Odp: III Turniej Kibiców Myślibórz 2005 - 16/08/2005 13:21
Ja myślę, że koleżanka ma na myśli to, że nie masz w profilu numeru gg a skoro chcesz zeby sie do Ciebie odezwała to przydałoby się ten numer albo napisać na forum albo umieścić w profilu....a nie "przecież mówić"
Patyk moglbym dostac zdjecie gdzie stoimy razem : WM, Tur Ochota i Drink Team ? oczywsicie jesli masz.. z gory dzieki
Jak tylko dostane plytke to dam znac...pozdro
bede bardzo wdzieczny a posiadasz moze zdjecie z Meczu kibiców przy ul. Bandurskiego przed meczem Pogon - Legia ? w ktorym Pogon przegrala 1:2 ? Grał tam w zespole napewno Łysy. W tle zdjecia flaga Legii. Zdjecie bedzie swietna pamiatka poniewaz wygralismy w tedy z nimi po 11 Szkoda ze w Mysliborzu sie zrewanzowali bardziej okazale 8:1
Odp: III Turniej Kibiców Myślibórz 2005 - 17/08/2005 00:12
apropo filmikow tak poza tematem ma ktos ten filmik z jagieloni moze(z wyjazdu ostatniego) bo przeczytalem w innym temacie w ktorym "lissek" z tego forum mowil ze ma ten filmik (a bardzo mi zalezy zeby go dostac) ale nawijam do niego na gg a on glupa pali albo nie wiem co i sie nie odzywa(nr gg wzielem tu z forum)a pisal ze wysylal tu komus ten filmik...takze jakby ktos mial to bylbym wdzieczny[email protected]
Patyk moglbym dostac zdjecie gdzie stoimy razem : WM, Tur Ochota i Drink Team ? oczywsicie jesli masz.. z gory dzieki
Jak tylko dostane plytke to dam znac...pozdro
bede bardzo wdzieczny a posiadasz moze zdjecie z Meczu kibiców przy ul. Bandurskiego przed meczem Pogon - Legia ? w ktorym Pogon przegrala 1:2 ? Grał tam w zespole napewno Łysy. W tle zdjecia flaga Legii. Zdjecie bedzie swietna pamiatka poniewaz wygralismy w tedy z nimi po 11 Szkoda ze w Mysliborzu sie zrewanzowali bardziej okazale 8:1
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768844349 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.