Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Terrorysci MKS ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8035 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 18:39

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Czesc Zoe. Dostalem zlecenie na ciebie. Do widzenia

Krótko i na temat:]

MW'03
SuZana
Kibic
Na forum od 7496 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 21:49
Z jednej strony akcja z lekkim przypałem a z drugiej.....heheh jak widać po wpisach mimo wszystko największa atrakcja sezonu:D :D:D

Co do artykułu jak na dłoni widać brak wiedzy u pana przeprowadzającego wywiad, no i niezgodność "zeznań" u pana prezesa...

Ostatnio edytowany przez: SuZana, 12 lipca 2005, 21:56 [1 raz(y)]

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 23:14
ehh n / c
chuj w dupe :
Pismakom
Stadionowym cipkom
Kibicom Sigmy
................
Patyk i MW wezcie ogarnijcie tam i wpuszczajcie na mlyn od 16lat chyba ze mlodzi spiewaja z sensem i nie siedza dlubiac slonecznik ..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 23:19

KloceK napisał:  
Patyk i MW wezcie ogarnijcie tam i wpuszczajcie na mlyn od 16lat chyba ze mlodzi spiewaja z sensem ..

To co maja przed wejsciem na sektor jakies eliminacje w stylu idola przeprowadzac? :)

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 23:26

R0b3rt napisał:  

KloceK napisał:  
Patyk i MW wezcie ogarnijcie tam i wpuszczajcie na mlyn od 16lat chyba ze mlodzi spiewaja z sensem ..

To co maja przed wejsciem na sektor jakies eliminacje w stylu idola przeprowadzac? :)

;P oto mi chodzi zeby juz ci co spiewaja jak zobacza takiego mlodego co nie spiewa lub je slonecznik zeby wywalili go ;P jak juz jakos wejdzie oto mi chodzi a tak to chyba ze znaja jakiegos co ma mniej niz 16lat to niech go wpuszcza jak spiewa ;]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
SuZana
Kibic
Na forum od 7496 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 23:28
Oj biedne te chłopaki....śpiewać im kazecie, pilnować małolatów również...., niedlugo się okaze że tyleczki też mają młodym podcierać....a może by się tak każdy sam ogarnął a nie na innych zwalał...

AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 23:32

R0b3rt napisał:  

KloceK napisał:  

Jezli teraz przeprowdzonoby taka selekcje,to wtedy na mlynie zostanie z 50 osob. Na dzien dziesiejszy wiec to nie ma sensu. Patrzac na obecna po wzgledem jakosci to trzeba bybylo usunac predzej czesc "kumatego" a nie spiewajacego bractwa, o czym przypominaja mi na kazdym meczu:D... terroryści, terroryści MKS.

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 23:51

katharsis napisał:  

pewny nie jestem ale ze to byl wywiad z Markiem P. to jestem pewna :D

uch, to przepraszam, zmyliil mnie nick, rozumiem ze to od Katarzyny?

co do mlyna, mysle ze tu nie chodzi o wywalenie malolatow a o przyciagniecie tych co juuz byli ale z roznych powodow juz im sie niechce, wtedy malolaci znikna w tlumie.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
plicha
Kibic
Na forum od 7530 dni

*

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 00:09
Eee chlopaki musze sie wam do czegos przyznac:
mi pare razy tez zdazylo sie pograzyc w glebokiej zadumie badz bez reszty pochlonelo mnie skubanie slonecznika i wtenczas nie spiewalem!!!Zaluje
Czy to znaczy ze nie bede mogl wejsc na 12???
P.S.:16 skonczylem juz jakis czas temu

EKIPA W FOREVER
BzM
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 00:18

plicha napisał:  
Eee chlopaki musze sie wam do czegos przyznac:
mi pare razy tez zdazylo sie pograzyc w glebokiej zadumie badz bez reszty pochlonelo mnie skubanie slonecznika i wtenczas nie spiewalem!!!Zaluje
Czy to znaczy ze nie bede mogl wejsc na 12???
P.S.:16 skonczylem juz jakis czas temu

jak chcesz sobie pośpiewać tro wiesz do kogo podejśc... proste

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 11:44
Temat ogarniania młyna był już wiele razy poruszany, czy to na tym forum czy gdzie indziej i jak narazie jest to niewykonalne bo będzie tak jak napisał PBrewer:

PBrewer napisał:  

