Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 19:10
to na pewno nie jakis dziad, tylko pie*rzona prowokacja. zaden dziad dzialkowy nie potrafil by zrobic w poscie linka do innej strony - wniosek prosty, to prowokacja wrogow normalnosci - inwestycji, ktore komus wadza
Facet spierdalaj z tej strony pedale parszywy..
Idz zalej ryj na swojej dzialeczce...
Zablokowac palanta, aby wiecej nie pisal na tym forum..
jak na tą chwile nie ma takiej potrzeby, niech wszyscy zobacza jak wyglada odmieniec
ten, który woli działki niż inwestycje w miescie, ten, któy wyzywa wszystkich od zlodzej
młodsi forumowicze moze zobacza czemu w Szczecinie nie moga isc na basen, pograc w pilke na boisku, bo ktos woli dzialki
działkowiec jestes bardzo ograniczony w swoich słowach - wiesz co to jest kompromis??
a niech te Twoje działki stoja odłogiem, a niech bezradni i Jurczyk dadza tym inwestorom, ktorzy chca (rowniez Ptak) jakies inne konkretne tereny - wszyscy beda zadowoleni
Wy, ze macie dzialki (pare najbliszych lat), inwestorzy kreca kase, mieszkancy maja prace i miejsce do ktorych moga chodzic
prosze o zaprzestanie kolejnych prowokacji
Power a znasz tego działkowca?? skad wiesz, ze to starsza osoba, a nie zadna prowokacja!! p oTwoim tonie wynikałoby jakbyś go znał, fakt większe obrazy lecą od forumowiczów, ale działkowicz też nie jest święty
Jednym słowem nie spodziewam się dalszych wpisów od działkowca.
Zlikwidować stadion - no cóż jak jak Czesny chciał burzyć stadion na Twardowskiego a budować na Dąbiu nikt za bardzo nie siał lamentu i sie nie denerował, wrecz polowa była za tym aby taki nowy stadion był wybudowany w Dabiu, moze to nie 30 km, ale niecałe 15 od centrum.
podsumowujac Twoj tekst o dzialkach, o przyzwyczajeniu, latach spedzonych na dzialkach - to patrzac w przyszlosc niech ten teren na Pogoni i inne dzialki leza odlogiem, z tych tylko powodow, czyli stoimy w miejscu,
nie bedziemy burzyc jakiegos tam budynku w miescie, bo tam ludzie od 50 lat mieszkaja, a wzamian nie budujmy nowoczesnego pietrowca ze sklepami i biurami gdzie znajdzie zatrudnienie kilkaset osob - bo mieszkancy protestuja
Nie chodziło mi o budowę nowego stadionu 30km dalej. Chodziło mi o PRZENIESIENIE (wiem, że to niemożliwe) obecnego stadionu.. I co? Nie byłbyś przeciwny temu? Tak samo jest z działkowcami.. Nie znam tego "działkowca", ale staram się go zrozumieć.. Młodym człowiekiem to on nie jest, bo to co pisze to nie umiałby zrobić zwykły małolat. A skoro jest chociaż 1 dzień starszy odemnie - szacunek mu się należy. Pozdrawiam.
Power a znasz tego działkowca?? skad wiesz, ze to starsza osoba, a nie zadna prowokacja!! p oTwoim tonie wynikałoby jakbyś go znał, fakt większe obrazy lecą od forumowiczów, ale działkowicz też nie jest święty
Jednym słowem nie spodziewam się dalszych wpisów od działkowca.
Zlikwidować stadion - no cóż jak jak Czesny chciał burzyć stadion na Twardowskiego a budować na Dąbiu nikt za bardzo nie siał lamentu i sie nie denerował, wrecz polowa była za tym aby taki nowy stadion był wybudowany w Dabiu, moze to nie 30 km, ale niecałe 15 od centrum.
podsumowujac Twoj tekst o dzialkach, o przyzwyczajeniu, latach spedzonych na dzialkach - to patrzac w przyszlosc niech ten teren na Pogoni i inne dzialki leza odlogiem, z tych tylko powodow, czyli stoimy w miejscu,
nie bedziemy burzyc jakiegos tam budynku w miescie, bo tam ludzie od 50 lat mieszkaja, a wzamian nie budujmy nowoczesnego pietrowca ze sklepami i biurami gdzie znajdzie zatrudnienie kilkaset osob - bo mieszkancy protestuja
Nie chodziło mi o budowę nowego stadionu 30km dalej. Chodziło mi o PRZENIESIENIE (wiem, że to niemożliwe) obecnego stadionu.. I co? Nie byłbyś przeciwny temu? Tak samo jest z działkowcami.. Nie znam tego "działkowca", ale staram się go zrozumieć.. Młodym człowiekiem to on nie jest, bo to co pisze to nie umiałby zrobić zwykły małolat. A skoro jest chociaż 1 dzień starszy odemnie - szacunek mu się należy. Pozdrawiam.
