Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jaka jest różnica między "piknikiem" a "kibicem" a "prawdziwym kibicem" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ryjek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8955 dni

Jaka jest różnica między "piknikiem" a "kibicem" a "prawdziwym kibicem" - 10/08/2001 13:20
Witam,
Jestem z Warszawy ale kibicuję Pogoni od zawsze. Często piszecie że Pogoń to jest super bo ma 15 tys wiernych kibiców, ale po namyśle: "prawdziwi kibice" to ci, którzy jeżdżą na wyjazdy (co to w ogóle kuźwa za kryterium?!!!), "kibice" to ci co się interesują, a "pikniki" to ci co przychodzą tylko na ciekawe mecze - wynika z tego, że Pogoń ma ok. 200 "prawdziwych kibiców" i ok. 3000 "kibiców", bo przecież "piknik" to gorzej niż policjant. Może są jakieś definicje tych trzech grup, bo z całokształtu postów na forum odnoszę wrażenie jw.

borsuk
Kibic
Na forum od 8960 dni

**

Odp: Jaka jest różnica między - 12/08/2001 12:37
co do tych "prawdziwych kibicow" to nie moge sie z taba zgodzic :) dla mnie prawdziwy kibic to jest taka osoba ktora jest ze swoim klubem na dobre i na zle a to ze nie jezdze na wyjazdy to znaczy ze nie jestem prawdziwym kibicem? sluchaj nie kazdy ma tyle kasy zeby jezdzic np. do krakowa i z tego powodu ma nie byc kibolem ??? to jest troche bez sensu

pozdrowka

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Zonk
Kibic
Na forum od 8931 dni

Odp: Jaka jest różnica między - 13/08/2001 13:16
Tak, zgadzam się z Borsukiem w 100 %. Jak widać w Polsce jest straszna bieda i tylko nieliczni mogą sobie pozwolić na wyjazdy ze swoją druyżyną na jej pojedynki. Zgadzam się też z tym, że REALITY FAN :) jest to ktoś kto jest z druyżyną zawsze, czyli gdy nawet przegra 4:0 z Groclinem, pomaga jej podnieść się na duchu i zrechabilitować za taką porażkę.

arthur
Kibic
Na forum od 8936 dni

Odp: Jaka jest różnica między - 13/08/2001 16:29
Dla mnie najwiekszy szacunek maja staruszkowie ktorzy od 40-stu i wiecej lat lat nie przerwanie przychodza na mecze Pogoni , nie zaleznie w ktorej lidze gra.

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Jaka jest różnica między - 14/08/2001 21:34
arthur w jakims stopniu ma racje. Ci tzw. przez niektorych "pikiniki" to starsi panowie po 50, ktorzy od kilkudziesieciu lat!!! sa z Pogonia. I moze kiedys jezdzili z nia po Polsce, dopingowali itp ale teraz na starosc przychodzac na stadion takich rzeczy robic juz nie moga. I czasami mnie denrwuje gdy koles niepelnoletni zasiadzie kilka meczy w piekielku pojedzie na kilka wyjazdow i powie takiemu staruszkowi ze nie jest prawdziwym kibicem tylko piknikiem. Takie moje zdanie. Acha, jakos zdaje mi sie ze tzw. "emerytowanych kibicow" czyli wlasnie po 50, z bogata kibicowska przeszloscia ma najwiecej Pogon. Nie ma to jak przywiazanie do swojego klubu.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Jaka jest różnica między - 14/08/2001 21:38
Acha i cos jeszcze jezeli przy tym temacie. To chyba po slawetnym meczu z Legia (20 tys) swa popularnosc zdobylo okreslenie "pikniki", powiedzial to jakis kibic Legi. I mu sie nie dziwie. W Wawie starsi kibice sa prawie wogule nie widoczni, a przynajmniej jest ich duzo mniej niz w Szczecinie. Przynajmniej ja odnosze takie wrazenie.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
borsuk
Kibic
Na forum od 8960 dni

**

Odp: Jaka jest różnica między - 28/08/2001 11:56
kiLeR nie tylko ty odnosisz takie wrazenie ale na meczu z fylkirem do "piekielka"wszedl jakis koles po 50-tce i spiewal na cale gardlo takich ludzi to ja dopuiero podziwiam

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8959 dni

**

Odp: Jaka jest różnica między - 13/09/2001 23:07
kuwa o co wam wogole chodzi ???? mnie stac na wyjazd ale mam dopiero 15 lat i ch*j a nie pojade bede jezdzil ale mam jeszcze na to czas spoko ludzie a co do tych 50-latkow ja ich wcalle nie podziwiam poniewaz (moze nie wszyscy) przychodza na mecz i pier**** bez sensu a ja na meczu sie skupic nie moge jak chce sobie pogadac to wyjazd do kibelka na stadionie a nie lludzia mecz zatruwac moze wielu z was sie ze mna nie zgodzi ale taka jest prawda

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769377088 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005