ale to nie o to chodzi, niech się nie uważa za niewiadomo kogo, bo z całej repry to o tym żę ktośjest gwiazdą można mówić tylko o Dudku Krzynówku i Szymkowiaku Rasiaku (ostatnio też Ebi) bo tylko oni b dobrze radzą sobie za granicą i promują nasz kraj, a takiego Karwana to pewnie kibice tylko zapamietali że zapomniał koszulki na mecz
Odp: Po treningu reprezentacji na Twardowskiego... - 29/05/2005 00:13
A do tego irytuje mnie to, że piłkarze z naprawde wielkoch zagranicznych klubów cieszą się na widok fanów i chętnie rozdają autografy i robią fotki (wiem by byłem na Hercie w Berlinie) . Zawodnicy pokroju Ronaldihnio czy Zidane wiedzą że są sławni i "dzielą" sie sobą z ludźmi, a trampkarze typu Macieja Żurawskiego puszą się i chodzą dumni bo udaje im się na ligowym podwórku ;D Na szczęście nie wszystkim sława odbiła do głowy np. z Olem, Julcim, Batatą, Borucem, czy Wichniarkiem da się pogadać, a ze snobistycznym piłkarzykiem jest już gorzej POZDRO 4 ALL
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856542 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.