O czym Ty stary wogle rozmawiasz Wolisz dzialki w centrum to bedziemy dalej zyc w jebanym zadupiu a do powaznych miast dalej bedzie nam niz daleko...
Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 25/09/2005 12:33
Z całym szacunkiem ale o jakich miejscach pracy, basenach,halach i innych cudach tu mowa? Kto to ma to wybudować - Ptak? Jak narazie to facet ciagle mowi tylko o hipermarkecie badz swoim centrum handlowym i niczym innym. Nie róbcie wiec propagandy sukcesu bo po mału zaczyna to troche przypominac info sprzed bodajze 3 lat
Tureccy inwestorzy chcą wystawić hotel i cztery potężne wieżowce w okolicach Białej Podlaskiej. Turecki biznesmen Vahap Toy, który za 6 mld dol. pragnie stworzyć w Białej Podlaskiej m.in. port lotniczy, park rozrywki, miasteczko uniwersyteckie, tor Formuły 1, elektrownię, autostradę i linię szybkiej koiei z Warszawy, znany jest także na stołecznym rynku
Jakis czas temu była mowa o tym, że w przyszłym szczecinskim CH "Ptak" ma sie znalezc miejsce przede wszystkim dla handlowców ze Rzgowa...
Nie wiem skad bierze sie ten wasz optymizm i przeswiadczenie ze Ptak bedzie lekarstwem na wszystko i wybuduje baseny,hale i inne atrakcje dzieki ktorym Szczecin stanie sie miejscem mlekiem i miodem płynacym. To nie zaden szejk arabski - to tylko Antek Ptak
Tymczasem rozpoczeły sie kolejne rozmowy na linii miasto-Ptak i wierzcie mi ze te jałowe pisanie na forum i powtarzenie w kółko tych samych frazesów mało kogo tam interesuje.
Teraz towarzystwo ma na głowie dzisiejsze wybory i ich wyniki po których kolesie beda musieli sie na nowo poukładać.
Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 25/09/2005 12:51
Oczywiscie ze to prowokacja i to marna w dodatku. Wyobrazcie sobie waszego dziadka, ktory siedzi przy kompie i w dodatku wchodzi na strony kibicowskie . Ale trzeba bylo dziada sprowokowac by popelnil blad, co uczynil bardzo szybciutko. Co nie zmienia faktu ze dzialeczki mozna nie raz oszabrowac .
W Ptaku nie widze zadnego dobrodzieja a wrecz przeciwnie od poczatku bylem za tym by zaczynac wszystko od nowa. Nawet chodzilem na IV lige poki nie uswiadomilem sobie ze to rezerwy Ptaka graja.
Co do wyborow to juz nikomu nie wierze i nie mam kandydatury (swiojego zlodzieja), moze Ch. podrzucisz jakies nazwisko .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Z całym szacunkiem ale o jakich miejscach pracy, basenach,halach i innych cudach tu mowa? Kto to ma to wybudować - Ptak? Jak narazie to facet ciagle mowi tylko o hipermarkecie badz swoim centrum handlowym i niczym innym. Nie róbcie wiec propagandy sukcesu bo po mału zaczyna to troche przypominac info sprzed bodajze 3 lat
Tureccy inwestorzy chcą wystawić hotel i cztery potężne wieżowce w okolicach Białej Podlaskiej. Turecki biznesmen Vahap Toy, który za 6 mld dol. pragnie stworzyć w Białej Podlaskiej m.in. port lotniczy, park rozrywki, miasteczko uniwersyteckie, tor Formuły 1, elektrownię, autostradę i linię szybkiej koiei z Warszawy, znany jest także na stołecznym rynku
Jakis czas temu była mowa o tym, że w przyszłym szczecinskim CH "Ptak" ma sie znalezc miejsce przede wszystkim dla handlowców ze Rzgowa...
