Cała prawda o meczu z Lechią! - 22/04/2005 21:29
Zarejestrowałem się dzisiaj i napiszę tylko raz. Jest temat na forum o występach Pogoni II; lecz wydaje mi się że mecz z Lechią wymaga oddzielnej kwestii. Byłem na dzisiejszym treningu i rozmawiałem z kompetentną osobą która jest blisko drużyny na meczach u siebie i na wyjeżdzie(nazwiska nie mogę podać bo obiecałem). Prosił mnie abym Wam objaśnił całą sytuację. Cytuję mniej więcej jego wypowiedż"-To nie jest tak że Pogoń nie chce grać meczu. Nie jest to też wina boiska; ani policji. Pogoń chce grać mecz z udziałem publiczności; ale tylko wyłącznie Szczecińskiej i to na głownej płycie. Pomorski Związek piłki Nożnej który mieści się w Gdańsku nie ma prawa nakazywać że mecz ma się odbyć tego i tego dnia; o tej i o tej godzinie i z udziałem kibiców drużyny przyjezdnej.Nie może także przesówać godziny meczu aby ułatwić dojazd kibicom swojej drużyny.O godzinie meczu i tym czy kibice przyjezdni będą mogli oglądać mecz decyduje tylko i wyłącznie gospodarz spotkania.Tu podano przykład cracovii; miesiąc do meczu a my już mamy zakaz wstępu na stadion.Określił kibiców Lechii bandziorami i że przyjeżdzają tylko aby zrobić awanturę i zdemolować stadion. powiedział także że bojówki obu klubów już się od dawna zbroją. Po wszystkim Pogoń będzie płacić kary a Pomorski związek piłki nożnej się na nich wyprze bo przecież On nie będzie płacił. Duży wpływ na podjęcie takiej decyzji mieli działacze Unii tczew z którą Pogoń ostatnio grała. Powiedzieli żeby pod żadnym pozorem nie wpuszczać kibiców Lechii bo jeżdzą oni nawet na mecze swoich juniorów; gdzie terroryzują 15-16 letnich chłopców. Mecz się na pewno nie odbędzie; a Pogoń złoży odwołanie od decyzji pomorskiego związku piłki nożnej." To tyle. I tak w oto ten sposób przeszedł nam koło nosa ciekawy mecz.
Odp: Cała prawda o meczu z Lechią! - 22/04/2005 21:41
Jesli Lechia faktycznie nie wejdzie,badz tez mecz sie nie odbedzie-to bedzie czysta kpina i skandal..Za takie cos powinny posypac sie surowe kary..
PILKA NOZNA DLA KIBICOW..
Odp: Cała prawda o meczu z Lechią! - 22/04/2005 22:40
A pierdole takie tlumaczenia....Kibice Lechii tak samo zasluguja na wejscie na to spotkanie jak i my na Cracovie.Gadka o bojowkach - ciekawe skad mial ow czlowieczek takie informacje.W ogole to farsa i kpina.Dodam,ze mowa,ze chcieli zagrac tylko przy szczecinskiej publice jest gowno warta, bo na to spotkanie sie szlo wlasnie ze wzgledu na te 600 gdanskich kibicow dopingujacych swoja druzyne i zeby wlasnie w naszym miescie, nasza druzyna nie byla osamotniona, tylko zeby slyszala nasz doping.
Pociag specjalny do Poznania vs. walkower rezerw z Lechia ....ciekawe jak Ptaki na tym wyjda(i nie tylko oni).
CHUJ Z DZIALACZAMI!!!
Odp: Cała prawda o meczu z Lechią! - 23/04/2005 11:17
Stadion nalezy do najbezpieczniejszych, policja stwierdila ze nie ma problemu moga zaopiekowac sie tym meczem, tylko nasi dzialacze zachowuja sie jak barany, postanowili sobie ze nie dopuszcza do przyjazdu kibicow z Lechii. I chocby ich wolami rozciagac to nie zmnienia zdana, bo sie kurwa uparli jak dzieci ze musi byc po ich "mysli". Mi sie juz odechcialo ogladac meczu z Polonia a w niedziele bacznie trzeba sie bedzie przyjzec jak przebiegaja renowacje murawy.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Cała prawda o meczu z Lechią! - 24/04/2005 11:12
Nie no to są czyste kpiny poprostu. Dla kogo oni chcą grać jak nie dla kibiców. Piłka nożna nie istniała by bez kibiców - czy oni tego nie rozumieja. Mecz z Lechią dlatego jest atrakcyjny , gdyż ma przyjechać liczna grupa kibiców gości. Widocznie nasi działacze tego nie rozumieją i są w stanie oddać mecz walkowerem byleby tylko nie dopuscic do przyjazdu kibiców Lechii. TO JEST ISTNA PARANOJA
Ja bylem i mam zdjecia na fonie. Jak ktos ma kabel do siemensa mozna zrzucic na kompa i rozeslac. Zdjecia merytorycznie 1 klasa!!! Widac na nich pierwszy dzien remontu kapitalnego murawy plycie glownej stadionu im Floriana Krygiera
Odp: Cała prawda o meczu z Lechią! - 24/04/2005 12:21
aaa.... i z tego co sie dowiedzialem od Magdonia to na jednym z boisk za siedziba klubu (od strony Karlowicza) rozegrano gierke wewnetrzna miedzy rezerwami, a tymi co wczoraj nie grali lub grali krotko.
ponadto bylo pare osob ale chyba kazda pod nosem mowila: "k... mac"
pozdrawiam
Odp: Cała prawda o meczu z Lechią! - 24/04/2005 20:40
Strona Pogoń.v.pl podała jak przebiegało dzisiejsze rozpoczęcie remontu murawy stadionu Floriana Krygiera. Był to rzekomy powód ku temu żeby dzisiejszy mecz rezerw z Lechią się nie odbył. Otóż na stadionie dzisiaj nie działo się nic. Nie sprzątnięto nawet serpentyn z meczu z Polonią i banerów reklamowych. Brawo panowie działacze!!!!!!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768860934 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.