Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 11/10/2005 22:16
Ale my nie mamy tak ciekawej IV ligi, u nas nie przyjdzie tylu ludzi na mecz z GKS-em Mierzyn czy z Błoniami Brawice no ale jestem dobrej myśli, w III lidze jest już ciekawiej, ja już sie pogodziłem chyba że bedziemy musieli zacząć od VI ligi może to i dobrze mam tylko nadzieje że szybko powrócimy w szeregi pierwszo ligowców mam tylko pytanie czy jak bedziemy zaczynać od tej VI ligi to pod nazwą MKS POGOŃ SZCZECIN czy POGOŃ SZCZECIN czy może POGOŃ NOWA SZCZECIN??
A ja myślę że zostaniemy w gronie pierwszoligowców i będziemy tu trwać aż do końca. I jeszcze jedno najpierw piszesz o IV lidze a póżniej o VI. Zdecyduj się?
Tym że mam już 31 lat i z Pogonią przeszedłem już wiele. Wzloty i upadki. I zawsze byłem z Nią. I wierzę;zapamiętaj tylko wierzę a niczym się nie podpieram że ; wszystko ułoży się i będziemy nadal w pierwszej lidze. A nawet jak będziemy w IV lidze; i będziemy grać nawet z jakimśtam "Piżdzikłakiem" to i tak będę na meczu; bo będzie grała moja ukochana Pogoń! A ty zrozum wreszcie że nie liczy się z kim gramy; ale liczy się że gra Twoja drużyna. Dla której oddałbyś serce. Widzę z Twojego rozumowania że wyróżniasz mecze Pogoni i myślisz tak:- A gramy z Lechem to trzeba iść; a z Lęczną to kit obejrzę w Canal+. Chłopie! Kochasz Pogoń? To nie zastanawiaj się nad atrakcyjnością spotkań tylko kibicuj swojej drużynie! Pozdro
Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 11/10/2005 23:08
Zle mnie zrozumiałes:/ nie powiedziałem że nie bede chodził jak nasza kochana Pogoń bedzie grała w IV lidze ale jak wiesz na nasz stadion przychodzi sporo dzieci i jeszcze więcej pikników i dziewcząt te osoby nie będą przychodziły na VI ligę plus jest taki że będą chodzic najwierniejsi i doping będzie dobry! Chodze na mecze od 4 lat i zawsze dopinguje moją drużyne nawet za gondora czasem musiałem sam bo nikt ze znajomych nie chciał isc bo było zle ale ch...j przesłoscią również mam nadzieje że zostaniemy w I lidze i będzie dobrze a jeżeli zaczniemy od nowa to szybko wrócimy do I ligi bo chyba marzeniem każdego kibica jest żeby Pogoń grała o mistrza a potem w pucharach
w I lidze i będzie dobrze a jeżeli zaczniemy od nowa to szybko wrócimy do I ligi bo chyba marzeniem każdego kibica jest żeby Pogoń grała o mistrza a potem w pucharach
nie do konca.
najwazniejsze zeby powstal klub na zdrowych i przejzystych zasadach, jesli przyjda sukcesy to fajnie, jesli nie, trudno. To co w tej chwili mamy, to wedrowka na pochylej rowni, ktora w kazdej chwili (czytaj humor Ptaka) moze sie przechylic i spadniemy w gleboka ton. Te niepewne jutro wielu juz zmeczylo, niektorych zniechecilo jeszcze innych zwyczajnie wkur..... .
Musisz zapamietac jedno. kiedy mowimy, kocham ten Klub mam na mysli symbol, barwy, tradycje a nie pilkarzy i cala ta otoczke, jesli to zrozumiesz, to beda jeszcze z ciebie Kibice.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 12/10/2005 15:34
Ptak ewidentnie próbuje Wami manipulować.Aż dziw bierze, że niektórzy łykają te głodne kawałki.Przeczytajcie sobie ten list jeszcze raz dokładnie i powoli.Bo ja go odbieram jako szantaż i próbe wymuszenie.Przecież ten gość Was wykorzystuje.
Jest wyrachowany aż do bólu.Tak się zastanawiam gdzie podziały się jego zapewnienia z początku działalności w Szczecinie kiedy zaklinał się, że o przeniesienu drużyny do innego miasta nie może być mowy.
Jestem kibicem Kolejorza ale aż mnie trzęsie jak widze co się dzieje w naszym futbolu.Na Legii "wymiana" kibiców, u Was Ptak odwala swój firmowy numer, u nas notoryczny brak kasy i perspektyw na normalne funkcjonowanie.
Pozdrawiam prawdziwych kibiców
Ptak ewidentnie próbuje Wami manipulować.Aż dziw bierze, że niektórzy łykają te głodne kawałki.Przeczytajcie sobie ten list jeszcze raz .
Jestem kibicem Kolejorza ale aż mnie trzęsie jak widze co się dzieje w naszym futbolu.Na Legii "wymiana" kibiców, u Was Ptak odwala swój firmowy numer, u nas notoryczny brak kasy i perspektyw na normalne funkcjonowanie.
Pozdrawiam prawdziwych kibiców
jak dobrze zauwazyles...niektorzy.Wiekszosc wie ze Ptakowi zalezalo na terenach a nie na Pogoni..a najbardziej trafny transparent posiada ŁKS- ptak on tour smutne ale prawdziwe..jak widac nietylko u nas ze inwestorom nie zalezy na pilce a na wlasnej kieszeni..moze kiedys sie to zmieni...ale kiedy??
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768844344 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.