Nie wiem skad bierze sie ten wasz optymizm i przeswiadczenie ze Ptak bedzie lekarstwem na wszystko i wybuduje baseny,hale i inne atrakcje dzieki ktorym Szczecin stanie sie miejscem mlekiem i miodem płynacym. To nie zaden szejk arabski - to tylko Antek Ptak
Tymczasem rozpoczeły sie kolejne rozmowy na linii miasto-Ptak i wierzcie mi ze te jałowe pisanie na forum i powtarzenie w kółko tych samych frazesów mało kogo tam interesuje.
Teraz towarzystwo ma na głowie dzisiejsze wybory i ich wyniki po których kolesie beda musieli sie na nowo poukładać.
Wybieracie sie głosowac?
Nie chodzilo mi o milosc do Antoniego i wielkie zaufanie do niego ale o sam fakt ogrodkow w miescie
no tak, z caleg ogolu wybrales watek tylko Pogoni, tu po pierwsze nie chodzi tylko o Pogon
Ameryki nie odkryje przeciez, ze Ptak chce tylko wybudowac hale targowe!! baseny, hale itd. wybudowałby z pewnoscia ktos inny - jakis inny inwestor
na Gontynce Aquapark nie powstanie, bo marketu tam nie chca
tylko jest problem okazuje sie, ze nie ma gdzie, w tak duzym miescie nie ma miejsca na hale targowe dla Ptaka, nie ma miejsca na basen czy Aquapark, nie mam miejsca na hale widowiskowo sportowa bo wlasciciele blaszanych garazy z Zawadzkiego protestuja
taki sklep szerokopowierchniowy jak IKEA, ktory w innych miastach jest od lat nie moze u nas powstac, bo raz ma byc w Dabiu, raz na Poludniowej itd... , nie mozna sie dogadac
ja od samego poczatku wskazuje na szerszy problem, a to, ze on ma cos wspolnego z Pogonią to dla mnie bardzo wazny aspekt
a co do pisania frazesów no coż a co nam pozostaje - tak samo peprzymy głupoty jak robi to Jurczyk i inni szczecinscy radni
A Ptak-zbawiciel - dziwne słowa, Bekdas tez mial byc zbawicielem, tylko miasto go wystawilo, facet po 3 latach postawil pod Warszawa w Nadarzynie jedno z najwiekszych i najnowoczesniejszych centrow handlowych, ktos powie, ze uciekl taki inwestor, kogo wina? miasta
jedyne powiazanie jakie tu widze to Ptak=Pogoń!!
jesli ktos napisze, ze poczulem misje to przyznam, ze tak. Gornicy walcza o swoje kopalnie, stoczniowcy o stocznie itd.... to i kibice danego klubu jak to juz historia pokazala tez potrafia to robic
ogolnie cale zamieszanie sprowadza sie do jednego - Ptak chce tereny na swoje hale, dostanie je bedzie spokoj, nie dostanie - moze odejdzie
dlaczego je chce? aby finansowac Pogon i zarobic
przychodzi inwestor do Szczecina - chce inwestowac i za przeproszeniem gowno dostaje wiec idzie do innego miasta - wniosek Szczecin staje sie zadupiem i rosnie bezrobocie
ogolnie cale zamieszanie sprowadza sie do jednego - Ptak chce tereny na swoje hale, dostanie je bedzie spokoj, nie dostanie - moze odejdzie
dlaczego je chce? aby finansowac Pogon i zarobic
przychodzi inwestor do Szczecina - chce inwestowac i za przeproszeniem gowno dostaje wiec idzie do innego miasta - wniosek Szczecin staje sie zadupiem i rosnie bezrobocie
Wiec wracajac do sedna tematu jestesmy w stanie jako kibice chocby "pokazac sie" w tej sprawiepod Urzedem..?
Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 25/09/2005 19:43
I tak Ptak ma cierpliwość. Ja na jego miejscu bym już dawno powyprzedawał wszystkich zawodników, żebym odzyskał choć połowę tego co włożyłem w Pogoń. A z jakiej racji Ptak ma wkładać miliony w Pogoń z własnej kieszeni.
Następnego inwestora, który będzie chciał ożywić trochę te miasto, dać ludziom pracę i centrum rekreacyjne, a przede wszystkim silną Pogoń nie będzie. Wielu z was mówi, że będzie chodziło nawet na czwartą ligę, a ja chciałbym widzieć chodź 25 % z tych co się deklarowało.
