na Nenece.
Myśle ze szanse w tym meczu mogą dostać "nasi" grajkowie Kaziu i Grzelak. Obrona to spora niewiadoma liczyłbym się z tym że może wystąpić Matheus ale on jest chyba zbyt ofensywny dla trenera ;-p. Na pewno zagra Julcimar gdyż jakoś trener musi sie komunikować z resztą zespołu i wynika to raczej z jego wypowiedzi. Reszta to też niewiadoma stawiałbym na Batate II i Valdira chociaż kto wie...
Znając zamiłowanie Panika "Dont' Panic" do gry defensywnej nie zdziwiłbym się jakby wystawił do gry 2 defensywnych pomocników wspomagających obrone. Gra 4 obroncami na razie chyba nie wchodzi w gre ( po 2 miechach grania 3 w obronie przestawienie na 4 to raczej katastrofa). Po lewej stronie pomocy Grzelak który nie oszukujmy się jest RACZEJ lepszy od Daniela (zależy czy Ptak sie wpier...oli) i jako ofensywny pomocnik Cleison.Na prawej Mineiro nie wiem czemu ale jak wszyscy tak stawiają to i ja ;-D. Na szpicy osamotniony Elton lub Wagner (stawiam na Eltona - niezły bilans w sparingach) oraz wspomagający go i lekko cofnięty Edi.
hmmm wynik to już TOTALNA niewiadoma. Jeśli zagrają w składzie Grzelak i Kaziu to bym się tak tego nie obawiał stawiam na :
Pogoń 2:1 Amica
Bramki : Elton i niezawodny Edi (lub Kazek- stać go)
Ciekaw jestem jak będzie wyglądała nasza obrona, a konkretnie czy będziemy grać 3 czy 4 defensorów... Na obozie w Brazylii dośc regularnie grywaliśmy trójką z tyłu. Jednak po przyjeździe do Polski zaczęliśmy grać czwórką w obronie co mnie nie ukrywam trochę zdziwiło, bo nie po to ćwiczyliśmy taki schemat podczas zgrupowania w Brazylii, by później go zmieniać, no ale zobaczymy jak będzie...
Wygląda na to, że w sobotę zagramy systemem 4-4-2 tak, więc stawiam, że blokiem defensywnym będzie kierował Julcimar (C) z Batatą II, a po bokach zagrają Valdir z Matheusem. Po między słupkami stanie Neneca prezentujący się lepiej od Peskovicia.
W pomocy od lewej zagra: Grzelak w środku Cleison z Amaralem i na prawej flance Mineiro. I w ataku Edi ze świetnie prezentującym się ostatnio w sparringach Eltonem.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768818832 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.