Potrzebna Pomoc - 28/01/2006 20:33
MW pilnie poszukuje wszelkiego rodzaju sprzętów ogrzewających - piecyki, farelki, nagrzewalnice elektyczne / gazowe itp itd.
Jeżeli ktoś z Was dysponuje takim sprzętem i mógłby go użyczyć to proszony jest o kontakt. Podbijajcie do Hl'a lub Wasiela na gg, albo na koma - 503053885.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Z tego co mi sie zdaje zeby ogrzac magazyn z flagami bo moze byc nieogrzewany co morze odbic sie na flagach (prosze niejechac mojich domysłów bo jestem po kilku zlocistych napojach i moge sie mylić),a w temacie to poszukam co mam w piwnicy bo kiedys cos tam widzialem . Pozdrawiam
Z tego co mi sie zdaje zeby ogrzac magazyn z flagami bo moze byc nieogrzewany co morze odbic sie na flagach (prosze niejechac mojich domysłów bo jestem po kilku zlocistych napojach i moge sie mylić),a w temacie to poszukam co mam w piwnicy bo kiedys cos tam widzialem . Pozdrawiam
wiec nie jade tylko zwracam uwage... mylisz sie, akcja jest tajna i tyle
a sprzet cholernie potrzebny.
Aha , szukalem w piwnicy ale niema popytam sie sasiadów . pozdrawiam
Odp: Potrzebna Pomoc - 30/01/2006 17:08
Najpierw magazyn, teraz ogrzewanie, a zaraz doniczki i zraszacze, czyżby zajeli się zielarstwem??
<To oczywiśce żart , ale tak myślałem do czego może to byćpotzrebne >
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
MW pilnie poszukuje wszelkiego rodzaju sprzętów ogrzewających - piecyki, farelki, nagrzewalnice elektyczne / gazowe itp itd.
Jeżeli ktoś z Was dysponuje takim sprzętem i mógłby go użyczyć to proszony jest o kontakt. Podbijajcie do Hl'a lub Wasiela na gg, albo na koma - 503053885.
Na komorce zostawilem swoje namiary - jak jestescie dalej zainteresowani grzejnikiem, to czekam na info.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768827504 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.