Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 06/02/2006 21:45
No wiec jak juz wczesniej napisałem bedę robic projekta razem z Dejvi oraz moj kumplem a będzie on wyglądac tak . Głowna częśc sektorowki skupi sie na napisie POGOŃ TO MY zeby dać do zrozumienia ze nie zadne piłkarzyki czy dizałacze tylko kibice stanowią Pogoń. Przed napisem bedzie grupka ludzi w kapturach cos w stylu pana na " Lads From Szczecin " ( tyle ze bedą to postacie max 3 i bedą narysowani do ramion ) Dalej jak juz mowiłem wielki napis a za nim bedzie herb tkai jam macie na tej stronce . Wszystko w jednej liniii . Myśle ze przy tak długim płótnie bedzie sie to ładnie prezentowało .A co do kolorow to będa takie same jak Lads From SZczecin czyli białe na czarnym narazie to tylko pomysł pozdrawiam
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 06/02/2006 22:59
A ja z kuzynem wymyslelismy zeby mozna zrobic sektorowke ktora bedzie przedstawiac szalik.Pomysl dosc orginalny i chyba nie widzialem na innym stadionie czegos takiego(jesli sie myle to sorry).Nie mam za bardzo pojecia jak sie poruszac w tych programach graficznych.Moze cos tam sprobuje zrobic ale pomysl moze wykorzystac ktos kto na tym sie zna.Pozdro.
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 12:04
wg mnie na takiej sektorowce powinny znajdowac sie motywy zwiazane z Pogonia, a nie zakapturzonymi kibicami - mamy juz jedna fajna sektorowke ' Lads From Szczecin ' i sadze ze nie ma sensu robic drugiej, szczegolnie takiej duzej ktora ma podziwiac cala Polska
Ktos wczesniej zarzucil pomyslem z panorama stadionu, nie jestem pewien czy juz gdzies takiego czegos nie widzialem ale pomysl wydaje sie naprawde fajny.
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 18:43
wogole to kurwa niepodoba mi sie ten temat... nie po to jest napisane zeby projekty wysylac na maila zebyscie sie tutat rozpisywali co na nich bedzie i jakie macie pomysly, myslenie nie boli.
Patyk rozważ zamkniecie.
PS. i niechcialbym pod spodem zobaczyć kilku postow o tresci "no racja racja"
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768826864 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.