Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 21:49
Z jednej strony akcja z lekkim przypałem a z drugiej.....heheh jak widać po wpisach mimo wszystko największa atrakcja sezonu
Co do artykułu jak na dłoni widać brak wiedzy u pana przeprowadzającego wywiad, no i niezgodność "zeznań" u pana prezesa...
Ostatnio edytowany przez: SuZana, 12 lipca 2005, 21:56 [1 raz(y)]
Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 23:14
ehh n / c
chuj w dupe :
Pismakom
Stadionowym cipkom
Kibicom Sigmy
................
Patyk i MW wezcie ogarnijcie tam i wpuszczajcie na mlyn od 16lat chyba ze mlodzi spiewaja z sensem i nie siedza dlubiac slonecznik ..
oto mi chodzi zeby juz ci co spiewaja jak zobacza takiego mlodego co nie spiewa lub je slonecznik zeby wywalili go jak juz jakos wejdzie oto mi chodzi a tak to chyba ze znaja jakiegos co ma mniej niz 16lat to niech go wpuszcza jak spiewa ;]
Odp: Terrorysci MKS ?? - 12/07/2005 23:28
Oj biedne te chłopaki....śpiewać im kazecie, pilnować małolatów również...., niedlugo się okaze że tyleczki też mają młodym podcierać....a może by się tak każdy sam ogarnął a nie na innych zwalał...
Patyk i MW wezcie ogarnijcie tam i wpuszczajcie na mlyn od 16lat chyba ze mlodzi spiewaja z sensem ..
To co maja przed wejsciem na sektor jakies eliminacje w stylu idola przeprowadzac?
Jezli teraz przeprowdzonoby taka selekcje,to wtedy na mlynie zostanie z 50 osob. Na dzien dziesiejszy wiec to nie ma sensu. Patrzac na obecna po wzgledem jakosci to trzeba bybylo usunac predzej czesc "kumatego" a nie spiewajacego bractwa, o czym przypominaja mi na kazdym meczu... terroryści, terroryści MKS.
pewny nie jestem ale ze to byl wywiad z Markiem P. to jestem pewna
uch, to przepraszam, zmyliil mnie nick, rozumiem ze to od Katarzyny?
co do mlyna, mysle ze tu nie chodzi o wywalenie malolatow a o przyciagniecie tych co juuz byli ale z roznych powodow juz im sie niechce, wtedy malolaci znikna w tlumie.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 00:09
Eee chlopaki musze sie wam do czegos przyznac:
mi pare razy tez zdazylo sie pograzyc w glebokiej zadumie badz bez reszty pochlonelo mnie skubanie slonecznika i wtenczas nie spiewalem!!!Zaluje
Czy to znaczy ze nie bede mogl wejsc na 12
P.S.:16 skonczylem juz jakis czas temu
Eee chlopaki musze sie wam do czegos przyznac:
mi pare razy tez zdazylo sie pograzyc w glebokiej zadumie badz bez reszty pochlonelo mnie skubanie slonecznika i wtenczas nie spiewalem!!!Zaluje
Czy to znaczy ze nie bede mogl wejsc na 12
P.S.:16 skonczylem juz jakis czas temu
jak chcesz sobie pośpiewać tro wiesz do kogo podejśc... proste
Odp: Terrorysci MKS ?? - 13/07/2005 11:44
Temat ogarniania młyna był już wiele razy poruszany, czy to na tym forum czy gdzie indziej i jak narazie jest to niewykonalne bo będzie tak jak napisał PBrewer:
Jezli teraz przeprowdzonoby taka selekcje,to wtedy na mlynie zostanie z 50 osob. Na dzien dziesiejszy wiec to nie ma sensu. Patrzac na obecna po wzgledem jakosci to trzeba bybylo usunac predzej czesc "kumatego" a nie spiewajacego bractwa, o czym przypominaja mi na kazdym meczu... terroryści, terroryści MKS.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Tak naprawde gdyby nie ,,TC'' i piekiełko czyli 12 i (11) to Pogoni by nie było.Pogoń byłaby uważana za taki klub jak np. gÓRNIK łĘCZNA albo śWIT nOWY dWÓR mAZOWIECKI, ZERO HISTORI, ZERO PRZESZŁOSCI PRWADZIWE LAMUSY.
Boże widzisz a nie grzmisz. Wejdz sobie chłopcze w temat "Troszke historii czyli Pogoń kibicowsko" i przestań pierdolić takie głupoty.
Tak naprawde gdyby nie ,,TC'' i piekiełko czyli 12 i (11) to Pogoni by nie było.Pogoń byłaby uważana za taki klub jak np. gÓRNIK łĘCZNA albo śWIT nOWY dWÓR mAZOWIECKI, ZERO HISTORI, ZERO PRZESZŁOSCI PRWADZIWE LAMUSY.
Boże widzisz a nie grzmisz. Wejdz sobie chłopcze w temat "Troszke historii czyli Pogoń kibicowsko" i przestań pierdolić takie głupoty.
mi sie wydaje ze on nie mial na mysli tego ze Pogon nie ma przeslosci tylko ze te druzyny ktore wymianieal ale moze zle to zinterpretowalem !
Oj biedne te chłopaki....śpiewać im kazecie, pilnować małolatów również...., niedlugo się okaze że tyleczki też mają młodym podcierać....a może by się tak każdy sam ogarnął a nie na innych zwalał...
mi sie wydaje ze on nie mial na mysli tego ze Pogon nie ma przeslosci tylko ze te druzyny ktore wymianieal ale moze zle to zinterpretowalem !
Jestem z POGONIĄ od dziecka,z małą przerwą na "wczasy" więc mogę być do tyłu .Kto tak uważa jak ty?Stoję na 13 i drę ryja mimo że jest tam tylu "telewidzów".Ludzie się zmieniają ale POGOŃ to moja świętość i proszę bez głupich porównań!!!!!Właśnie!!!Poczytaj....I zanim napiszesz bzdurę to przemyśl!!pozdro dla 12!!!!!
No to śpiewamy,cały stadion śpiewa z nami!!!!!!!Małolatami też trzeba się zaopiekować,bo to nasza przyszłość.Ktoś po nas przyjdzie i musi bronić BARW I HONORU naszej POGONI!!!!!!!!!Niech uczą się od weteranów!MKS!!MKS!!GOOL!!
No to śpiewamy,cały stadion śpiewa z nami!!!!!!!Małolatami też trzeba się zaopiekować,bo to nasza przyszłość.Ktoś po nas przyjdzie i musi bronić BARW I HONORU naszej POGONI!!!!!!!!!Niech uczą się od weteranów!MKS!!MKS!!GOOL!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852229 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.