Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Wisła Płock 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pm53
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 28/07/2005 12:07

CarloS napisał:  

stahu napisał:  

CarloS napisał:  

czekalem na tego typu wpisy...
A swoja droga I polowa zajebista w wykonaniu Pogoni, w drugiej sie zbytnio cofneli,ogolnie na +, doping wg mnie sredni, jak zawsze zreszta, bylo tylko kilka lepszych momentow. Szkoda ze za Milara Pietrzak nie wpuscil Kowala na koncowke, bo jemu w przeciwienstwie do naszej gwiazdy, chcialo by sie biegac i walczyc.
PS. To co zrobil bramkarz i obrona przy bramce Ediego mistrzostwo swiata:D 1 miejsce przypomnial mi sie Barthez, jak se stanal z reka w gorze i nic nie robil, a many se pobiegl spokojnie i bramke strzelil:D

Kurde napisałem długi post i mi skasowało :/ No to teraz krótko :
Niewiem o co Ci chodzi z Milarem , najlepszy na boisku zaraz po Batacie . dużo biegał wszedzi go było pełno , ale jest grupa ludzi która jest do niego z góry uprzedzona niestety.

ja tam uprzedzony nie jestem, mowie tylko ze ostatnie 15 min nie mial sil (fakt faktem ze zapierdalal za 2, ale skoro nie ma sily to po to jest zmiana i dlatego mowie ze Kowala mogl wpuscic za niego), dostal 2 prostopadle pilki, ale obronca go wyprzedzal, tak bylo by sam na sam (no chyba ze widziales to inaczej). Ogolnie Milar jest dobry technicznie, ale za duzo kreci i nie ma z tego wiekszego pozytku (najczesciej jest to strata pilki)

Claudio za dużo biega. Zasuwa od bramki do bramki i w końcówce nie ma juz sił. Pietrzak powinien mu wyjaśnić kiedy ma się cofać a kiedy może poczekać przy połowie. I jeszcze chłopaka trzeba nauczyć strzałów z pierwszej piłki (ta sytuacja na 3:0 w I połowie)

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 28/07/2005 18:34

Marcello napisał:  

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

yzerman napisał:  
o co chodzi z Baranowskim to sie dowiedziealem, ale o co biega z tym SANDALEM - nie mam zielonego pojecia...

"Oswieci" mnie ktos?

Nie dla psa kielbasa.

A fe!
Tak sie nie robi
Mnie to nie interesuje .
Ale mógłbys powiedziec chłopakowi kim jest Sandal.

To czyli Sandal to jakis ziom? - A juz myslalem ze na meczu sandaly rozdawali.... ;P

L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 28/07/2005 19:18

Dubiel napisał:  
niezly poczatek sezonu<mamy lidera :) > i udany wystep bartka fabiniaka oby tak dalej

Czy Twoje imię i nazwisko też sie pisze z małch liter? Troche szacunku...

MW'03
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7908 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 28/07/2005 19:35

yzerman napisał:  

Marcello napisał:  

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

yzerman napisał:  
o co chodzi z Baranowskim to sie dowiedziealem, ale o co biega z tym SANDALEM - nie mam zielonego pojecia...

"Oswieci" mnie ktos?

Nie dla psa kielbasa.

A fe!
Tak sie nie robi
Mnie to nie interesuje .
Ale mógłbys powiedziec chłopakowi kim jest Sandal.

To czyli Sandal to jakis ziom? - A juz myslalem ze na meczu sandaly rozdawali.... ;P

za dużo sie interesujesz :D

co do meczu, całkiem niezle radzili sobie Portowcy, szkoda tylko, ze w 2 polowie sie cofneli. Najbardziej podobał mi się Łabędzki, Milar i Fabiniak ;) szkoda mimo wszystko kilku sytuacji Milara. Zobaczymy która Pogon bedzie po 5 kolejkach :) oby lider ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768852180 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005