Jezli teraz przeprowdzonoby taka selekcje,to wtedy na mlynie zostanie z 50 osob. Na dzien dziesiejszy wiec to nie ma sensu. Patrzac na obecna po wzgledem jakosci to trzeba bybylo usunac predzej czesc "kumatego" a nie spiewajacego bractwa, o czym przypominaja mi na kazdym meczu:D... terroryści, terroryści MKS.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Daiman
Kibic
Na forum od 7755 dni

*

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 14:29

((Do Końca)) napisał:  
Tak naprawde gdyby nie ,,TC'' i piekiełko czyli 12 i (11) to Pogoni by nie było.Pogoń byłaby uważana za taki klub jak np. gÓRNIK łĘCZNA albo śWIT nOWY dWÓR mAZOWIECKI, ZERO HISTORI, ZERO PRZESZŁOSCI PRWADZIWE LAMUSY.

Boże widzisz a nie grzmisz. Wejdz sobie chłopcze w temat "Troszke historii czyli Pogoń kibicowsko" i przestań pierdolić takie głupoty.

No Pain, No Glory
kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 14:52

daiman napisał:  

((Do Końca)) napisał:  
Tak naprawde gdyby nie ,,TC'' i piekiełko czyli 12 i (11) to Pogoni by nie było.Pogoń byłaby uważana za taki klub jak np. gÓRNIK łĘCZNA albo śWIT nOWY dWÓR mAZOWIECKI, ZERO HISTORI, ZERO PRZESZŁOSCI PRWADZIWE LAMUSY.

Boże widzisz a nie grzmisz. Wejdz sobie chłopcze w temat "Troszke historii czyli Pogoń kibicowsko" i przestań pierdolić takie głupoty.

mi sie wydaje ze on nie mial na mysli tego ze Pogon nie ma przeslosci tylko ze te druzyny ktore wymianieal ale moze zle to zinterpretowalem ! :)

Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 15:12

SuZana napisał:  
Oj biedne te chłopaki....śpiewać im kazecie, pilnować małolatów również...., niedlugo się okaze że tyleczki też mają młodym podcierać....a może by się tak każdy sam ogarnął a nie na innych zwalał...

Widzę że ogarnięte dziewczę z Ciebie :)

Valdios
Kibic
Na forum od 7498 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 17:41

kaktus19 napisał:  

daiman napisał:  

((Do Końca)) napisał:  

mi sie wydaje ze on nie mial na mysli tego ze Pogon nie ma przeslosci tylko ze te druzyny ktore wymianieal ale moze zle to zinterpretowalem ! :)

Jestem z POGONIĄ od dziecka,z małą przerwą na "wczasy" więc mogę być do tyłu .Kto tak uważa jak ty?Stoję na 13 i drę ryja mimo że jest tam tylu "telewidzów".Ludzie się zmieniają ale POGOŃ to moja świętość i proszę bez głupich porównań!!!!!Właśnie!!!Poczytaj....I zanim napiszesz bzdurę to przemyśl!!pozdro dla 12!!!!!

"DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE,WIERNI PO PORAŻCE!!!"
Valdios
Kibic
Na forum od 7498 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 19:29

SuZana napisał:  

No to śpiewamy,cały stadion śpiewa z nami!!!!!!!Małolatami też trzeba się zaopiekować,bo to nasza przyszłość.Ktoś po nas przyjdzie i musi bronić BARW I HONORU naszej POGONI!!!!!!!!!Niech uczą się od weteranów!MKS!!MKS!!GOOL!!

"DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE,WIERNI PO PORAŻCE!!!"
SuZana
Kibic
Na forum od 7496 dni

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 19:34

Valdios napisał:  

SuZana napisał:  

No to śpiewamy,cały stadion śpiewa z nami!!!!!!!Małolatami też trzeba się zaopiekować,bo to nasza przyszłość.Ktoś po nas przyjdzie i musi bronić BARW I HONORU naszej POGONI!!!!!!!!!Niech uczą się od weteranów!MKS!!MKS!!GOOL!!

Patrz to chyba nie było do Ciebie....;)

MKSBArt już mówilam - ja się tam nie znam:P

Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 19:34

Derian napisał:  
Zoe był na meczu. widziałem go niedaleko bramki pod zegarem z aparatem...

PS. Czarny85 działaj:)

Dexter moglbys troche dyskretniej :)

1948
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768852229 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005