Miasto ma zawsze jakieś problemy. Raz jakaś infrastruktura dróg dojazdowych, że nie można wybudować Śnieżnej Górki. Drugi raz dziady od ogórków. Ponoć oferowano im coś w zamian za te działki? hmm Ja bym nie chciał odbierać im na siłe ogródków, ale w zamian jakaś kasa czy inne działki w innym miejscu. Rachunek prosty bierzesz albo nie? Jak nie to na drugi dzień wjazd buldozerów i nie masz nic. Trzeba stonowczych decyzji. Jednak radni to zwykłe za przeproszeniem pizdy i oni chcą podejmować decyzje w sprawach Szczecina, a nie zrobili jak narazie nic... Przynajmniej ja nic nie zauważyłem. Pchają się tylko na stołki, bo chodzi o kase, zamiast postarać się zrobić coś pozytecznego na czym by mogli zarobić jeszcze więcej. Już mnie to wkurzać zaczyna, a na tramwajach ciągle te same ryje.
Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 26/09/2005 09:57
Co do prowokacji to ja widziałbym to troche inaczej... Jest rozmowa,argumenty na tak i na nie,z czego widać że zdecydowaną przewage mają osoby nie chcące manifestacji,nie dażące Ptaka większą sympatią.Komu najbardziej zależy na manifestacji? To chyba oczywiste... Tak więc pojawia się taki Działkowiec,pan chyba M. czy jakoś tak(na dodatek to ta sama osoba),strzela śmiesznymi argumentami i nagle wszyscy wybuchają,o ty stary dziadu-zaoramy ci działke i postawimy hipermarket!No i w jednym momęcie jest nagonka że robimy manifestacje,całe szczęście że nie jarają się tu osoby podejmujące decyzje bo gdyby one tak myślały byłoby z nami cieńko.Dlatego szanowni forumowicze,prosze o podchodzenie do sprawy z większym dystansem.
Dalej...W 4 lidze na GKS Katowice przychodzi więcej ludzi niż na 1,od tego momętu o przyszłości klubu decydować będą tylko i wyłącznie kibice,no i bilety mają tańsze
Jeśli chodzi o osoby popierające manifestacje,widze też to troche tak... Pamiętam lata młodości kiedy ślepo zapatrzony byłem w Pogoń,zawsze chciałem żeby ''coś'' się działo.Jasne że kiedy była manifestecja było dobrze,mogłem załorzyć szalik i pujść za klubem,to było prawie jak mecz,nawet lepiej,bo jakaś odmiana.Sądze że większość młodzieży właśnie tak na to patrzy pomijając fakty.
Ostatnio edytowany przez: BTR, 26 września 2005, 10:27 [1 raz(y)]
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 26/09/2005 10:52
Nie wiem o czym Ty rozmawiasz Bator... WIelu z piszacych tutaj nic nie laczy z zadnym dzialkowcem i podobnymi osobami. Widzisz - niektorzy maja inny tok myslenia niz Ty i nie mozesz tez nazywac tego dziecinna checia pojscia na manifestacje jak na MECZ. Ja nie jestem juz dzieckiem a tez mi na tym zalezy. I mam wrazenie, ze wiekszosci zalezy ale faktycznie nie ma nikogo, kto moze to zorganizowac (nawet gdyby nie mialo to odniesc zadnego skutku). Uwierz, ze niektorzy moga widziec inaczej Pogon niz Ty...
Nie wiem o czym Ty rozmawiasz Bator... WIelu z piszacych tutaj nic nie laczy z zadnym dzialkowcem i podobnymi osobami. Widzisz - niektorzy maja inny tok myslenia niz Ty i nie mozesz tez nazywac tego dziecinna checia pojscia na manifestacje jak na MECZ. Ja nie jestem juz dzieckiem a tez mi na tym zalezy. I mam wrazenie, ze wiekszosci zalezy ale faktycznie nie ma nikogo, kto moze to zorganizowac (nawet gdyby nie mialo to odniesc zadnego skutku). Uwierz, ze niektorzy moga widziec inaczej Pogon niz Ty...
To ty nie wiesz o czym piszesz,człowieku poczytaj troche ze zrozumieniem,czy ja napisałem że coś kogoś łączy z Działkowcem? Chyba napisałem że jest odwrotnie... A ze tobie zależy...mam wrażenie że za bardzo,na 7 twoich postów wszystkie są w tym temacie,zresztą sam go załozyłeś.
PS.Sądze że dalsza polemika na ten temat niewiele wniesie,dlatego prośba do adminów o zablokowanie tematu .
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768844342 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.