Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A najbardziej mi żal ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Krzyś
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7378 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 31/12/2005 17:36
nigdzie sie nie rozwinie w Pogoni brak warunków dla polaków, w Wiśle wejdzie na ostatnie 15 min. Wisła kupiła Pawełka.No to jej Pogoni napewnop z jedną brake w 2006 strzeli.

krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 02/01/2006 15:15

Krzyś napisał:  
nigdzie sie nie rozwinie w Pogoni brak warunków dla polaków, w Wiśle wejdzie na ostatnie 15 min. Wisła kupiła Pawełka.No to jej Pogoni napewnop z jedną brake w 2006 strzeli.

hmmm

Krzyś
*zablokowany
Na forum od 7378 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 02/01/2006 21:11
o kozakowy obrońca drewniaka .... należysz do klubu?? Piekutowski terlecki każmierczak rasiak?? Pawełek z z Pogonią cztery gole wpuśćił jak grali u nas. a ptak w samych brayliano z okręgówi celuje i minimum ukończone 25 lat

krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 03/01/2006 07:54
Obrońcą ,,talentu Kazmierczaka " nie jestem ani nie byłem ale zastanawia mnie jak mozna pisać takie farmazony !!!

Krzyś
*zablokowany
Na forum od 7378 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 06/01/2006 15:31
W tym roku najbardziej mi żal tego co ptak robi z dobrego polskiego klubu z tradycjmi. NIE KAŻDY KTO URODZIŁ SIĘ W BRAZYLII JEST PELE!!! UŚWIADOM TO SOBIE.

gandzia 92
Kibic
Na forum od 7405 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 07/01/2006 10:43

Krzyś napisał:  
W tym roku najbardziej mi żal tego co ptak robi z dobrego polskiego klubu z tradycjmi. NIE KAŻDY KTO URODZIŁ SIĘ W BRAZYLII JEST PELE!!! UŚWIADOM TO SOBIE.

No ale pan ptak ma dobra wizje na zespół mamy giwazdy 2 ligi brazylijskiej :] to co on robi to brak słow :]

Obrazek jpg wstawiony na forum
ben
Kibic
Na forum od 7426 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 10/01/2006 12:11
dziadek Bugi odchodzi (wypożycza się) ;/ taki dobry był....imprezowicz hehe no ale przy takiej barazylianie Bugi by usechł na ławce, miejmy nadzieje ze wogóle te pomysły z wymianą prawie całej kadry wyjda nam na dobre, szkoda że to brazyliana a nie Polacy będą reprezentować Pogoń ;/

Ostatnio edytowany przez: ben, 10 stycznia 2006, 12:18 [1 raz(y)]

...mam tak samo jak Ty miasto moje a w nim...Pogoń Szczecin!
Krzyś
*zablokowany
Na forum od 7378 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 10/01/2006 15:01
Ta Bugi walczak.Pokazywał przywiązanie do drużyny

krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 11/01/2006 09:07

Krzyś napisał:  

Możesz mi powiedziec gdzie i kiedy powiedziałem lub napisałem , że Brazylijczyk = lepszy niż Polak ?? nie wiem co chcesz mi udowodnić ... i nie trzeba mnie w niczym uświadamiać !!!

Krzyś
*zablokowany
Na forum od 7378 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 12/01/2006 15:53
Nie do Ciebie!!!!!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768827094 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005